Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre punerea în mișcare a urmăririi penale în cazul ÎPS Teodosie

Foto: Facebook/Arhiepiscopia TomisuluiAvocatul ÎPS Teodosie, Adrian Cuculis a precizat printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului că faza urmaririi penale si orice masura dispusa de catre organele de cercetare nu afecteaza in niciun fel prezumtia de nevinovatie.

„Regula se aplica atunci cand ar exista si o fapta.

Tinand seama de situatia ca “dosarul” penal este public ,prin prezentarea unor pretinse probe si singulare in acelasi timp, se poate observa cu usurinta ca “dosarul “ in sine este unul de tip spectacol si nu pentru a servi justitiei.

Afirmatiile din spatiul public cum ca ar fi indicat ca IPS Teodosie sa faca un pas inapoi si discutiile despre pretinsele abateri savarsite si raspunderea pe care ar trebui sa o poarte, nu fac altceva decat sa atraga o raspundere civila delictuala asupra emitentilor unor asemenea afirmatii in contextul in care principiul ne bis in idem este aplicabil.

De asemenea gasim regretabila pozitia de acuzatori a unor persoane care ar fi trebuit sa pastreze asa cum se cuvine o stare de obiectivitate in ceea ce priveste prezenta situatie.

Dorinta de a pune o “eticheta” de “inculpat” sub paravanul ordonantei de punere in miscare a actiunii penale si asta dupa multiple esuari anterioare cu alte spete si de a distorsiona faptele obiective si crea o imagine negativa din partea anumitor persoane sunt si ele de natura sa contravina bunei credinte“ - a precizat avocatul Adrian Cuculis. 

Citește și: 

Avocatul Adrian Cuculis„Cazul mediatizat în ceea ce-l privește pe ÎPS Teodosie nu are cum să ajungă în instanță niciodată“ (VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VIDEO „Cazul 2 Mai ar putea fi reluat de la 0“ Avocatul Adrian Cuculis, declarații după anunțul Inspecției Judiciare privind-o pe judecătoarea Popoviciu, de la Mangalia

16 Apr 2024 458

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 633

VIDEO Procurorii din Mangalia cer strămutarea dosarului privind tragedia de la 2 Mai! Ce spune avocatul Adrian Cuculis

22 Mar 2024 1032

Avocatul Adrian Cuculis, după termenul de la Judecătoria Mangalia „Dacă făceam ședință de bloc să schimbăm administratorul ieșea mai bine!“ (FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 2145

Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)

14 Mar 2024 1217

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1720

Anunț de ultimă oră în dosarul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Ce documente au depus avocații suspectului la judecătoria Mangalia (VIDEO)

22 Feb 2024 2176

Mangalia Avocatul Adrian Cuculis despre amânarea cu câteva ore a procesului în care Vlad Matei Pascu este judecat (VIDEO)

22 Feb 2024 931

Cine este procurorul de la DNA care îl cercetează pe arhiepiscopul Tomisului, pentru cumpărare de influență

06 Dec 2023 10053

Avocatul Adrian Cuculis „Cazul mediatizat în ceea ce-l privește pe ÎPS Teodosie nu are cum să ajungă în instanță niciodată“ (VIDEO)

05 Dec 2023 1552

Știri Constanța Avocatul Cuculis- „Incendiul de la Spitalul de boli infectioase din Constanța a fost elucidat de către Insemex, iar vinovatul principal este spitalul“

07 Nov 2023 1287

Avocatul Adrian Cuculis, după tragedia de la 2 Mai. „Vlad Pascu rula cu o viteza de peste 102km/oră la momentul impactului cu victimele“

06 Oct 2023 2174

Avocatul Adrian Cuculis cere schimbarea încadrării juridice în accident de la 2 Mai, din ucidere din culpă în omor calificat! (DOCUMENT)

07 Sep 2023 11375

Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre cazul persoanei cu dizabilități a cărei mașină a fost ridicată din parcarea hipermarketului din Constanța (VIDEO)

04 Jan 2023 16915

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni a trimis o scrisoare familiei copilului „Aș da orice să pot să întorc timpul, orice”

21 Jan 2022 2879