Undă verde de la Mediu pentru depoul pentru autobuze electrice de la Mangalia

  • APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Mangalia.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire depou autobuze electrice aferente planului de mobilitate urbană durabilă” cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent P.U.G, amplasat în Municipiul Mangalia, strada Metalurgiei, nr. 1, titular: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Mangalia reprezentată prin Primar Radu Cristian.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că Primăria Municipiului Mangalia a organizat o licitație pentru pentru achiziția de servicii cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice, aferent planului de mobilitate urbană în cadrul proiectului „sprijinirea mobilității urbane durabile la nivelul municipiului Mangalia. Contractul a fost atribuit pe 2 septembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 8 septembrie.
 
Societatea care s-a ocupat de achiziția serviciilor cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice este Primăria Municipiului Mangalia.

Obiectul contractului îl constituie „construirea unui depou de autobuze electrice aferente planului de mobilitate urbană durabilă. Pe niveluri, funcțiunile imobilelor sunt: 1. HALA ÎNCERCĂRI (regim de înălțime Parter), 2. HALA REPARAȚII (regim de înălțime Parter + 1 Etaj). Imobilul ce se va construi va avea structura de rezistență alcătuită din structura metalică.

Fundațiile sunt izolate, te tip talpă și cuzinet. Învelitoarea clădirilor este din panou sandwich de 10cm grosime. Prin lucrările și intervențiile care se vor realiza nu se vor afecta construcțiile învecinate. Se vor executa finisaje din rigips. În spațiile umede (băi și grupuri sanitare) se vor executa pardoseli și placări la pereți cu plăci ceramice pentru interior, antiderapante. Vopsitoriile la pereți și tavane se vor executa cu vopsele lavabile pentru interior, aplicare în dublu strat, după amorsarea prealabilă a suprafețelor. În restul spațiilor, mai puțin cele umede, finisajele la pardoseală se vor executa cu PVC. Tavanele vor fi de tip casetat”.Valoarea totală a contractului este de 3.655.080,85 lei, iar societatea câștigătoare este IULMARIND.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Județul Constanța. Primăria Municipiului Mangalia construiește un depou de autobuze electrice. Detalii din contract (document)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Unitatea Militară 02146 Mangalia angajează îngrijitor pentru căminul militar. Iată ce condiții trebuie îndeplinite

18 Jun 2024 155

Două bazine de înot și terenuri de sport multifuncționale OMD Mangalia îndeamnă turiștii să viziteze Clubul Sportiv Recreativ „Callatis“

18 Jun 2024 212

Afaceri Constanța Societate ce se ocupă cu activități de curățenie, înființată recent în Olimp, județul Constanța

18 Jun 2024 172

Ermil Chelariu, fost director general în CJC, și Roșu Adrian, de la Primăria Mangalia, trimiși în judecată de DNA - începe procesul (MINUTĂ)

17 Jun 2024 619

O unitate militară din Mangalia angajează administrator cămin. Îți trebuie o experiență de cel puțin șase luni în domeniul hotelier

17 Jun 2024 626

Crucea Roșie România, despăgubiri de sute de mii euro pentru un teren din Eforie Sud! Nemulțumiri (DOCUMENTE)

16 Jun 2024 678

Accident între o mașină și un cerb aproape de Mangalia, județul Constanța

16 Jun 2024 758

Știri Constanța Conducător auto beat și fără permis, condamnat la închisoare cu executare

15 Jun 2024 614

Crimă într-un hotel din Mangalia! S-au dictat aproape 16 ani de închisoare. Când va fi anunțată sentința finală

15 Jun 2024 703

Eveniment la Constanța Aventura Seawolves Bike Fest și Festivalul Moto-Rock, la ultima ediție. Paradă moto în stațiunile de pe litoral (FOTO+VIDEO)

15 Jun 2024 1543

Cumpărări directe Constanța Simpa Trans SRL, deținută de un fost consilier local în Mangalia, a semnat cu Primăria Mangalia. Contract de 28.000 de lei (DOCUMENT)

14 Jun 2024 719

Începe „judecata disciplinară“ în cazul Ancuței Popoviciu, de la Judecătoria Mangalia! CSM anunță primul termen (DOCUMENT)

14 Jun 2024 666

Tribunalul Constanța anunță când și dacă Șantierul Mangalia va intra în insolvență!

14 Jun 2024 878

Judecătoria Mangalia a respins cererea de schimbare a încadrării juridice a lui Vlad Pascu, din ucidere din culpă în omor calificat

14 Jun 2024 713

Dosarul 2 Mai Judecătoria Mangalia, așteptată să se pronunțe asupra cererii de schimbare a încadrării juridice în cazul lui Vlad Pascu

14 Jun 2024 523