#Constantaestebine Săptămâna 45 a anului 2021. 8-14 noiembrie. Electricitate armonioasă


Bine v-am regăsit într-o nouă săptămână interesantă din acest an provocator.

Începem săptămâna cu ziua în care îi celebrăm și re-amintim pe Arhanghelii Mihail și Gabriel - luptătorul și vorbitorul.

Ei ne amintesc de acele părți din noi ce au nevoie să fie întărite și dezvoltate, pentru a ne descurca bine în Jocul vieții.

Poziționarea noastră vis-a-vis de tot ce se întâmplă în jurul nostru, dar și în interiorul nostru (dialogul mental, starea emoțională, starea corpului fizic) este esențială în această săptămână.

Provocările continuă. Sau chiar se intensifică. Dar tocmai aici este farmecul și partea bună a lucrurilor. Avem nevoie de provocări pentru a ne antrena puterile. Pentru a ne întări și a învăța că putem mult mai multe decât am crezut vreodată.

Poziționarea corectă legată de arhetipurile (modelele) Arhanghelilor Mihail și Gabriel este lecția săptămânii. Mihail ne învață lupta. El este purtătorul sabiei, cel care se confruntă cu dragonii și cu agresorii. Când este exprimat și manifestat în poziția nepotrivită, Mihail aduce multă distrugere și suferință.

Care este această poziționare?

Lupta cu ceva din exteriorul nostru.


Când considerăm că ceva din exterior ne face rău (o persoană, o situație, o substanță, un aliment, radiațiile, virușii etc) atunci începem o luptă diz-armonioasă, fără măcar să ne cunoaștem bine oponentul. Bătălille de succes se poartă strategic și tactic. Lupta purtată cu frică și disperare duce doar la pierdere de energie. Poziționarea energiei tip arhanghelul Mihail către exterior va duce întreaga săptămână la epuizare, oboseală, scădere imunitară și desigur, boală.

Și atunci, ce putem face?

Să poziționăm energia tip arhanghel Mihail spre interior.

Să ne luptăm cu demonii interiori, cu propriile slăbiciuni, cu amânarea și ne-satisfacerea nevoilor sufletului. Cu oprirea rutinelor și obiceiurilor vieții, mai ales a celor care ne fac rău. Să ne batem pe viață și pe moarte, oprindu-ne să ne facem rău.

Să nu mai facem sau să evităm orice poate să ne slăbească sau să ne dăuneze corpului sau minții.

Avem nevoie de puterea și spada arhanghelului Mihail să tăiem dependențele de inteligența artificală, de mâncarea de confort (dulce, alcool, ronțăieli), de prezența unor persoane care ne iau energie sau de orice fel de atașament ce ne dez-împuternicește.
Săptămâna aceasta, mai mult ca oricând, puteți să tăiați cu spada arhanghelului Mihail orice dependență sau atașament dăunător.

Amânarea. Faceți astăzi curățenia în casă, în telefon, în poșetă sau în buzunare, pe care o amânați de mult.
Neîncadrarea în timp. Tăiați obiceiul de a irosi timpul (personal și al altora).
Minciuna. Încetați să vă mințiți că ”de mâine mă apuc de...” și apucați-vă ACUM. De o dietă. De mișcare. De orice acțiune care vă aduce bucurie.

Lăcomia. Opriți cumpărăturile compulsive, făcute pentru ușurarea emoțiilor. Și ieșiți la plimbare în parc sau în Natură.
Lista poate continua. Este foarte foarte lungă.

Gabriel ne învață comunicare. Este purtătorul Veștilor bune.
El ne spune când ceva nou se întâmplă. El ne oferă cuvinte, expresii sau pilde care ne luminează și ne aduc ”aha-uri”. El știe că un cuvânt poate vindeca (și desigur, alt cuvânt poate îmbolnăvi). Energia tip arhanghel Gabriel este energia creatoare a cuvintelor.

Poziționarea acestei energii tip arhanghel Gabriel către exterior este una de consum energetic exagerat.

Să încercăm să le tot ducem ”vești bune” celorlalți oameni, mai ales când nu sunt pregătiți să le primească, ne transformă în misionari sau salvatori epuizați.

Să tot vorbim cu alții este o luptă inutilă.

Putem să o facem doar detașat, echilibrat, la momentul potrivit și cu cine are deschidere să ne audă. Dacă nu, tăcerea este o opțiune mult mai bună decât cuvintele.

Tăcerea este cadoul necunoscut al arhanghelului Gabriel. Exersați acest dar în exterior, întreaga săptămână. Țineți-vă gura. Doar ascultați (aveți două urechi și o singură gură). Poziționarea corectă a energiei tip arhanghelul Gabriel este tot spre interior. Cu noi să vorbim corect și împuternicitor.

