Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai, județul Constanța, eveniment soldat cu uciderea din culpă a doi tineri și rănirea altor trei, povestește chinul prin care a trecut!
 
În dosar, Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Iată ce a declarat una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai
 

„Nu-mi amintesc foarte multe, totul a fost foarte brusc! Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă, sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă, era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile.
 
Când eram pe trotuar, mergeam câte doi, iar după ce s-a terminat trotuarul știam că urmează o porțiune foarte îngustă și am început să mergem unul în spatele celuilalt.
 
Eu eram ultima, i-am lăsat pe ei să meargă în față și eu să mă iau după ei. În față era Sebi.
 
După ce m-am ridicat de pe jos, l-am auzit pe prietenul meu cum striga după mine și l-am văzut venind spre mine. Eu eram cu mâna... nu știam ce se întâmplă. Voiam să știu că toată lumea e în siguranță și am început să mă uit în stânga în dreapta, dacă văd pe cineva, și l-am văzut pe Sebi.


 
Pe mine cred că m-a lovit cu oglinda retrovizoare iar pe Sebi, din fața mea, l-a luat cu totul și pe cei din fața mea la fel.
 

Mi-au spus cei care erau mai în față că s-a oprit (nr. șoferul acuzat de producerea tragediei) în mijlocul drumului și a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă“.

 
Declarația completă în video de mai jos. 
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Județul Constanța
Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

 
Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai
Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

 
Tragedia de la 2 Mai. Un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu. Avocatul Cuculis face declarații (VIDEO)
   
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FOTO+VIDEO Vlad Pascu, judecat pentru tragedia de la 2 Mai, cere să fie eliberat din arest! Când va fi analizată solicitarea tânărului bucureștean

23 May 2024 761

Tatăl tinerei ucise în accidentul din 2 Mai „Mi-am dorit de la prima înfățișare să dau ochii cu cel care mi-a omorât copilul” (VIDEO)

23 May 2024 976

UPDATE Nou termen în Dosarul 2 Mai Vlad Pascu, adus la Judecătoria Mangalia (FOTO+VIDEO)

23 May 2024 1094

Tribunalul București, termen în dosarul familiei Pascu! (DOCUMENT)

21 May 2024 462

Judecătoarea Popoviciu Ioana Ancuța, din Judecătoria Mangalia, vrea să plece de la Mangalia! Iată când s-ar putea decide totul (DOCUMENT)

18 May 2024 1471

Justiție Constanța Dosarul tragediei de la 2 Mai! Se cer despăgubiri de peste 33 milioane de euro

15 May 2024 1945

UPDATE Accident rutier între Comana și Amzacea, județul Constanța

15 May 2024 823

UPDATE. Știri Constanța Mai multe autoturisme implicate într-un accident rutier între Ovidiu și Nazarcea (GALERIE FOTO)

11 May 2024 3674

UPDATE Accident feroviar în gara Medgidia, județul Constanța. Victima a decedat!

10 May 2024 1461

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

09 May 2024 600

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

09 May 2024 606

Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”

09 May 2024 980

Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”

09 May 2024 1070

Știri Constanța Bărbat, reținut după ce ar fi produs un accident rutier băut și drogat (VIDEO) – o femeie a fost rănită

03 May 2024 1160

„Cu 2MAI puțini“ Acțiune în amintirea celor doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul rutier de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 May 2024 1588