Naveștii sunt nemulțumiți Edilul din Valu lui Traian îi solicită omologului Chițac să renunțe la măsura limitării vitezei la 50 km/h !


Începând de luni, 12 februarie, au fost relocate indicatoarele de informare de la intrările și ieșirile din oraș și s-a modificat limita de viteză a vehiculelor astfel:

Pe DN3C (centura ocolitoare a municipiului Constanța spre Ovidiu), se relochează panourile informative de intrare și ieșire în oraș în dreptul străzii Kiev și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor la 50 km/h.

Indicatoarele rutiere dinspre și spre Ovidiu se relochează și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatoarele informative de intrare și ieșire din municipiul Constanța vor fi mutate în dreptul Restaurantului „En Provence”.

Pe Șoseaua Mangaliei, la intrare  și ieșire din municipiul Constanța se mută indicatoarele informative după sensul giratoriu Constanța Sud și se montează indicatoare de limitare a vitezei de deplasare a autovehiculelor la 50km/h.

La ieșire din municipiul Constanța spre Valu lui Traian, pe bulevardul I.C. Brătianu se mută indicatoarele informative de intrare, respectiv ieșire din oraș, în dreptul străzii  Crețoiu. Pe  sectorul de drum delimitat de străzile Crețoiu și Bucegi se limitează viteza de deplasare a autovehicolelor de la 70 km/h la 50 km/h.

Locuitorii din Valu lui Traian, nemulțumiți de măsura luată de Primăria Constanța!Urmare a nemulțumirilor cetățenilor din Valu, edilul Florin Mitroi solicită Primăriei Constanța să dea curs solicitării navetiștilor.

„Din cauza numeroaselor solicitări pe care le-am avut într-un interval de timp relativ scurt, am transmis o adresă oficială reprezentanților UAT Constanța prin care am solicitat revizuirea limitei de viteză pe bld I.C.Brătianu (porțiunea de drum cuprinsă între Autostradă și cartierul Crețoiu) care a fost stabilită conform noilor reglementări la 50 km/h", a anunțat primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi.foto Facebook/primariaValuTraian


Modificările pe sectoarele de drum au fost făcute deoarece acestea au trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri si Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța, fiind reîncadrate în categoria funcțională a drumurilor de interes local, potrivit  Primăriei Municipiului Constanța.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanța, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

14 Jun 2024 1751

UPDATE Accident rutier, între Constanța și Valu lui Traian Un TIR cu cereale s-a răsturnat! (VIDEO)

13 Jun 2024 1987

Asociaţia ,,Suflete deschise” a vestit ,,Înălţărea Domnului Iisus Hristos” și lansează o nouă invitaţie, un îndemn pentru toţi creştinii

13 Jun 2024 514

Afaceri Constanța Restaurant nou în Valu lui Traian

12 Jun 2024 1333

Firme Constanța Restaurant nou, deschis în Valu lui Traian. Iată cine îl administrează

12 Jun 2024 606

Descoperire terifiantă în Valu lui Traian O persoană a chemat jandarmii, după ce s-a trezit cu șarpele în casă

11 Jun 2024 1538

Cumpărări directe Floor Cover Solutions SRL, din Valu lui Traian, va reface tencuiala clădirii ANR! (DOCUMENTE)

10 Jun 2024 354

IPJ Constanța O persoană care ar fi împărțit fluturași electorali în fața unei secții de votare din Valu lui Traian, sancționată contravențional

09 Jun 2024 455

APM Constanța, răspuns pozitiv Elsa Technology SRL investește în zona Industrială din Valu lui Traian

09 Jun 2024 536

Alegeri Locale 2024 Florin Mitroi își exprimă dreptul la vot (FOTO+VIDEO)

09 Jun 2024 751

Razii în județul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi

06 Jun 2024 549

Primăria Constanța O nouă trecere de pietoni prevăzută cu scuar a fost înființată într-o zonă cu trafic rutier intens. Vezi unde (FOTO)

04 Jun 2024 762

Județul Constanța Rețele Electrice scoate la licitație lucrări de circa 42 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii energetice în zona Valu lui Traian – Murfatlar

04 Jun 2024 387

Comuna Valu lui Traian anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța

04 Jun 2024 805

IPJ Constanța Dosar penal pe numele unui bărbat care ar fi provocat accident sub influența alcoolului, în Valu lui Traian

03 Jun 2024 484