Undă verde de la Mediu pentru depoul pentru autobuze electrice de la Mangalia

  • APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Mangalia.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire depou autobuze electrice aferente planului de mobilitate urbană durabilă” cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent P.U.G, amplasat în Municipiul Mangalia, strada Metalurgiei, nr. 1, titular: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Mangalia reprezentată prin Primar Radu Cristian.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că Primăria Municipiului Mangalia a organizat o licitație pentru pentru achiziția de servicii cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice, aferent planului de mobilitate urbană în cadrul proiectului „sprijinirea mobilității urbane durabile la nivelul municipiului Mangalia. Contractul a fost atribuit pe 2 septembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 8 septembrie.
 
Societatea care s-a ocupat de achiziția serviciilor cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice este Primăria Municipiului Mangalia.

Obiectul contractului îl constituie „construirea unui depou de autobuze electrice aferente planului de mobilitate urbană durabilă. Pe niveluri, funcțiunile imobilelor sunt: 1. HALA ÎNCERCĂRI (regim de înălțime Parter), 2. HALA REPARAȚII (regim de înălțime Parter + 1 Etaj). Imobilul ce se va construi va avea structura de rezistență alcătuită din structura metalică.

Fundațiile sunt izolate, te tip talpă și cuzinet. Învelitoarea clădirilor este din panou sandwich de 10cm grosime. Prin lucrările și intervențiile care se vor realiza nu se vor afecta construcțiile învecinate. Se vor executa finisaje din rigips. În spațiile umede (băi și grupuri sanitare) se vor executa pardoseli și placări la pereți cu plăci ceramice pentru interior, antiderapante. Vopsitoriile la pereți și tavane se vor executa cu vopsele lavabile pentru interior, aplicare în dublu strat, după amorsarea prealabilă a suprafețelor. În restul spațiilor, mai puțin cele umede, finisajele la pardoseală se vor executa cu PVC. Tavanele vor fi de tip casetat”.



Valoarea totală a contractului este de 3.655.080,85 lei, iar societatea câștigătoare este IULMARIND.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Județul Constanța. Primăria Municipiului Mangalia construiește un depou de autobuze electrice. Detalii din contract (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziția va fi livrată la Mangalia, județul Constanța O unitate militară din Brașov organizează o licitație de peste 80.000.000 de lei. Ce cumpără (DOCUMENT)

09 May 2024 215

Nou val de nemulțumiri la Judecătoria Mangalia Părinții victimelor decedate în 2 Mai - „Ne-au răstălmăcit cuvintele. Una se declara și alta se consemna” (VIDEO)

09 May 2024 577

Judecătoriile Medgidia și Mangalia Magistrații Laura Sărac-Aldea și Florentin Mircea Panait, programați la testarea scrisă în cadrul concursului pentru funcțiile de conducere

09 May 2024 279

Judecătoria Mangalia A fost programat un nou termen în Dosarul 2 Mai. Vlad Pascu va fi adus în sala de judecată

09 May 2024 463

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

09 May 2024 362

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

09 May 2024 406

Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”

09 May 2024 716

Ultimul termen în Dosarul 2 Mai. Adrian Cuculis - „Ne așteptăm la orice” (VIDEO)

09 May 2024 727

UPDATE Judecătoria Mangalia Nou termen în dosarul 2 Mai! Au început audierile (FOTO+VIDEO)

09 May 2024 934

Afaceri Constanța Firmă ce se ocupă cu repararea navelor, înființată în stațiunea Saturn de un cetățean ucrainean

08 May 2024 503

Firme Constanța Acționarii companiei Șantierul Naval 2 Mai SA, convocați la AGA! Se discută acordul-cadru pentru serviciile juridice

08 May 2024 586

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 480

Judecătoria Mangalia, termen „greu“, joi, în dosarul accidentului de la 2 Mai! Încep audierile

08 May 2024 545

Județul Constanța Polițiștii Rutieri din Mangalia au aplicat peste o sută de amenzi, însumate la aproape 65.000 lei

08 May 2024 322

Județul Constanța Acțiune a polițiștilor în stațiunile Vama Veche și 2 Mai. Constatări

08 May 2024 314