Lucrarile la cantina Liceului Sanitar sunt in toi

cap_5_1.jpgPână la sfârşitul lui noiembrie 2009, directorul firmei speră să termine lucrările pentru a putea avea şi primii clienţi

Societatea Arimex Comexim 2000 Bucureşti, firma de catering care s-a făcut cunoscută în rândul constănţenilor prin profesionalismul de care dă dovadă, executând meniuri diversificate pentru bolnavii din Spitalul de Boli Infecţioase şi secţiile exterioare ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, îşi extinde afacerile.

De la începutul lunii septembrie, echipa lui Petre Preda munceşte la reabilitarea clădirii în care a funcţionat odată cantina Liceului Sanitar. Iar până la sfârşitul lui noiembrie 2009, directorul firmei speră să termine lucrările pentru a putea avea şi primii clienţi. „Am consolidat clădirea, pentru că mai avea puţin şi se prăbuşea. Am înlocuit instalaţiile de canalizare, cele termice şi electrice. Am reparat acoperişul, am izolat pereţi, am pus pavele, flori, vom construi şi o troiţă în curte. Am făcut totul de la zero", a declarat acesta.

Firma de catering pe care o conduce are în Constanţa doar contracte cu Spitalul de Boli Infecţioase şi cu secţiile exterioare din Spitalul de Urgenţă. Contractul nu-i permite să livreze produse altor unităţi, tocmai de aceea şi-a extins afacerea şi a închiriat spaţiul fostei cantine de la Liceul Sanitar, în care a investit 500.000 euro. Cine a fost internat vreodată în unităţile sanitare cu care au contract cei de la Arimex Comexim 2000 Bucureşti ştiu că se poate servi mâncare ca acasă, chiar şi atunci când te afli pe un pat de spital.

cantina.jpgManagerul firmei de catering doreşte să-şi dezvolte afacerea pe linia de livrare la domiciliu şi spune că, pentru început, şi-ar dori să colaboreze cu grădiniţele, alte spitale, şcoli şi, de ce nu, unităţi militare. Preţurile vor fi, bineînţeles, avantajoase şi ca să-şi asigure clienţii de profesionalismul cu care îşi face munca echipa sa, el va lansa o pagină de Internet cu imagini live din bucătăria cantinei. Potrivit acestuia, dacă un client va dori să se asigure că ingredientele folosite la realizarea felului de mâncare pe care l-a ales sunt proaspete, va putea urmări on line cum îi este preparat produsul. „Eu nu am nimic de ascuns", adaugă Petre Preda.

De asemenea, pe pagina de Internet pe care o pregătesc reprezentanţii Arimex Comexim 2000 SRL, vor fi publicate poze cu felurile de mâncare care pot fi comandate, iar managerul firmei promite că, dacă produsul din poză nu va fi similar cu cel primit acasă, i se vor returna banii.

Preţurile pentru realizarea serviciilor de catering sunt realmente mici, variând de la 5 la 10 lei pe meniu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 217

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 306

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 586

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 434

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 731

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 420

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 463

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 450

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 753

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 697

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 848

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 745

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 959

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 700

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 654