Clipe pline de durere pentru familia lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai. Mama încă mai speră că este în viață (GALERIE FOTO+VIDEO)

Au fost clipe pline de durere astăzi la ieșire din localitatea 2 Mai unde părinții lui Sebastian Andrei Olariu, unul dintre tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche au montat împreună cu prietenii o piatră funerară în memoria tânărului. 

Înconjurați de prieteni, părinții lui Sebi, așa cum îl cunoștea toată lumea, au reușit să facă o slujbă de pomenire pentru tânărul care a părăsit prea devreme această lume. 

Mama lui Sebi este în continuare în stare de șoc. La locul accidentului cu greu a reușit să stea în picioare. La un moment dat a fost cât pe ce să cadă jos, dar a fost prinsă de soțul ei. 

După montarea monumentului funerar s-a așezat jos și a mângâiat în continuu poza fiului său cu ochii plini de lacrimi. 

„Oamenii aceștia nu sunt deloc ok. Tot ce ne interesează este ca Mihaela să fie bine. Mama lui Sebi nu se poate stăpâni deloc. Ne roagă în continuu să mergem la cazare după Sebi“ - a precizat Radu Gabriel, prieten al familiei Olariu. 

„Sper să le dea pedeapsa maximă, pornind de la mama și tată, până la fiu. Sper să primească pedeapsa maximă. Am ridicat o piatră în memoria băiatului meu. Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu și cimitir. Este foarte greu pentru toată familia. Aș vrea să îl visez. Mă culc cu el în gând. Am făcut un tablou mare cu el. Îl văd înainte să închid ochii. După vacanță vroia să se angajeze să câștige bani și să plece în Anglia să își îndeplinească visul de a fi regizor. Este foarte greu să fiu aici. Soția nu este bine. Suntem niște oameni terminați. Doar fetița ne mai ține. Pentru ea luptăm“ -  a precizat tatăl lui Sebastian La un moment dat, mamei lui Sebastian i s-a făcut rău și a fost prinsă la timp de cei prezenți pentru a nu cădea din picioare. 


La fața locului a ajuns și un preot care oficiază o slujbă de pomenire în memoria lui Sebastian.

 „Acestea sunt cele mai grele și de trăit și de explicat momente. Noi ca preoți le întâmpinăm. Este foarte greu să îi explici unui părinte de ce ajunge să își îngroape copilul. Este o cumplită și grea încercare pentru un părinte să își îngroape copilul. Încercăm să le explicăm părinților că sufletul este neumuritor și că viața este veșnică. Noi credem că sufletele celor care mută din viața aceasta se mută în împărăția Lui Dumnezeu unde nu este nici suferință nici durere. Putem constata în jurul nostru că viața este o vale a plângerii, unde sunt multe suferințe. Vom încerca să fim sprijin moral pentru familie. Să dea bunul Dumnezeu să se facă dreptate. Nădăjduim că acești tineri nu au plecat degeaba“ - a precizat preotul care a oficiat slujba de pomenire.  Reamintim că, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările specifice în dosarul privind accidentul de la 2 Mai, din județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!
 

În cauză, Matei Vlad Pascu, din București, este cercetat în stare de arest preventiv!Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în sarcina inculpatului, se reţine că, „în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus, pe drumurile publice, un autovehiculul, pe drumul public, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.L (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior depistat pe raza localităţii Vama Veche.
 


Primele teste efectuate în cauză au relevat faptul că inculpatul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
În cauză, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.M.V., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2023.

 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie“.

Citește și: 

Slujbă de pomenire în memoria tinerilor decedați în cumplitul accident de la 2 Mai. Părinții lui Sebi au ridicat o plafă memorială (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Matei Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai - „Regret faptele comise! Vreau să mă schimb, să ies din această tragedie!“ (DOCUMENT)

06 Feb 2024 1616

Știri Constanța Peste o sută de misiuni executate de pompierii militari constănțeni în perioada 2-5 februarie. Unde au intervenit?

05 Feb 2024 472

Matei Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai, cere să fie pus în libertate!

25 Jan 2024 1153

Trei persoane rănite într-un accident rutier la Albești, județul Constanța

24 Jan 2024 1098

Matei Vlad Pascu, din București, trimis în judecată pentru accidentul de la 2 Mai, rămâne în arest!

24 Jan 2024 973

Mai multe victime, printre care și un copil, în urma unui eveniment rutier în Timișoara

21 Jan 2024 507

Mai multe persoane printre care și doi copii, rănite într-un accident în Prahova! Două victime, resuscitate

15 Jan 2024 753

Matei Vlad Pascu cere să fie pus în libertate! Tribunalul Constanța, anunț important în cazul șoferului implicat în tragedia de la 2 Mai

07 Jan 2024 1530

Știri Constanța Patru persoane, printre care și un copil, rănite într-un accident la Tichilești

02 Jan 2024 1243

Matei Vlad Pascu, șoferul implicat în tragedia de la 2 Mai, cere să fie eliberat!

31 Dec 2023 3337

Matei Vlad Pascu, șoferul implicat în tragedia de la 2 Mai, află azi dacă va fi eliberat

28 Dec 2023 3379

RETROSPECTIVĂ Anul 2023 marcat de tragedii rutiere la Constanța! Primar decedat în accident, grup de pietoni spulberat la 2 mai și autocare cu cetățeni ucraineni implicate în evenimente rutiere(GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 1479

Accident Constanța Eveniment rutier la ieșirea din Albești spre Cotu Văii. Mai mulți tineri, răniți

21 Dec 2023 937

Tribunalul Constanța a decis! Matei Vlad Pascu rămâne în arest

19 Dec 2023 746

Matei Vlad Pascu, din București, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai, cere să fie pus în libertate! (DOCUMENT)

18 Dec 2023 1737