În dialogul nostru mental, să aducem cuvinte de întărire, de ”vești bune”, de creație armonioasă.
Exemplu: În ciuda a tot ce se întâmplă, sunt în stare să rămân în viață, sunt în stare să mă bucur, sunt în stare să fiu bine. Supravețuiesc și chiar evoluez, în mijlocul tuturor provocărilor.

Tot această săptămână, mă opresc din văicăreli și explicații.

Nu mă mai plâng și nu mai explic ce mi se întâmplă, nimănui. Nici măcar mie, dacă nu pot folosi cuvinte pozitive.
Folosesc cu înțelepciune cuvintele și tăcerea, ca două polarități din care creez electricitate armonioasă, în toate interacțiunile.
Arhanghelii Mihail și Gabriel ne învață să prețuim provocările, să folosim dualitatea pozitiv negativ (luptă versus comunicare, masculin versus feminin) pentru a genera electricitate - în viețiile noastre, în corpul nostru.

Și nu orice fel de electricitate.

Ci una armonioasă, care să ducă la creșterea și evoluția Conștiinței.
Wayne Dyer spunea ”Când schimb modul în care mă uit la lucruri, lucrurile la care mă uit se schimbă”.
Folosiți arhanghelili pentru a vă uita diferit la energia următoarelor zile.

Generați electricitate armonioasă în interior și fiți o sursă de pozitiv pentru lume. Simțindu-vă bine, cu orice este în viețile voastre, folosind eneregiile lui Mihail, să vă luptați cu propriile slăbiciuni, frici și neîndemânări, și energiile lui Gabriel să vă aduceți vești bune și cuvinte împuternicitoare în dialogul interior, depășiți capacana de epuizare a socialului.

Dacă aveți nevoie de susținere și vă face plăcere să fiți alături de oameni frumoși, vă invităm la ultimul program al anului 2021, realizat cu studioul Vitality Pilates Constanța.

Începem tot săptămâna aceasta, vineri, pe 12 noiembrie.

https://vitalitystudio.ro/oboseala-cronica-vs.../

Vă așteptăm să fim împreună pentru ultima oară în 2021, înainte de a schimba complet energia și drumul pentru un alt an interesant, care se arată la orizont.

https://fb.me/e/4Fq4YtO9S

Și dacă mai aveți putere pentru un ultim Webinar în 2021, vă invit pe 19 noiembrie la o discuție deschisă și pozitivă, despre ”a supraviețui versus a evolua”, pe platforma Alexaevent.ro

https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../

Concluzionăm un an de învățături, de abilități dobândite și de împuterniciri dincolo de provocările existente.
Mă educ, mă joc și mă lupt.

Alături de Arhanghelii Mihail și Gabriel, care sunt descrieri ale părților din noi ce au nevoie de mai multă atenție întreaga săptămână, nu suntem niciodată singuri.

Suntem bine, dragii mei.

Chiar dacă ne scuturăm praful de pe haine și ne ștergem lacrimile de pe față, știm că după furtună, vine nu doar soarele, ci cresc și arborii mult mai înalți.

Electricitatea armonioasă este contagioasă.
Să avem cu toții o săptămână excelentă!

Suntem bine.

Cu iubire, tuturor

Sursă foto și text: Facebook.com/ Zyanna Orinda
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 105

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 10. 18 aprilie 2024. Suntem în creștere de presiune atmosferică

18 Apr 2024 408

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua – ziua 7. 15 aprilie 2024. Începem o săptămână de lună în creștere intensă

15 Apr 2024 401

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 465

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 547

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea 1 – ziua 6. 31 martie 2024. Finalul oficial al perioadei de ”întuneric” mai lung

31 Mar 2024 510

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 3. 28 martie 2024. Valul de energie al eclipselor intensifică energia foarte tulbure

28 Mar 2024 511

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

24 Mar 2024 588

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 11. 21 martie 2024. Suntem la mijlocul unei săptămâni provocatoare

21 Mar 2024 481

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 8. 18 martie 2024. Astăzi este despre doza de joacă

18 Mar 2024 507

Hagi, după Rapid - Farul Constanța 1-2 „Am făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare din acest campionat“

15 Mar 2024 1841

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 5. 15 martie 2024. Energia își continuă evoluția sa ascendentă

15 Mar 2024 544

Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)

14 Mar 2024 1299

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 2. 12 martie 2024. Astăzi avem o energie interesantă

12 Mar 2024 583

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 14. 9 martie 2024. Astăzi avem luna întunecată, ziua dinainte de luna nouă

09 Mar 2024 693