Primăria Peștera, județul Constanța, se digitalizează cu bani europeni. Contract de peste 855 mii de lei (DOCUMENT)

  • Primăria Peștera intenționează să cumpere Sistem Informatic Integrat în cadrul proiectului "Digitalizarea serviciilor comunei". Valoarea contractului este de 855.734,69 lei.
 
Consiliul Local Peștera va achziționa un Sistem Informatic Integrat în cadrul proiectului "Digitalizarea serviciilor primăriei". Anunțul de achiziție publică a fost publicat pe SEAP. Valoarea estimată a contractului este de 855.734,69 lei.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 26.02.2024, ora 15:00, acestea urmând să fie deschise în aceeași zi în SEAP.
 
Autroritatea publică locală Peștera dorește achiziționarea de produse COTS Software și servicii auxiliare acestora în vederea digitalizării activității primăriei.
Detalierea tehnică se regăsește la nivelul caietului de sarcini. Termenul până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătura cu documentația de atribuire este de 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 5 a zi inainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Prin dezvoltarea infrastructurii TIC, în cadrul primăriei Peștera, județul Constanța se va obține debirocratizarea sistemului administrativ ceea ce va conduce implicit la un acces rapid la informații, la un proces de comunicare eficientizat, și nu ultimul rând la economisirea resursei “timp” atât de importantă pentru contribuabil, cât și pentru funcționarul public. Dorința instituției de a-și îmbunatati imaginea în ceea ce privește serviciile oferite cetățenilor, modul de lucru inter, modul de lucru offline/online, viteza de răspuns și, nu în ultimul rând, tehnologiile folosite, conduc la necesitatea obținerii finanțării pentru a oferi un proces de digitalizare responsabilă construită în folosul comunitatii.
 
Contractul va fi atribuit în baza criteriului „cel mai bun raport calitate – preț“. Achiziția se refera la un proiect finanțat din fonduri ale Uniunii Europene. Mai exact este vorba despre Planul Național de Redresare și Reziliență - PNRR/2022/C10, componenta 10 - Sistem Informatic Integrat în cadrul proiectului „Digitalizarea serviciilor comunei Peștera".
 
Lista principalelor livrari efectuate în cel mult ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privați;
 
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante resonsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achiziție sunt: Nicoleta Vrabie – primar; Silviu-Leonard Mocanu – viceprimar; Lenuța Preda – secretar general; Ionica Ion – contabil; Danieluța Dragnea – responsabil Achiziții; Daniela Beșliu – responsabil tehnic; Lenuța Preda – MP. La aceștia se adaugă consilierii locali: Manuela Ardeleanu; Marius-Daniel Bolbocianu; Marian Butoi; Călin Remus; Cosmin-Nicolae Chiper; Vladimir Decu; Paraschiva Demirel-Bobe; Georgeta Nistor; Elena Peteu; Cristinel Suciu; Ionela Vieru; Constantin-Silviu Vîlcu; Constantin Oprea - membru CS; Alis Nedelea – membru CS; Adrian Vrînceanu – membru supleant CS; Irina-Elena Manoliu – expert cooptat.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de paricipare la licitație, care a fost publicat pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Achiziție directă. Primăria Ghindărești, județul Constanța a semnat cu Provia Design SRL (DOCUMENT)



Contracte încheiate pentru patru ani. Patru societăți vor executa lucrări de întreținere a podurilor, pasajelor și podețelor deținute de DRDP Constanța (DOCUMENT)
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, concert extraordinar de colinde, intitulat “Colindăm, colind, colind”

13 Dec 2023 1064

Insolvențe Constanța Crashandsport SRL, firmă cu mai multe contracte publice, cere să intre în insolvență

19 Sep 2023 1153

Județul Constanța Consiliul Local al comunei Peștera, în sedință ordinară. Când va avea loc și ce este pe ordinea de zi (document)

26 Aug 2021 2023

Ce firma se va ocupa de modernizarea iluminatului public stradal în comuna Peștera (document)

12 Sep 2019 2250

Cu cine a semnat Comuna Peștera contractul de salubrizare. Iată valoarea acestuia! (document)

01 Jun 2019 2479

Ce societate se ocupă cu proiectarea și execuția rețelei publice de apă uzată din comuna Peștera, județul Constanța (document)

10 Feb 2019 2522

Ce decizii a luat Consiliul Local Peștera, în calitate de asociat unic al Edilprest. Cine va fi administratorul societății

13 Feb 2018 1324

Ședință la Consiliul Local Peștera. 16 proiecte pe ordinea de zi (document)

25 Nov 2016 2868

Consilierii locali ai comunei Peştera sunt convocaţi în şedinţă ordinară (document)

25 Oct 2016 2383

Mâine, de la ora 18.00, sunteţi invitaţii primarului Valentin Vrabie Lumini de sărbătoare vor lumina „Parcul Bucuriei“ de la Peştera.

04 Dec 2015 4662

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, despre pachetele oferite de Paşti „Este ceva firesc, cu toţii ar trebui să facem asta“

08 Apr 2015 3494

Litoral TV Banii... problemă națională

03 Oct 2014 2448

Primarul independent Valentin Vrabie dezvăluie conţinuţul unei scrisori adresate lui Victor Ponta

22 Sep 2014 2244

Valentin Vrabie, primarul comunei Peştera „Voi distruge caracatiţa PSD Constanţa“

12 Sep 2014 11792

Demisii în masă din PSD Consiliul Local Peştera ar putea deveni primul consiliu local independent din România (galerie foto+document)

11 Sep 2014 4724