Administratie locala

Surprize, daruri şi facilităţi pentru locuitorii oraşului Ovidiu din partea autorităţii publice locale

Locuitorii oraşului Ovidiu, indiferent de vârsta lor, beneficiază din partea autorităţii publice locale de diferite avantaje. Cuplurile tinere - de surprize la oficierea căsătoriei, nou-născuţii - de trusouri, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie - de daruri, iar pensionarii - de călătorii gratuite.
 
Căsătoria civilă este un prilej de bucurie şi de comuniune sufletească pentru cei care decid să-şi unească destinele. Astfel, de trei luni, tinerii din localitatea Ovidiu beneficiază, din partea Oficiului de Stare Civilă Ovidiu, de o surpriză plăcută. Este vorba despre o iniţiativă a primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, de a le asigura tinerilor o sesiune foto gratis, dar şi filmarea momentului în care aceştia semnează certificatul de căsătorie.
 
„Acum trei luni, printr-o hotărâre a Consiliului Local Ovidiu, proiect iniţiat de primarul George Scupra, toţi tinerii din localitate care îşi unesc destinele au parte de fotografii şi de o filmare gratis a primului eveniment important din viaţa lor de familie“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Ovidiu, George Drăgan. Potrivit acestuia, în cele trei luni de când a fost votată respectiva hotărâre, 34 de cupluri care şi-au unit destinele au beneficiat de poze şi de filmare gratis.
 
În acest context, George Drăgan a mai spus că, la iniţiativa primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, aleşii locali au votat, acum trei luni, şi acordarea trusoului pentru nou-născuţi. Valoarea trusoului este de 170 de lei. În cele trei luni de când a intrat în vigoare hotărârea Consiliului Local Ovidiu, de trusou au beneficiat 46 nou-născuţi.
 
Dar surprizele nu se opresc aici! Consilierii locali au mai decis ca toate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie să primească, din partea autorităţii publice locale, câte 450 de lei şi o sesiune foto gratis. Astfel, cei care ajung la „nunta de aur“ nu sunt uitaţi de aleşii locali, care le sunt alături în acest moment important al vieţii lor.
 
Nu au fost uitaţi nici seniorii oraşului Ovidiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Ovidiu, George Drăgan, toţi pensionarii din localitate pot călători gratis pe ruta Ovidiu - Constanţa.
 
Astfel, iată că, prin grija autorităţii publice locale Ovidiu şi a primarului George Scupra, fiecare locuitor al oraşului poate beneficia de anumite facilităţi şi surprize.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa caută parteneri pentru organizarea spectacolelor estivale din Piaţa Ovidiu

25 Apr 2019 372

Primăria Ovidiu susţine sportul Zeci de sportivi, la competiţia oficială la lupte greco-romane „Cupa Ovidiu“ - ediţia I (galerie foto)

08 Apr 2019 486

Bolarzi retractabili în zona peninsulară din Constanţa. Primăria consultă piaţa. Ce sunt aceştia şi cum funcţionează (document)

03 Apr 2019 1794

Ce străzi intră în reabilitare Reamenajarea zonei pietonale din centrul istoric al Constanţei pe mâna unei firme controversate

02 Apr 2019 1177

Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța scoate la concurs un post vacant. Ce condiții trebuie îndeplinite

31 Mar 2019 852

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, premiat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România (galerie foto)

26 Mar 2019 526

Primăria Orașului Cernavodă angajează șofer

24 Mar 2019 672

Suită de evenimente culturale dedicate poetului latin Publius Ovidius Naso, organizate de Primăria Ovidiu (galerie foto)

21 Mar 2019 493

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, la Summitul Partidului Popular European (galerie foto)

18 Mar 2019 994

Primăria orașului Ovidiu caută șef pentru Serviciul Achiziții, Investiții, Programe și Proiecte

06 Mar 2019 496

Lăcaş de cult care seamănă cu o vilă Când va fi oficiată prima slujbă în biserica din staţiunea Mamaia (galerie foto + video)

06 Mar 2019 2036

Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța scoate la concurs un post de conducere vacant. Cine poate participa

22 Feb 2019 709

Investiţii noi Primăria Ovidiu cumpără o ambulanţă tip B, un microbuz şi o autospecială de stins incendii (document)

14 Feb 2019 661

Dezvoltarea oraşului Ovidiu, modernizarea infrastructurii și îmbunătăţirea calităţii vieţii, printre priorităţile administraţiei publice locale

13 Feb 2019 1731

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de faptul că zona peninsulară a municipiului Constanţa va deveni pietonală?

11 Feb 2019 1133