Administratie locala

Surprize, daruri şi facilităţi pentru locuitorii oraşului Ovidiu din partea autorităţii publice locale

Locuitorii oraşului Ovidiu, indiferent de vârsta lor, beneficiază din partea autorităţii publice locale de diferite avantaje. Cuplurile tinere - de surprize la oficierea căsătoriei, nou-născuţii - de trusouri, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie - de daruri, iar pensionarii - de călătorii gratuite.
 
Căsătoria civilă este un prilej de bucurie şi de comuniune sufletească pentru cei care decid să-şi unească destinele. Astfel, de trei luni, tinerii din localitatea Ovidiu beneficiază, din partea Oficiului de Stare Civilă Ovidiu, de o surpriză plăcută. Este vorba despre o iniţiativă a primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, de a le asigura tinerilor o sesiune foto gratis, dar şi filmarea momentului în care aceştia semnează certificatul de căsătorie.
 
„Acum trei luni, printr-o hotărâre a Consiliului Local Ovidiu, proiect iniţiat de primarul George Scupra, toţi tinerii din localitate care îşi unesc destinele au parte de fotografii şi de o filmare gratis a primului eveniment important din viaţa lor de familie“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Ovidiu, George Drăgan. Potrivit acestuia, în cele trei luni de când a fost votată respectiva hotărâre, 34 de cupluri care şi-au unit destinele au beneficiat de poze şi de filmare gratis.
 
În acest context, George Drăgan a mai spus că, la iniţiativa primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, aleşii locali au votat, acum trei luni, şi acordarea trusoului pentru nou-născuţi. Valoarea trusoului este de 170 de lei. În cele trei luni de când a intrat în vigoare hotărârea Consiliului Local Ovidiu, de trusou au beneficiat 46 nou-născuţi.
 
Dar surprizele nu se opresc aici! Consilierii locali au mai decis ca toate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie să primească, din partea autorităţii publice locale, câte 450 de lei şi o sesiune foto gratis. Astfel, cei care ajung la „nunta de aur“ nu sunt uitaţi de aleşii locali, care le sunt alături în acest moment important al vieţii lor.
 
Nu au fost uitaţi nici seniorii oraşului Ovidiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Ovidiu, George Drăgan, toţi pensionarii din localitate pot călători gratis pe ruta Ovidiu - Constanţa.
 
Astfel, iată că, prin grija autorităţii publice locale Ovidiu şi a primarului George Scupra, fiecare locuitor al oraşului poate beneficia de anumite facilităţi şi surprize.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presă Zece cupluri din Ovidiu care au împlinit jumătate de secol de căsătorie, premiate

21 Jan 2019 510

Comunicat de presă Străzile din localitatea Poiana, reabilitate şi modernizate. Primăria Ovidiu a atribuit contractul (document)

18 Jan 2019 1824

Fost preşedinte al Comisiei Naţionale de Arheologie „Cineva să-şi asume un proiect pentru Constanţa, în care dezvoltarea centrului istoric să nu mai fie abordată în detrimentul monumentelor istorice!“ (galerie foto+documente)

10 Jan 2019 1912

Licitaţie organizată de Primăria Ovidiu pentru lucrările de conservare, reconstituire şi punere în valoare a Castrului Roman (document)

01 Jan 2019 459

Revelion 2019 Muzică live, dans, umor și un spectaculos show de artificii în Piaţa Ovidiu din Constanţa

31 Dec 2018 958

Revelion 2019 în Piața Ovidiu! Restricţii de circulaţie în zona peninsulară

27 Dec 2018 1769

Revelion 2019. Cine va urca pe scena din Piaţa Ovidiu din Constanţa?

23 Dec 2018 1625

Copiii din oraşul Ovidiu şi cei din satele Poiana şi Culmea au primit daruri din partea administraţiei publice locale (galerie foto)

22 Dec 2018 628

Primii colindători au ajuns astăzi la Primăria Municipiului Constanța (galerie foto)

13 Dec 2018 347

Comunicat de presă Burse de merit pentru elevi şi profesori, acordate de Primăria Ovidiu

08 Dec 2018 535

Euro-Audit Service şi Luxten Lighting Company şi-au împărţit contractul iluminatului de sărbători - 1,3 milioane de euro (documente)

07 Dec 2018 539

Investiţie importantă Poiana, primul sat din judeţul Constanţa racordat la reţeaua de gaze naturale (galerie foto)

07 Dec 2018 1203

Suită de evenimente la Ovidiu Inaugurarea ansamblului statuar „Poet Ovidiu“, în aplauzele locuitorilor orașului (galerie foto)

29 Nov 2018 792

LIVE TEXT. Invitaţi de seamă la cea de-a doua ediţie a simpozionului „Ovidienii“, organizat de Primăria Ovidiu (galerie foto)

28 Nov 2018 588

Municipalitatea caută o firmă care să organizeze Revelionul 2019 la Constanța (document)

26 Nov 2018 772