Proiecte importante pentru oraş, votate de Consiliul Local Năvodari (galerie foto)

Navodari_-_sedinta_consiliu_3.jpgConsilierii locali ai oraşului Năvodari au fost convocaţi joi, în şedinţă ordinară, pentru a dezbate şi supune spre aprobare un număr de 52 de proiecte înscrise în ordinea de zi, plus alte şase proiecte trecute în ordinea suplimentară.

Toate iniţiativele, aprobate în timp record cu unanimitate de voturi, au avut drept scop derularea de proiecte în interesul comunităţii, sprijinirea tinerilor în construirea unei locuinţe, prin acordarea de terenuri cu titlu gratuit, dar şi alocarea unor sume de bani în vederea desfăşurării mai multor acţiuni cu caracter educativ, sportiv, inclusiv a evenimentului Zilele Oraşului Năvodari, care s-a desfăşurat în acest week-end. 51 dintre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, singurul retras fiind cel cu numărul 12, care se referea la „declararea procedurii de expropriere pentru imobilele situate în Năvodari, strada Macului, pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes local Amenajare strada Macului - oraş Năvodari".

Stere Sponte, numit cetăţean de onoare

Printre proiectele supuse votului ieri s-a numărat şi cel iniţiat de primarul Nicolae Matei, prin care consilierul local PDL, Stere Sponte a devenit cetăţean de onoare al oraşului Năvodari. Potrivit primarului, decizia are la bază întreaga activitate desfăşurată în administraţia locală de către consilierul local Stere Sponte, care, timp de 20 de ani, a lucrat în administraţie. Cu această ocazie, edilul i-a înmânat o plachetă şi o insignă cu stema oraşului. „Acest titlu mă onorează şi mă obligă, în acelaşi timp, să devin mai exigent în ceea ce priveşte deciziile şi hotărârile luate în şedinţele Consiliului Local, să critic cele care cred că nu sunt benefice pentru oraş şi să susţin deciziile care ajută la dezvoltarea oraşului", a declarat Sponte. În acelaşi timp pedelistul i-a mulţumit primarului pentru iniţiativă şi pentru faptul că, după atâţia ani de activitate munca i-a fost apreciată la adevărata valoare.

Sprijin pentru sportivii şi tinerii din Năvodari

În cadrul şedinţei, a fost aprobat şi proiectul iniţiat tot de primarul Matei prin care tinerii pugilişti, Băluţă Ionuţ şi Stoian Petrică, legitimaţi la CS Năvodari, dar şi antrenorul Abladin Ferodin să fie premiaţi pentru rezultatele obţinute în acest an la campionatele naţionale de box. Consilierii locali ai oraşului şi-au dat acordul şi pentru proiectele de infrastructură iniţiate de primarul Nicolae Matei, respectiv pentru mai multe proiecte care vizau reabilitarea mai multor străzi din oraş, amenajarea de parcări. „Am aprobat proiecte importante pentru oraşul Năvodari, pentru locuitori şi, în mod special, pentru tineri, cărora le-am aprobat condiţiile de vânzare a locuinţelor ieftine pentru tineri realizate prin mansardarea căminelor Legmas, USAS şi Consir. De asemenea, tot cu votul Consiliului Local vom implementa un proiect care prevede realizarea pistelor pentru biciclişti în zona D10, punerea la dispoziţie a terenului şi am aprobat studiul de fezabilitate pentru acesta", a declarat primarul Nicolae Matei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Complex Savoy SA, convocată în ședință

04 May 2024 336

Tribunalul Constanța, obiectiv în 2024 – o soluție revoluționară pentru înregistrarea ședințelor de judecată, cu transcrierea automată a declarațiilor! (DOCUMENT)

02 May 2024 536

Mohammad Murad, candidatul AUR pentru președinția CJC, scrisoare deschisă către toți tinerii constănțeni (VIDEO)

02 May 2024 591

PNL Constanța decide săptămâna viitoare cine îl înlocuiește pe Daniel Gigi Tatu în Consiliul Local Municipal Constanța!

02 May 2024 328

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 498

UPDATE. Candidaturile PRM au fost respinse ! Oficial de la Biroul Electoral Județean. Candidaturile admise pentru Consiliul Județean Constanța la alegerile locale din 9 iunie (DOCUMENTE)

01 May 2024 889

Guvernul Românieiactele normative adoptate în cadrul ședinței Guvernului României din 30 aprilie 2024

01 May 2024 273

Candidaturi pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local Constanța, respinse la Biroul Electoral de Circumscripție Constanța

01 May 2024 1039

Reprezentanții Uniunii Elevilor, la Consiliul Județean Constanța pe problema transportului elevilor

30 Apr 2024 584

Pas important pentru construcția noului stadion din Constanța. Guvernul României a aprobat memorandumul de finanțare

30 Apr 2024 787

Astăzi este ultima zi pentru a depune candidaturile la birourile electorale pentru alegerile locale din 9 iunie

30 Apr 2024 452

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 30 aprilie 2024

30 Apr 2024 246

Guvernul RomânieiPremierul Marcel Ciolacu -Vom menține ritmul alert al investițiilor

29 Apr 2024 247

LIVE TEXT+VIDEO Lista candidaților ADU de la CJC. Claudiu Palaz își depune candidatura la președinția CJ Constanța -„Alianță Dreapta Unită este alternativa corectă!”

29 Apr 2024 589

Afaceri Constanța Decizie importantă luată de Consiliul de Administrație al SC Dorna Estival SA

28 Apr 2024 543