Administratie locala

Echipamente de protecție CJ Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului semnează un acord pentru un proiect social (document)

  • Până la 3 milioane de euro este valoarea unui posibil proiect pe care îl pregătește CJC și DGASPC Constanța
  • Banii, fonduri europene, vor fi folosiți pentru echipamente de protecție în centrele DGASPC
Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean Constanța se află și proiectul privind aprobarea Acordului de parteneriat între Unitatea Administrativ Teritorială Județul Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru derularea proiectului „Dotarea Centrelor sociale din cadrul DGASPC Constanța în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19”.
Ședința CJ Constanța are loc pe 30 iunie, de la ora 13:00.
Obiectul parteneriatului este de a stabili drepturile și obligațiile părților, contribuția financiară proprie a fiecărei părți la bugetul proiectului, precum și responsabilitățile ce le revin în implementarea proiectului „Dotarea Centrelor sociale din cadrul DGASPC Constanța în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19”.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin promovarea investițiilor necesare pentru consolidarea capacității de reacție la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea noului coronavirus. Proiectul contribuie la indicatorul de rezultat al programului, respectiv capacitatea suplimentară de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul COVID-19, prin dotarea centrelor sociale rezidențiale publice aflate în administrarea DGASPC Constanța pentru categorii vulnerabile (vârstnici/persoane cu dizabilități/copii), cu materiale și echipamente de protecție, în special, dar fără a fi limitate la: combinezon, inclusiv cu glugă și protecție încălțăminte, vizieră protecție, mănuși de unică folosință, măști de protecție, biocide, soluții necesare asigurării igienei și dezinfecție, alte materiale protecție, etc.
Conform ghidului de finanțare, valoarea maximă eligibilă a proiectului este e 3 milioane de euro, din care valoarea maximă a finanțării acordate pentru costurile total eligibile (FEDR) este în procent de 100%.
Produsele trebuie achiziționate până la data de 31.12.2020, conform ghidului, contribuția eligibilă a beneficiarului fiind de 0.

În secțiunea „Documente” puteți vizualiza proiectul de hotărâre la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Colaborator al lui Nicușor Constantinescu și-a suspendat contractul cu CJ Constanța. A participat la proiecte controversate

10 Aug 2020 414

#alegerilocale2020 USR Constanța a început campania de strângere a semnăturilor necesare validării candidaților USR la alegerile locale

10 Aug 2020 387

O nouă licitație pentru construirea, organizarea și dotarea unui nou Acvariu în Constanța

03 Aug 2020 338

O firmă din Ilfov reeditează materialele de promovare turistică pentru Consiliul Judetean Constanța (documente)

30 Jul 2020 1709

A patra ediție a proiectului cultural „Arderi Arhaice/Arderi Experimentale” (galerie foto)

27 Jul 2020 1982

#alegerilocale2020 UDTTMR și-a pus reprezentanții pe listele liberalilor

27 Jul 2020 2912

Stagiunea estivală „Best Summer Art Fest” La Constanța, va fi o vară plină de evenimente culturale în aer liber

25 Jul 2020 1844

Au fost cumpărate dispozitive pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari, din cadrul Spitalului Județean Constanța (document)

25 Jul 2020 1886

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz și-a depus raportul de activitate (documente)

24 Jul 2020 925

Parteneriat post-electoral Separat în războiul electoral. Liderii PNL și USR Constanța au convenit să renunțe la atacurile la baionetă

23 Jul 2020 2745

Optim Serv Construct contract pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța

21 Jul 2020 1876

Regulament. În ce condiții primesc angajații Consiliului Județean Constanța voucherele de vacanță? (documente)

21 Jul 2020 915

Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

21 Jul 2020 1953

„Protejat” de un proiect european încremenit de patru ani în... implementare Inestimabilul mormânt pictat hypogeu prăduit din nou. Strigăt de disperare al constănțenilor (galerie foto+video)

21 Jul 2020 3033

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract firmei președintelui Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (documente)

20 Jul 2020 1908