Alegeri locale

LIVE VIDEO #alegerilocale2020 Vicepriministrul Raluca Turcan și ministrul Marcel Boloș, în conferință la Constanța. Trei proiecte, semnate azi la Mangalia (galerie foto+video)


Partidul Național Liberal Constanța organizează vineri, 4 septembrie, de la ora 13.15, la Restaurant Ambasador din Neptun, o conferința de presă, la care sunt prezenți: Raluca Turcan - vicepremierul României, Marcel Boloș - ministrul Fondurilor Europene, deputatul Bogdan Huțucă - președintele filialei PNL Constanța, Cristian Radu - primarul municipiului Mangalia și Mihai Lupu - candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Prezenți în sală sunt și prefectul George Niculescu, dar și alți primari liberali din județ.

Bogdan Huțucă a spus ca viitorul primar al Mangaliei, prin Cristian Radu va face treabă bună. "Felicit echipa PNL de la Mangalia pentru ca au arătat că se poate”.

Cristian Radu a spus că astăzi semnează trei contracte pentru o bază sportivă, în interiorul căreia vor funcționa 3 bazine de înot, un alt proiect este o gradină de vară și trei străzi principale vor fi asfaltate. În execuție se mai află mobilizarea a 17 străzi din Mangalia.

Peste 60 milioane de euro, bani europeni, au fost atrași de Primăria Mangalia.

„Cu stațiunea Venus, în luna octombrie va intra în evaluare. Olimpul se dezvoltă foarte frumos. Protejăm spațiile verzi. Mangalia se află printre puținele localități unde au fost actualizate planurile urbanistice generale", a mai spus Cristian Radu.

A luat cuvantul Raluca Turcan:"Pentru mine și colegul meu, Marcel Boloș, este o bucurie să fim alături de Radu Cristian. Îl cunosc pe Bogdan Huțucă, un om de excepție. Este de asemenea o bucurie și o oportunitate ca domnul Radu Cristian să își continue mandatul de primar la Mangalia. La Mangalia am vorbit realmente de viitor", a spus Turcan.

„Avem proiecte pentru încă 3,2 miliarde de euro. În guvernarea PSD 1 miliard de euro, în guvernarea PNL - 5,7 miliarde de euro. Avem cea mai mare rată de absorbție a fondurilor de la aderare", a adăugat vicepremierul.

 9 milioane de euro este valoarea proiectelor semate azi la Mangalia.

Turcan a mai spus că aseară în ședința de guvern s-a votat un proiect de hotărâre pentru a stimula autoritățile locale să demareze proiecte.


A luat cuvântul Marcel Boloș. Ministrul Fondurilor Europene le-a mulțumit organizatorilor pentru invitație.

"Ii cunosc dărnicia pe care o are primarul din Mangalia pentru oraș. Se află aici și Mihai Lupu, candidat la CJ Constanta. În momentul în care am văzut acest parteneriat între CJC și Primăria Constanța, mi-am dat seama că se pun bazele pe un parteneriat pe termen lung", a adăugat ministrul.

"Sunt trei proiecte care se semneaza astazi - baza sportiva, grădina de vară și locuințele sociale", a mai spus Boloș.

Luminița Mihailov, președintele Agenției de Dezvoltare Sud-est, este prezentă și lăudată de ministru.

Boloș a mai spus că veștile bune sunt în continuare pe partea de turism spunând că a propus ca un buget de 1,1 miliarde de euro să fie dedicat proiectelor de turism.

"În ultima perioadă, guvernul Orban a semnat mai multe ordonanțe. A aprobat în premieră două tranșe de 100 de milioane de euro pentru pregătirea proiectelor europene viitoare".

Mai multe detalii puteți citi în ediția de mâine.

Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanta
- Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
- mandatar financiar-cod AEP 21200012

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația PNL Castelu contestă în instanță validarea mandatului unui consilier exclus din partid imediat după alegerile locale

28 Oct 2020 752

Tribunalul Constanța a validat dosarele supleanților care îi vor înlocui pe aleșii care s-au retras din Consiliul Județean Constanța

27 Oct 2020 1529

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

22 Oct 2020 3145

Mihaela Scrieciu, candidat PNL Constanța la parlamentare „Am fost confirmată cu SARS-CoV-2“

21 Oct 2020 2179

LIVE VIDEO. PNL Constanța a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare. Declarații ale politicienilor

21 Oct 2020 2313

Consiliul Județean Constanța se va constitui la sfârșitul lunii. PNL ar putea păstra și funcțiile de vicepreședinți

21 Oct 2020 2209

Situație hilară. Primarul din Hârșova contestă ordinul prefectului de încetare a mandatului 2016-2020. Ionescu nu mai era membru ALDE când s-a înscris în PNL

19 Oct 2020 1481

Robert Boroianu a dat în judecată filiala Constanța a Partidului Național Liberal

16 Oct 2020 1095

Noul prefect al județului Constanța a depus jurământul. Silviu Coșa spune că este pregătit să managerieze criza generată de Covid 19

16 Oct 2020 1666

Social-democratul constănțean George Vișan este noul președinte al Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputaților

14 Oct 2020 2279

Instanța a decis Mihai Lupu, validat în funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța

13 Oct 2020 2706

Un finanțist se pregătește să preia funcția de prefect al județului Constanța

13 Oct 2020 3073

Mihai Lupu, termen azi la Tribunalul Constanța. Pe rol, validarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Constanța

13 Oct 2020 2557

Actualul prefect al județului Constanța pleacă în Parlament. Organizarea alegerilor legislative, în grija subprefecților

12 Oct 2020 3070

Directorul AFIR, liberalul Dorin Opreanu în cărți pentru postul de administrator public al județului Constanța

10 Oct 2020 2891