Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)



Avocatul Adrian Cuculis, unul dinter avocații victimelor acvcidentului mortal de la 2 Mai, județul Constanța a vrobit despre ceeea ce s-a întâmplat astăzi în sala de judecată, la al doilea termen din dosarul ajuns pe rolul Judecătoriei Mangalia. 

„Dacă făceam cu toții o ședință de bloc să schimbăm administratorul ieșea mai bine. Problema e în felul următor: cred că nu s-a înțeles nicio clipă că vorbim despre o cerere care a fost depusă încă de la început  la Parchet și nu s-a dezbătut nici măcar astăzi. Doamna judecător i-a acceptat procedura abreviată, adică simplificată, adică să obțină practic și o reducere a pedepsei de 1/3 înainte să dezbată cererea de schimbarea a încadrării juridice nu este o chestiune de normalitate. Cred că toată lumea înțelege că nu e 1 3 2, ci 1 2 3. În momentul de față inclusiv doamna avocat, colega noastră a familiei Olariu a cerut exact același lucru, care s-a amânat deși s-a pronunțat pe procedura abreviată.

Dacă la termenul viitor se va schimba procedura în omor calificat așa cum am cerut, acea procedura abreviată nu mai poate fi aplicată pentru că acolo unde ai închisoarea pe viață cum este omorul calificat nu poți să judeci în procedura abreviată.

Mai mult decât atât ne aducem aminte ce s-a întâmplat la termenul trecut. Noi am depus o cerere de recuzare la termenul acesta care a fost respinsă, deci doamna judecător va rămâne definitivă să spunem așa în acest proces până când se va pronunța indiferent ce soluție se va pronunța. De recuzare s-a ocupat alt complet din aceeași instanța de judecată.

Astăzi am atras atenția, sunt consemnările mele în încheierea de ședință și în caietul grefierului pe ce este încadrată fapta acum, adică ucidere din culpă pentru 2 persoane și vătămare corporală, poate Pascu să meargă pe procedura simplificată. Astăzi s-a inversat procedura, cumva printr-o modalitate neînțelesă de către mine și sunt convins că nici de către colegii mei. S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu.

Ca să clarificăm ce s-a întâmplat la termenul de astăzi: cererea de recuzare a fost respinsă, doamna judecător rămâne definitivă pe dosarul acesta până când se va pronunța pe fond aici la Judecătoria Mangalia, iar la termenul viitor toate părțile vor pune concluzii pe cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei la omor calificat și cu tentativă la omor calificat“ - a precizat avocatul Cuculis. .



Citește și: 

Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul 2 Mai. Vlad Pascu și-a recunoscut faptele (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avocatul Cuculis – „Ar mai exista o singură variantă prin care judecătoarea să nu participe în cazul în 2 Mai“ (VIDEO)

25 Apr 2024 560

Avocatul Adrian Cuculis, declarații după decizia Inspecției Judiciare în cazul judecătoarei Popoviciu, de la Mangalia (VIDEO)

17 Apr 2024 630

VIDEO „Cazul 2 Mai ar putea fi reluat de la 0“ Avocatul Adrian Cuculis, declarații după anunțul Inspecției Judiciare privind-o pe judecătoarea Popoviciu, de la Mangalia

16 Apr 2024 1274

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 692

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1257

VIDEO Procurorii din Mangalia cer strămutarea dosarului privind tragedia de la 2 Mai! Ce spune avocatul Adrian Cuculis

22 Mar 2024 1112

Avocatul Adrian Cuculis, după termenul de la Judecătoria Mangalia „Dacă făceam ședință de bloc să schimbăm administratorul ieșea mai bine!“ (FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 2207

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1772

Anunț de ultimă oră în dosarul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Ce documente au depus avocații suspectului la judecătoria Mangalia (VIDEO)

22 Feb 2024 2252

Mangalia Avocatul Adrian Cuculis despre amânarea cu câteva ore a procesului în care Vlad Matei Pascu este judecat (VIDEO)

22 Feb 2024 968

Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre punerea în mișcare a urmăririi penale în cazul ÎPS Teodosie

20 Jan 2024 898

Cine este procurorul de la DNA care îl cercetează pe arhiepiscopul Tomisului, pentru cumpărare de influență

06 Dec 2023 10110

Avocatul Adrian Cuculis „Cazul mediatizat în ceea ce-l privește pe ÎPS Teodosie nu are cum să ajungă în instanță niciodată“ (VIDEO)

05 Dec 2023 1598

Știri Constanța Avocatul Cuculis- „Incendiul de la Spitalul de boli infectioase din Constanța a fost elucidat de către Insemex, iar vinovatul principal este spitalul“

07 Nov 2023 1311

Avocatul Adrian Cuculis, după tragedia de la 2 Mai. „Vlad Pascu rula cu o viteza de peste 102km/oră la momentul impactului cu victimele“

06 Oct 2023 2201