Zi importantă pentru primarul anului, Valentin Vrabie

Vrabie_Valentin_Vrabie_1.jpgValentin Vrabie împlineşte astăzi 46 de ani. Realizările primarului din Peştera şi refuzul lui de a face compromisuri au fost recunoscute atât pe plan local, cât şi la nivel naţional.

În prima zi a anului 2012, şeful autorităţii locale a primit din partea realizatorului TV Cristian Brancu şi a soţiei sale, în cadrul Galei Premiilor Confidenţial, distincţia de „Cel mai eficient primar al anului 2011". Acordarea titlului de „Primar al anului" era de intuit. Şeful autorităţii locale a fost invitatul lui Cristian Brancu şi al Oanei Turcu şi în luna aprilie a anului trecut. Atunci edilului i-a fost recunoscută contribuţia la dezvoltarea societăţii, fiind declarat „Cel mai activ şi mai valoros primar din România". În cel de-al treilea an de mandat, fără a avea sprijinul bănesc al Consiliului Judeţean, al Guvernului sau al Uniunii Europene, primarul Valentin Vrabie a renovat o biserică, a construit o geamie, a pietruit patru kilometri de drum în satele Ivrinezu şi Izvorul Mare, a reabilitat dispensarul, Primăria şi casa parohială din Peştera. Edilul a fost harnic tot anul trecut. În preajma Crăciunului, aproape de sfârşitul anului, un nou proiect a fost finalizat. Comuna Peştera şi satele aferente au fost racordate la fibră optică, ceea ce permite cetăţenilor accesul la informaţie şi la civilizaţie. De numele şefului autorităţii locale se leagă şi un proiect unic la nivelul judeţului Constanţa. În cadrul acestui program au fost construite cinci cişmele pentru localnici. Printre realizările de succes ale primarului se numără şi construirea şcolii din Peştera, al cărei design ultramodern, atât exterior, cât şi interior, pune în umbră chiar şi unităţile şcolare din mediul urban.

A câştigat alegerile locale din 2008 cu cel mai mare scor din judeţ!

Primarul Valentin Vrabie a candidat la funcţia de primar al comunei Peştera în anul 2008, fiind ales pe listele PSD. Şeful autorităţii locale a fost votat de peste 93% dintre electori, obţinând astfel cel mai mare scor din judeţ. Deşi anul acesta i s-a propus să intre în cursa pentru câştigarea Primăriei Medgidia, Valentin Vrabie a luat decizia de a lupta pentru un nou mandat la Primăria Peştera, cu gândul de a continua proiectele începute pentru dezvoltarea localităţii. Să nu uităm că Valentin Vrabie a ocupat şi funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Medgidia, implicându-se activ în reformarea ei. Dar, în vara lui 2009, social-democratul a demisionat de la cârma organizaţiei, pe fondul unor neînţelegeri cu şeful zonal pe linie de partid, despre care declara la momentul respectiv că nu l-ar fi sprijinit în activitatea de consolidare a organizaţiei de la Medgidia. Trebuie menţionat că social-democratul Valentin Vrabie s-a delimitat încă de la începutul mandatului său de politica şefilor pe linie de partid, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, pe care i-a criticat pentru dezinteresul arătat faţă de locuitorii comunei pe care o reprezintă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

alina rafael

04 Apr, 2012 17:39

la multi ani!

eugen

04 Apr, 2012 10:59

La multi ani,Domnule primar.Sa fiti sanatos si iubit de oameni.

Articole asemanatoare

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 695

Licitații Constanța Primăria Peștera cumpără, cu peste 66.000 de euro, dotări IT pentru Școala Gimnazială Nr. 1 din comună! Ofertele pot fi depuse până la mijlocul lunii (DOCUMENT)

03 Apr 2024 530

Primăria Peștera, județul Constanța, se digitalizează cu bani europeni. Contract de peste 855 mii de lei (DOCUMENT)

07 Feb 2024 834

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, concert extraordinar de colinde, intitulat “Colindăm, colind, colind”

13 Dec 2023 1068

ZIUA LIVE. Valentin Vrabie „Nu vreau să rămân cu această etichetă de condamnat. În ceea ce privește o candidatură, nu știu ce să spun” !

02 Nov 2023 1875

ZIUA LIVE Valentin Vrabie, detalii despre activitatea derulată ca edil al municipiului Medigidia înainte de condamnare. „Nu mă consider vinovat cu nimic“ (VIDEO)

02 Nov 2023 1704

ZIUA LIVE Valentin Vrabie, primul interviu după încetarea mandatului de primar al municipiului Medgidia!

01 Nov 2023 1938

Primăria Comunei Peștera, județul Constanța a bătut palma cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate

30 Sep 2023 1100

Primăria Peștera construiește o grădiniță în localitate. Ce firmă se va ocupa de lucrări? (DOCUMENT)

11 Sep 2023 922

Localitatea Peștera, undă verde de la Mediu pentru racordarea la gaze

08 Mar 2023 1096

Licitație la Primăria Comunei Peștera, județul Constanța, pentru vânzarea unor terenuri intravilane

01 Feb 2023 1296

Primăria comunei Peștera a depus la Mediu un proiect privind înființarea rețelei de distribuție gaze

01 Nov 2022 1332

Primăria Comunei Peștera, județul Constanța scoate la vânzare trei terenuri intravilane

01 Oct 2022 2148

Primăria Peștera a semnat un contract cu Iridex Group Salubrizare SRL (document)

17 Sep 2021 2870

Primăria Peștera angajează șofer pentru microbuzul școlar

14 Oct 2020 1785