Administratie locala

Monitorizarea Greenpact Documente și acte administrative, aruncate de angajații Consiliului Județean Constanța la „ghena de gunoi“ improvizată în curtea instituției

La sfârșitul săptămânii trecute, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a spus, într-un cadru extins, că a rezolvat problema gunoaielor depozitate în vecinătatea Palatului Administrativ din centrul municipiului Constanța.
 
Monitorizarea Greenpact realizată la sediul Consiliului Județean Constanța sâmbătă, 30 iunie a.c., a arătat că problema nu a fost rezolvată. Greenpact vorbește într-o postare pe pagina lor de socializate despre deficiențe grave de depozitare a deșeurilor, a documentelor oficiale ale instituției, necolectarea selectivă pe grupe de deșeuri și dezinteres total față de managementul deșeurilor în curtea Consiliului Județean.
 
„Vă rugăm să tocați în aparate speciale documentele și alte tipuri de acte administrative, fie și ciorne sau copii după originalele documentelor; să nu mai vedem așa ceva vreodată în orașul Constanța; la birou în CJC nu aveți timp să probați haine cumpărate din mall sau de pe internet, da!?”, notează, Greenpact într-o postare.
 
În imaginile surprinse de aceștia, pe care le puteți vizualiza în secțiunea „galerie foto”, se pot observa documente cu antetul Consiliului Județean printre deșeurile depozitate de-a valma în curtea administrației județene.

Vă reamintim că executivul Consiliului Județean Constanța fusese notificat încă de săptămâna trecută să rezolve problema gunoaielor neridicate de mai bine de o lună din apropierea sediilor proprii.
 
Primarul Decebal Făgădău preciza joi, 28 iunie a.c., că a notificat prin intermediul Poliției Locale atât administrația județeană, cât și firma de salubritate în legătură cu situația respectivă.
Președintele CJC spunea că a rezolvat această problemă, dar realitatea surprinsă în teren, în week-end, demonstrează contrariul.
 
Citește și:
 
La noi, ca la nimeni CJC, invadat de gunoaie. Primăria Constanța somează administrația județului să urgenteze rezolvarea acestei situații

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini incredibile. Deșeuri aruncate la întâmplare, poluează râurile din zone de munte (video)

07 May 2019 382

O firmă din Prahova, două contracte de la începutul anului cu Primăria Constanţa. Tot ea montează şi platformele pentru colectare selectivă (document)

11 Apr 2019 571

Achiziţie nouă O firmă din Bucureşti va furniza Primăriei Albeşti o autospecială pentru colectarea deşeurilor (document)

15 Mar 2019 487

Primăria Constanța continuă lucrările de împărţire a platformelor de colectare a deşeurilor

21 Feb 2019 566

Constanța. Unde putem depozita deșeurile din construcții (galerie foto)

14 Feb 2019 914

Constanța. Platformele de colectare din oraș vor fi împărțite pe două secțiuni. De ce a fost luată această decizie (galerie foto)

05 Feb 2019 597

Ghene insuficiente în oraş Primăria Constanţa cumpără platforme modulare pentru colectarea deşeurilor

28 Dec 2018 445

O nouă etapă a construcției stației de sortare deșeuri din localitatea Ovidiu a fost finalizată

29 Nov 2018 544

S-a înfiinţat Comitetul Naţional pentru Deşeuri. Ce rost are şi cine intră în componenţa sa. Decizia este semnată de premierul Dăncilă

24 Oct 2018 1738

Viorica Dăncilă S-a decis înfiinţarea Comitetului Naţional pentru Deşeuri

22 Oct 2018 390

Depozite de deșeuri, uitate de cei care le-au înființat. Curtea de Justiție UE arată cu degetul spre România

20 Oct 2018 476

CJUE România, condamnată, pentru că nu a închis 68 de depozite de deşeuri

19 Oct 2018 365

Cât costă investiţia pentru băncile, coşurile şi dispozitivele canine care se montează în municipiul Constanţa

05 Oct 2018 963

Poliţiştii au desfăşurat acţiuni pentru protecţia mediului. Ce au descoprit în urma controalelor (galerie foto)

02 Oct 2018 659

Operaţiunile cu substanţe şi deşeuri periculoase, verificate de poliţişti

27 Sep 2018 416