Clipe pline de durere pentru familia lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai. Mama încă mai speră că este în viață (GALERIE FOTO+VIDEO)

Au fost clipe pline de durere astăzi la ieșire din localitatea 2 Mai unde părinții lui Sebastian Andrei Olariu, unul dintre tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche au montat împreună cu prietenii o piatră funerară în memoria tânărului. 

Înconjurați de prieteni, părinții lui Sebi, așa cum îl cunoștea toată lumea, au reușit să facă o slujbă de pomenire pentru tânărul care a părăsit prea devreme această lume. 

Mama lui Sebi este în continuare în stare de șoc. La locul accidentului cu greu a reușit să stea în picioare. La un moment dat a fost cât pe ce să cadă jos, dar a fost prinsă de soțul ei. 

După montarea monumentului funerar s-a așezat jos și a mângâiat în continuu poza fiului său cu ochii plini de lacrimi. 

„Oamenii aceștia nu sunt deloc ok. Tot ce ne interesează este ca Mihaela să fie bine. Mama lui Sebi nu se poate stăpâni deloc. Ne roagă în continuu să mergem la cazare după Sebi“ - a precizat Radu Gabriel, prieten al familiei Olariu. 

„Sper să le dea pedeapsa maximă, pornind de la mama și tată, până la fiu. Sper să primească pedeapsa maximă. Am ridicat o piatră în memoria băiatului meu. Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu și cimitir. Este foarte greu pentru toată familia. Aș vrea să îl visez. Mă culc cu el în gând. Am făcut un tablou mare cu el. Îl văd înainte să închid ochii. După vacanță vroia să se angajeze să câștige bani și să plece în Anglia să își îndeplinească visul de a fi regizor. Este foarte greu să fiu aici. Soția nu este bine. Suntem niște oameni terminați. Doar fetița ne mai ține. Pentru ea luptăm“ -  a precizat tatăl lui Sebastian La un moment dat, mamei lui Sebastian i s-a făcut rău și a fost prinsă la timp de cei prezenți pentru a nu cădea din picioare. 


La fața locului a ajuns și un preot care oficiază o slujbă de pomenire în memoria lui Sebastian.

 „Acestea sunt cele mai grele și de trăit și de explicat momente. Noi ca preoți le întâmpinăm. Este foarte greu să îi explici unui părinte de ce ajunge să își îngroape copilul. Este o cumplită și grea încercare pentru un părinte să își îngroape copilul. Încercăm să le explicăm părinților că sufletul este neumuritor și că viața este veșnică. Noi credem că sufletele celor care mută din viața aceasta se mută în împărăția Lui Dumnezeu unde nu este nici suferință nici durere. Putem constata în jurul nostru că viața este o vale a plângerii, unde sunt multe suferințe. Vom încerca să fim sprijin moral pentru familie. Să dea bunul Dumnezeu să se facă dreptate. Nădăjduim că acești tineri nu au plecat degeaba“ - a precizat preotul care a oficiat slujba de pomenire. 



 



Reamintim că, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările specifice în dosarul privind accidentul de la 2 Mai, din județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!
 

În cauză, Matei Vlad Pascu, din București, este cercetat în stare de arest preventiv!Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în sarcina inculpatului, se reţine că, „în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus, pe drumurile publice, un autovehiculul, pe drumul public, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.L (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior depistat pe raza localităţii Vama Veche.
 


Primele teste efectuate în cauză au relevat faptul că inculpatul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
În cauză, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.M.V., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2023.

 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie“.

Citește și: 

Slujbă de pomenire în memoria tinerilor decedați în cumplitul accident de la 2 Mai. Părinții lui Sebi au ridicat o plafă memorială (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Cu 2 MAI puțini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! „Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

27 Apr 2024 376

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 1708

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 849

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 575

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 942

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 981

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1212

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 594

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 648

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1331

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 773

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 538

VIDEO „Cazul 2 Mai ar putea fi reluat de la 0“ Avocatul Adrian Cuculis, declarații după anunțul Inspecției Judiciare privind-o pe judecătoarea Popoviciu, de la Mangalia

16 Apr 2024 1276

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 963

Tribunalul Constanța decide marți libertatea lui Vlad Matei Pascu, din București, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai!

15 Apr 2024 893