Administratie locala

Prefectura Constanţa şi organizaţiile minorităţilor naţionale organizează Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“

Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa, în parteneriat cu Consulatul General al Republicii Turcia, al Republicii Populare Chineze şi al Federaţiei Ruse la Constanţa şi cu organizaţiile minorităţilor naţionale, organizează sâmbătă, 20 mai, într-un centru comercial de pe varianta municipiului, zona Food, cea de-a X-a ediţie a Târgului de binefacere „Să dăruim împreună“.
 
În cadrul târgului, fiecare partener îşi concepe şi amenajează un stand pentru ţara pe care o reprezintă, Instituţia Prefectului realizând standul pentru România. La aceste standuri vor fi prezentate şi comercializate obiecte/suveniruri originale şi produse alimentare tradiţionale, se vor derula spoturi cu obiceiuri şi tradiţii ale etniilor, însoţite de momente artistice specifice.
 
Evenimentul este organizat din anul 2006, iar de-a lungul timpului, fondurile colectate au fost oferite persoanelor cu dizabilităţi, secţiilor de Pediatrie şi Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa; a fost achiziţionat mobilier pentru Centrul de Primire
a Copiilor în Regim de Urgenţă Constanţa şi pentru Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea, au fost cumpărate electrocasnice şi aparatură IT pentru Centrul de Plasament „Antonio“ şi pentru elevi din mediul rural cu rezultate deosebite la învăţătură, urmând ca, în acest an, să fie direcţionate către Cabinetul de Tiflo-Pedagogie din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“ Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Târg de benefacere la Constanța Fondurile strânse, donate Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros

09 Jun 2019 1929

Imagini de la evenimentMinoritățile naționale și Prefectura Constanța ajută copiii de la centrul Maria Montessori. Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" vă așteaptă! (galerie foto)

28 Apr 2018 996

Organizat de Prefectura Constanţa Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“, la cea de-a XI-a ediţie

26 Apr 2018 1867

Fondurile colectate la ediţia a X-a a Târgului de Binefacere ajung la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“ Constanţa

22 May 2017 1214

Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" organizat de Prefectura Constanţa şi organizaţiile minorităţilor are loc într-un mall din Constanţa (galerie foto)

20 May 2017 1485

UDTTMR a participat la târgul de binefacere „Să dăruim împreună”

02 Jun 2015 1405

Târgul de Binefacere „Să dăruim împreună“ Consulatele au strâns bani pentru copiii instituţionalizaţi din judeţul Constanţa (galerie foto)

01 Jun 2015 1185

Copiii de la Centrul de Plasament „Antonio“, beneficiarii donațiilor strânse la Târgul „Să dăruim împreună!“ (galerie foto)

10 Jul 2014 2630

„Să dăruim împreună“ Centrul de plasament Antonio, beneficiarul unui târg de binefacere

08 Jul 2014 3117

Ziua de 1 Iunie, marcată prin Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“ Peste 11.000 de lei vor ajunge la Centrul de plasament „Antonio“ din Constanţa (galerie foto)

02 Jun 2014 2029

Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“, la Maritimo Shopping Constanţa

30 May 2014 1660

Mâine are loc a VI-a ediţie a Târgului de Binefacere „Să dăruim împreună”

24 May 2013 968