Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)Tatăl lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, s-a prezentat astăzi la Judecătoria Mangalia cu o poză înrămată a fiului său. Pe brațul drept, acesta și-a tatuat un mesaj tulburător în engleză, adresat copilului său: „I will always wonder who you would have become” (trad. „Mă voi întreba mereu ce ai fi devenit”). Acest mesaj îl va purta pe piele până la sfârșitul vieții, exact cum va rămâne amintirea fiului în sufletul său.

Reamintim că astăzi tatăl lui Sebi, alături de ceilalți părinți ai studenților decedați, s-a prezentat astăzi, la un nou termen în dosarul în care Vlad Pascu este acuzat de omor din culpă, în urma accidentului din 2 Mai.

În această speță, tatăl lui Sebi a declarat că a pierdut orice urmă de speranță.

Ieșit din sala de judecată, tatăl lui Sebi Olariu a fost întrebat de jurnaliști ce reprezintă tatuajul său. Acesta a explicat că și-a tatuat chipul copilului său pe o bandă de film, însoțit de mesajul „I will always wonder who you would have become” (trad. „Mă voi întreba mereu ce ai fi devenit”). Acesta a precizat că visul lui Sebi era să devină regizor de film:

Mi-am făcut un tatuaj... Vreau să-l am mereu pe Sebi lângă mine. Sebi voia să devină regizor, îi plăcea foarte mult camera de vederi. Visa să devină cel mai mare regizor, chiar el îmi spunea: Tată, dă-mi mie banii acum, că o să vă umplu eu de bani, când mă voi face mare. Îl am și pe el, și acesta (tatuajul – n.r.) reprezintă ochiul mamei.”  

Acesta a fost și invitat în podcastul lui Mihai Morar – „Fain și Simplu!, unde și-a deschis sufletul, vorbind despre momentul în care a aflat că fiul său s-a stins din viață.

,,Fericirea noastră nu mai există.” Acestea sunt cuvintele lui Valentin Olariu, tatăl studentului ucis în accidentul provocat în august 2023, de Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, la 2 Mai, în județul Constanța.

Era o doamnă la pompe funebre, mi-a spus: ‘Dl. Olariu, sunt din 2 mai, am să vă dau o veste. Băiatul dumneavoastră a murit într-un accident. Credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre. Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 5 milioane’. (…) A început procesul, doamna judecător ne-a făcut prezența și imediat după ce ne-a făcut prezența, ne-a întrebat dacă Andrei Sebastian Olariu este în sală. Toată lumea a rămas înmărmurită. A întrebat de băiatul meu dacă era în sală și îi voia buletinul. Ea îl voia pe domnul Sebastian Olariu să fie în sală”, a punctat cu durere în suflet, tatăl lui Sebi Olariu.Citește și

,,Fericirea noastră nu mai există”Tatăl lui Sebi, băiatul ucis în accidentul de la 2 Mai de către Vlad Pascu, face mărturii cutremurătoare (VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

09 May 2024 569

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

09 May 2024 571

„Cu 2MAI puțini“, acțiune în memoria tinerilor pieriți în tragedia de la 2 Mai, în Vama Veche

02 May 2024 606

„Cu 2 MAI puțini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! „Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

27 Apr 2024 827

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1329

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tatăl lui Sebi, plin de durere- „Nu mai am nici o speranță” (VIDEO)

18 Apr 2024 675

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 658

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1052

,,Fericirea noastră nu mai există” Tatăl lui Sebi, băiatul ucis în accidentul de la 2 Mai de către Vlad Pascu, face mărturii cutremurătoare (VIDEO)

13 Apr 2024 1332

Averea și interesele Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu, în atenția Inspecției Judiciare! Rudele tinerilor morți în accidentul de la 2 Mai vor strămutarea dosarului de la Judecătoria Mangalia (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 7939

FACIAS cere CSM excluderea magistratului de la Judecătoria Mangalia care a întrebat dacă Sebi, decedat în accidentul de la 2 Mai, este în sala de judecată!

23 Feb 2024 723

Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu, de la Judecătoria Mangalia! A întrebat dacă Sebi, decedat în accidentul de la 2 Mai, este în sală

23 Feb 2024 3292

IPJ AradAcțiune preventivă a polițiștilor rutieri

23 Nov 2023 502

Clipe pline de durere pentru familia lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai. Mama încă mai speră că este în viață (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Oct 2023 2062

Momente dramatice La opt săptămâni de la tragedia de la 2 Mai, mama lui Sebi, în stare de șoc! Ce le-a cerut prietenilor (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Oct 2023 4206