#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi (ANT), candidat la Primăria Constanța, în conferință de presă



Tudorel Chesoi vorbeste de atacul unui alt contracandidat la adresa sa.


Tudorel Chesoi, candidatul Aliantei National Taraniste sustine miercuri, 9 septembrie o conferinta de presa la Hotel Ioana, ocazie cu care vorbeste de atacul unui alt contracandidat la adresa sa.

El a explicat că atacul contracandidatului la adresa sa, făcut în cadrul unui interviu acordat unui ziar local din Constanța, este un lucru „nesăbuit“.

Chesoi a explicat că același contracandidat a avut o discuție cu candidatul ANT, în urmă cu patru ani, când ajunseseră la un acord pentru includerea celui din urmă pe lista de consilieri locali.

„Nu mi-a mai răspuns la telefon apoi“, a mai spus Chesoi.

Printre proiectele cu care urma să mearga în urmă cu patru ani, Chesoi a amintit de centralele de cartier cu care ar fi urmat să meargă alături de contracandidatul care l-a atacat 

"Schimbarea de atitudine este aproape inexplicabilă pentru mine",  a mai adăugat candidatul ANT.

"Mai mult decât atât, în proiectul contracandidatului exista și proiectul meu pe care l-am inițiat. Își însușete proiectul în care vorbește de centrale de cartier și el spune ca eu nu am studii pe aceasta tehnică. Nu e asa de greu să montezi o centrala termică pe gaz într-un punct termic. Știm și noi ce înseamna generare și cogenerare", a adaugat Chesoi.

Tot a mai spus că proiectul său de centrale pe gaz la punctele termice aduce în casele oamenilor o gigacalorie ieftină!


„Sunt foarte indignat că în loc să raspundă la provocarea mea să semneze un pact pentru constănțeni.... Trebuie să facem spații verzi, să facem locuri de joacă, saă facem parcări în zonele descoperite de mine, asta așteaptă constănțenii - Constanța să fie frumoasa", a mai spus Tudorel Chesoi.

„Nu trebuie să criticam proiectele altora pentru a face Constanța frumoasă", a mai spus Chesoi.

Tudorel Chesoi a recunoscut ca a votat cu contracandidatul în 2016, iar acum, drept mulțumire, îl atacă. 

„Am cerut unitatea dreptei. Am facut un apel pentru că așa consideram atunci și consider și acum. Doar o dreaptă unită poate să schimbe fața orașului. Așa am putea să ne mândrim cu Constanța noastra", a adaugat Chesoi.

Tudorel Chesoi speră ca după alegeri, să se încerce o unificare a dreptei în Consiliul Local. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 584

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 515

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 384

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 591

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 555

Alegeri locale Candidații PSD Constanța își depun vineri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

25 Apr 2024 418

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1110

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 439

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 673

Marţi începe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

15 Apr 2024 668

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 499

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 383

Alegeri electorale 2024 - Tribunalul Constanta UPDATE. Azi are loc ședința de desemnare, prin tragere la sorti, a președinților Birourilor Electorale de Circumscripție și locțiitorilor acestora

15 Apr 2024 1746

Otrăvurile din sondaje Cu cine vor vota constănțenii la alegerile locale?

14 Apr 2024 1385

15 partide și 7 candidați independenți au depus candidaturi pentru alegerile europarlamentare

13 Apr 2024 581