Mangalia Avocatul Adrian Cuculis despre amânarea cu câteva ore a procesului în care Vlad Matei Pascu este judecat (VIDEO)

Procesul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentul de la 2 Mai, soldat cu decesul a doi tineri și vătămarea corporală a altor trei a debutat cu stângul la Judecătoria Mangalia. Rudele îndoliate ale victimelor accidentului de la 2 Mai au aflat la ora 9.00 când trebuia să înceapă procesul de judecată că trebuie să aștepte până la ora 12.30

Avocatul Adrian Cuculis, care îi reprezintă pe părinții tinerilor decedați în accident a precizat că măsura de amânare a fost luată deoarece la aceeași oră Vlad Matei Pascu se află la Tribunalul Constanța acolo unde se judecă solicitarea sa de eliberare din arest. 

„Nu este disponibil fizic deoarece este prezent în altă sală de judecată. Inculpatul are aceste variante, fie să fie prezent fizic fie prin videoconferință. Acesta a ales să fie prezent în sală la măsura arestului preventiv, iar aici unde am venit cu toții, familiile și presa a preferat să intre prin videoconferință. Instanța de judecată având dosarele conexe ar fi putut face verificările și să ne convoace la ora 12. În sistemul judiciar este o lipsă de respect de mult timp. Vedeți că nu sunt revoltat că s-a întâmplat treaba asta de mai multe ori. Când vom trăi într-o țară cvasinormală din punct de vedere al unor drepturi și libertăți, atunci să avem pretenția să se respecte aceste termene. Am rămas în sala de judecată pentru a face unele verificări. Astfel, Penitenciarul nu a făcut niciun fel de comunicare către instanța de judecată referitor la cel de-al doilea proces, și nici instanța către Penitenciar ca să se asigure că Vlad Pascu va fi prezent la Mangalia“ - a precizat avocatul Adrian Cuculis.


 

Citește și: 

MangaliaPrimul termen din dosarul în care este judecat Matei Vlad Pascu a debutat cu o amânare! Părinții victimelor, nemulțumiți (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VIDEO „Cazul 2 Mai ar putea fi reluat de la 0“ Avocatul Adrian Cuculis, declarații după anunțul Inspecției Judiciare privind-o pe judecătoarea Popoviciu, de la Mangalia

16 Apr 2024 456

Tragedia de la 2 Mai Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța, de la Judecătoria Mangalia (DOCUMENT)

16 Apr 2024 722

„Regret tragedia provocată!“ Vlad Matei Pascu rămâne în stare de arest preventiv! (MINUTĂ)

16 Apr 2024 557

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 711

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 915

Tribunalul Constanța decide marți libertatea lui Vlad Matei Pascu, din București, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai!

15 Apr 2024 766

Vlad Matei Pascu cere Tribunalului Constanța să fie pus în libertate!

10 Apr 2024 573

Tragedie la 2 Mai Vlad Matei Pascu a cerut, prin avocat, revocarea arestării preventive! Iată răspunsul Judecătoriei Mangalia (MINUTĂ)

09 Apr 2024 475

Vlad Matei Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai – „În momentul de față aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit!“

09 Apr 2024 666

Judecătoria Mangalia decide mâine libertatea lui Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai!

08 Apr 2024 706

UPDATE Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul tragediei de la 2 Mai! Cererea de schimbare a încadrării juridice, respinsă de instanță (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 1112

Dosarul lui Pascu Matei Vlad rămâne la Mangalia! Cererea de strămutare, respinsă

03 Apr 2024 600

Se cere strămutarea dosarului tragediei de la 2 Mai! Totul se decide mâine

02 Apr 2024 490

Curtea de Apel Constanța analizează astăzi cererea de strămutare a dosarului tragediei de la 2 Mai!

02 Apr 2024 494

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 743