#ConstanțaEsteBine ECLIPSA DE LUNĂ ÎN SCORPION - „panică la discotecă” urmată de revelații



Nu demult, discutam cu o prietena despre ce inseamna sa stai pe o mina de aur si sa cersesti cu imprumut, cu super dobanda un gram de aur.
Ei, cum este cand nu vrei sa platesti dobanda si intri in co-dependenta, manipulare, te folosesti de energia sexuala pentru a seduce si a obtine beneficii- “colaborez, fuzionez cu tine ca sa obtin ceva” ?
Aceasta este latura de umbra a Scorpionului, care  se agata de energia, posesiunile, resursele celorlalti pentru ca nu se bazeaza pe sine.
Un fel de cersetor care a uitat ca este print si care din teama ca el nu are o visterie, se agata de alti “printi” debitori, de la care sa poata obtine ce doreste.

Pentru ca daaa, Scorpionul are multe dorinte, ascunse, intense, pe care nu vrea sa le sacrifice prea curand.

De aceea este misterios si magnetic, pana te prinde in regatul cu panze cu paianjeni unde ai intrat pentru ca, ce sa vezi, te-a ademenit cu un magnetism irezistibil.

“Come to the dark side, we have cookies”, cum ar veni.

Si uite asa, am facut cunostinta cu partea de umbra a Scorpionului, la ceea ce trebuie sa renuntam noi acum.

Sa avem curajul sa ne uitam la toti scheletii din dulap, care ne fac cu mana de atata vreme si pe care ii ignoram cu spor!


In timp ce Taurul spune: resursele, darurile, talentele Mele sunt in mine, ma pot baza pe ele si le cuantific, le materializez si imi aduc roade prin care ma pot sustine, ma simt ancorat si satisfacut. Deci las in urma co-dependenta si orientarea spre ce pot lua de la celalalt ca sa imi fie bine si ma indrept spre a gasi in mine ceea ce am nevoie. Vorba cantecului: daca nu eu, atunci Cine?

Dupa ce m-am panicat bine ca trebuie sa renunt poate la job, casa, relatie sau proiecte, imi maietresc dorintele, astfel incat sa nu mai fiu sclavul lor si sa ajung in ipostaze nedorite pentru a le implini, vin Aha-urile!

Pai, nu pot eu sa fac prin mine insumi?!

Atunci vor veni ajutoarele potrivite, cand energia va fi ajustata corect si suveranitatea va fi imbratisata in propria viata.

De aceea este vremea taierii corzilor care ne-au tinut atasati si ne-au limitat puterea, desi, aparent, ne-au ajutat/ sustinut.

Este timpul sa aruncam carjele si sa mergem pe propriile picioare, oricat de greu credem ca ar fi, pentru ca situatia care crezi ca iti ofera siguranta (Taur), te trage in jos si trebuie sa renunti la ea ( Scorpion).

Asadar, am traversat aseara eclipsa de Luna, aceasta aflandu-se in semnul Scorpionului, semnul metamorfozei, al alchimiei, renuntarii la vechi pentru renastere si evolutie.

Soarele a format o conjunctie cu Nodul Nord la 25 de grade in Taur, celalalt pol ce contrabalanseaza semnul Scorpionului.

Ei bine, veti spune ca a trecut si asta.

Da, doar ca impactul ei il vom resimti timp de 6 luni, pana la urmatoarea eclipsa, care, ce sa vezi… va impacta tot axa Taur-Scorpion, care ne va impacta pentru alte 6 luni.

Deci cum o dam, cum o intoarcem, tot la lectiile de tip Taur-Scorpion ajungem pentru inca un an si bine ar fi sa ne facem treaba care ne priveste.

Ceea ce se cere acum de la noi este sa ne indreptam atentia asupra lui Venus, acolo unde este in harta natala, ea fiind guvernatoarea Nodului Nord pe care il traversam si mai ales conjuct cu Soarele.

Adica toata atentia sa o focusam pe valoarea noastra, sa ne constientizam talentele, felul in care le putem materializa, fructifica pentru a straluci prin noi insine si nu prin ceilalti ( Scorpion).

In urma cu 2 saptamani, va spuneam ca Luna a avut o conjunctie cu Nodul Nord si atunci am avut o eclipsa de soare, impactandu-ne nu atat de mult ca in acest moment.

Nodul Nord in Taur ne arata directia de urmat, noi cai de a gasi resurse, de a ne da valoare, de a materializa si oportunitatea de a ne valorifica talentele sau a ne intreba care sunt ele cu adevarat.

Dat fiind ca in Taur se afla si Uranus, regele imprevizibilului, revolutiilor si a neconventionalului, se cere de la noi, inca din 2019, de cand acesta a intrat in Taur, sa gasim noi moduri de a ne gasi resursele, de a construi un model economic si de a respecta resursele Mamei Pamant, bogatiile naturale si de a gasi valoare in propria noastra natura ( Taur), intr-un mod original, nonconformist, in “stilul meu”. ( ceea ce pandemia a adus in prim plan- “cum imi castig existenta, in contextul acestei crize, venite de nicaieri?”)

Uranus in Taur, asadar, vrea sa schimbe valorile, felul in care ne-am construit esafodajul iar Nodul Nord vrea sa ne indreptam atentia spre acele valori care conteaza cu adevarat pentru noi.

Sa reflectam, asadar la tot ceea ce trebuie sa renuntam pentru a ne metamorfoza in cei ce suntem cu adevarat, pentru a ne revela adevaratul potential si a redeveni proprietarii comorii din adancul nostru.
Iar de cele mai multe ori, tranzitia de la omida la fluture este dureroasa, dar este necesar sa lasam sa plece acel vechi ce ne ingreuneaza zborul.
Sa ne luam ajutoarele de la axa Leu-Varsator, sa fim curajosi precum Leul si sa stam in mijlocul acestor curatari dureroase prin respiratie ( Varsator).

Adevaratul alchimist este asemeni Scorpionului, cel care a coborat in propriile tenebre ale Lumii de Jos si si-a invins umbrele.
Magnetismul si puterea sexuala a Scorpionului pot fi acum accesate si folosite in scopuri inalte, daca ne constientizam suveranitatea.
Alchimie revelatoare spre cel mai autentic si imputernicitor TU.
Cu drag, spre folos,
Elena Morariu.
Credit foto: Zoltan Tasi

Elena Morariu este artist si terapeut, fondatoarea scolii si a metodei holistice de voce The Inner Voice, terapeut al sunetelor sacre si mantrelor, terapeut Silva, instructor Universal Healing Tao, terapeut masaj de eliberare emotionala OFT, astrolog, initiata in arta divinatiei si a cartomantiei prin tarot.

Elena este un suflet dedicat semenilor, pasionata si daruita in demersul vindecarii si Re-intoarcerii la Sinele autentic, iubind sa creeze un spatiu hranitor pentru acest proces.

Articol preluat de pe https://www.facebook.com/elena.morariu.7/posts/10225084982965795

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3. 26 aprilie 2024. Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare

26 Apr 2024 309

#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia

24 Apr 2024 418

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 15 23 aprilie 2024 Vârful valului de energie, zi de Sfântul Gheorghe

23 Apr 2024 383

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 926

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 393

#ConstanțaEsteBine. Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 12 20 aprilie 2024 Suntem aproape de maximul perioadei energetice intense în care ne aflăm

20 Apr 2024 525

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 388

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 585

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 707

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 481

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 440

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 449

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 466

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 482

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 531