Apel la transparenta

Contract semnat cu ABADL Everest Construct SRL s-a „bătut“ cu alţi trei ofertanţi pentru sectorul Mamaia V, subsectorul 19 (documente)

 

În data de 29 aprilie anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii unei plaje din sectorul Mamaia V, subsector 19. Şedinţa de licitaţie s-a organizat în conformitate cu prevederile ordinului MMP nr. 453/21.03.2013 şi OUG 19/2006, cu modificările şi completările ulterioare. Ca urmare a anunţului de participare, la procedura de atribuire a contractului de închiriere şi a achiziţionării caietului de sarcini au fost depuse patru oferte pentru sectorul de plajă Mamaia V, subsector 19.
 
Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia V, subsector 19, au fost depuse patru oferte, de către CHR Picadilly SRL, Everest Construct SRL în asociere cu Parthis SRL, Arrogance Events SRL şi Nova Event Impex SRL. Cei patru au venit cu următoarele oferte: CHR Picadilly SRL - 74.436 de lei, Everest Construct SRL în asociere cu Parthis SRL - 80.639 de lei, Arrogance Events SRL - 111.654 de lei şi Nova Event Impex SRL - 124.060 de lei.
 
Preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 74.001,79 de lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de către Arrogance Events SRL din următoarele motive: în conţinutul plicului interior, ofertantul a depus un contract de comodat încheiat cu SC Total Mise en Place, prin care societatea pune la dispoziţia ofertantului imobilul hotel Sara Boutique; nu au fost ataşate şi alte înscrisuri din care să rezulte calitatea SC Total Mise en Place de deţinător al imobilului hotel Sara Boutique sau capacitatea hotelului.
 
De asemenea, comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de către Nova Event Impex SRL şi înscrisurile depuse în susţinerea acestora, din următoarele motive: nu au fost prezentate înscrisuri din care să rezulte capacitatea activului Complex Castelu; de asemenea, nu se poate acorda punctaj pentru terenul pe care ofertantul a iniţiat demersurile de a construi un activ cu destinaţie turistică, deoarece activul nu a fost finalizat.
 
În urma verificării documentelor depuse de către ofertanţi, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a unei plaje din sectorul Mamaia V - subsector 19 societăţii Everest Construct SRL, care a obţinut 73 de puncte. Ceilalţi ofertanţi au obţinut următorul punctaj: CHR Picadilly SRL - 72 de puncte, Nova Event Impex SRL - 20 de puncte şi Arrogance Events SRL - 18 puncte.

Despre Everest Construct SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada General Manu, Everest Construct SRL îl are ca asociat unic pe George Răzvan Micu, născut pe 27.04.1977, în Constanţa. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. În anul 2015, societatea cu un singur asociat a declarat o cifră de afaceri netă de 327.264 de lei şi un profit net de 92.302 lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea unei plaje din sectorul Mamaia V, subsector 19, societăţii Everest Construct SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.

Citeşte şi „Luptele“ pentru închirierea plajelor, la final Agenţi economici celebri care au bătut palma cu ABADL (documente)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ABADL cere urgent expertiză tehnică Faleza dintre Cazinoul din Eforie Sud şi Capul Turcului, în pericol de prăbuşire (documente)

24 Oct 2018 1545

ABADL Constanţa a cumpărat un buldozer de la o firmă din Otopeni (document)

20 Oct 2018 760

Licitaţie la ABADL pentru închirierea a două suprafeţe din albia minoră a Fluviului Dunărea

04 Sep 2018 505

ABADL achiziţionează un spectrofotometru! Iată cine va furniza aparatul! (document)

25 Aug 2018 678

Achiziţie de un milion de lei la Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral. Iată ce se cumpără! (document)

11 Aug 2018 756