#ConstantaEsteBine Pregătirea pentru Solstițiul de iarnă. Ziua 6 a noii Creații și ziua 35 de Post și Jurnal de iubire de sine


Noroc, destin sau responsabilitate?
Astazi, planeta Jupiter intra in Varsator și va ramane aici pana catre finalul anului Viitor.
Este planeta Norocului, Curajului, Determinarii, Creativitatii, Ideilor noi si inovatoare si mai ales, planeta care ne ajuta sa ne cream in fiecare moment drumul pe care il numim ”viata”.
Pe masura ce deschidem ochii (reali) de adulti, vedem lumea ASA CUM ESTE, nu asa cum ne spun povestile ca este - sau cum ne spune mass-media ca este - sau cum ne iluzioneaza romanele, cartile ori vanzatorii de bunuri ca este.
Dacă ne uităm în Natură - în pădure - în zonele în care animalele și plantele încă mai pot să-și desfăsoare viata nestingherite (parcurile Naturale și putinele locuri sălbatice ale lumii) - viata este o interactiune între toate formele de viata.
Nici buna, nici rea.
Nici cruda, dar nici blanda.
Deloc personala.

Lupul nu are nimic personal cu caprioara pe care o serveste la cina, impreuna cu familia sa. La fel cum caprele de munte nu au nimic personal cu frunzele arborilor pe care le consuma de-a lungul zilei.
În Natura este un sistem biologic în care fiecare isi cunoaste locul, stie ce are de făcut și face cât de bine poate ceea ce are de facut.
Oamenii care devin adulți și cei care deschid ochii și văd lumea umană tot ca pe un sistem biologic, încep să facă același lucru.
Nu mai cerșesc noroc si nu mai cred în loterie.
Nu mai asteapta ”autoritati” sa le spuna ce este bine sau rau pentru ei (corpul lor, emotiile lor sau gandurile lor)
Încep să descopere la ce sunt foarte buni, ce știu să facă mai bine și ce le face plăcere să facă.

Invata continuu, experimenteaza, nu se tem sa greseasca, sa repete si intr-un final, sa afle.
Și din combinația abilități personale, plăcere și pasiune isi creeaza activitati lucrative, care pot deveni surse de sustinere in lumea umană.
În plus, creează colaborări eficiente cu oamenii din jur si se simt sustinuti, sustinand pe altii.

Își asumă responsabilitatea propriei vieti.
Devin precum Jupiter în Vărsător: creatori ai propriului destin, cu toata responsabilitatea unui adult, dar fara sa dea la o parte jucausenia copilului interior.
Astăzi, în ziua șase a Creației, fiecare dintre noi poate deveni Jupiter al propriei sale vieti. Creatorul norocului, destinului și responsabilul pentru binele de ACUM.
Puneti muzică de Sărbători, asezati o masă frumos decorata pentru cei dragi, dansati prin casa sau faceti orice doriti si simtiti ca va aduce stare de bine.
Și nu mai asteptati ca altii sa va faca fericiti.
Sunteti fericiti pentru ca va creati fericire, din gasirea locului care sa va faca bine si a rolului in care sunteti cel mai bine.
Daca in acest moment, locul care va face bine este ”acasa” voastra - asa sa fie. Nu este nevoie de ceva ”maret” pentru a fi bine.
Destinul si norocul sunt destinatii INTERIOARE de calatorie, nu EXTERIOARE.
Asta afla un adult care a deschis ochii.
Iar partenerul de nadejde ramane totdeauna CORPUL FIZIC.
Daca sunteti bine in corpul vostru - SUNTETI BINE.
Ati facut genuflexiunile?
Le facem impreuna acum?
Minunat! Nu este greu deloc.
Ziua a 6-a a Creatiei - din Intuneric, dincolo de rani, alaturi de iubire, de stapanul karmei si dupa plata datoriilor, inseamna construirea norocului, destinului si asumarea responsabilitatii pentru noi insine. ATAT. Pentru fiecare dintre noi, pentru corpul fizic si pentru tot ce ne face noua bine.
Desigur, in colaborare cu altii - dar NU pentru altii.
Pentru noi, IMPREUNA cu altii.
Sunt diferente mici, subtile, detalii importante si ma bucur sa trecem impreuna care Noua Creatie. In care cuvintele creeaza drumul spre o varianta imbunatatita interioara a fiecaruia dintre noi.
O Noua energie.
Sa aveti o seara minunata cu totii,
Cu iubire

Sursa text si foto: Facebook.com/zyanna.orinda.7

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Surf pe valurile Vieții

26 Feb 2021 1248

DSP Constanța Testul Babeș Papanicolau, efectuat gratuit. Iată unde pot suna femeile din Constanța

17 Feb 2021 2093

Temperaturi înregistrate, la ora 06.00, la stațiile meteo din județul Constanța. Mult mai bine decât ieri

14 Feb 2021 2103

#ConstanțaEsteBine Detoxifiere emoțională

04 Feb 2021 1564

Consiliul Local Municipal al amatorilor din Constanța!

23 Jan 2021 3234

#ConstanțaEsteBine Autenticitate dincolo de cuvinte

21 Jan 2021 1041

A doua săptămână a anului 2021. Alegeți-vă cu înțelepciune bătăliile

04 Jan 2021 868

#ConstanțaEsteBine Membrii Asociației „La pieptul mamei” le-au înveselit sărbătorile copiilor din Ciocârlia (galerie foto)

04 Jan 2021 839

#ConstanțaEsteBine La aniversarea unui secol, Școala „Ion Minulescu” din Constanța, beneficiara unui sprijin neașteptat din Suedia

28 Dec 2020 1940

#ConstantaEsteBine Pregătirea pentru Solstițiul de iarnă. Ziua 36 de post și de Jurnal de iubire de sine- Ziua 7 a Noii Creații

20 Dec 2020 923

#ConstanțaEsteBine Faptele bune nu țin cont de pandemie. Elevii constănțeni respectă tradițiile, oferind lecții de solidaritate

19 Dec 2020 1449

#ConstantaEsteBinePregatirea pentru Solstițiul de iarnă. Ziua 5 a noii Creații. Ziua 34 de Post și Jurnal de iubire

18 Dec 2020 1093

#ConstantaEsteBine Pregătirea pentru Solstițiul de iarnă. A treia zi din cele 7 ale Noii Creații. Ziua 32 de Post și Jurnal de Iubire de sine

16 Dec 2020 718

#ConstantaEsteBine Pregătirea pentru solstițiul de iarnă. Prima zi din cele 7 zile ale Noii Creații - Ziua 30 de Post și Jurnal de iubire de sine

14 Dec 2020 1054

#ConstantaEsteBine Pregătirea pentru solstițiu (21 zile de Portal de energie)- Ziua 29 de Post și Jurnal de iubire de sine

13 Dec 2020 998