#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 8. 3.03. 2024. Repetarea cifrei 3 în simbolica zilei de astăzi

Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 8
3.03. 2024
Am remarcat repetarea cifrei 3 în simbolica zilei de astăzi.
 
Avem o zi de ”babă 3” și de vibrație trei, adică o energie dinamică, mișcătoare, neașteptată și provocatoare.
De astăzi, intrăm ”oficial” și foarte perceptibil într-un portal de energie, ce ne va conduce cu viteză pe un colidor de vibrație intensă.
 
Suntem avertizați să ne punem centura de siguranță, să respirăm adânc, să ne centrăm în liniștea inimilor (acolo unde totul este bine, indiferent cum pare la exterior) și să continuăm înaintarea pas cu pas, zi după zi.
 
Drumul ne duce către Luna nouă în Pești de pe 10 martie și apoi mai departe.
 
Toate planetele și corpurile astrale sunt în tranzit direct în această lună, nu există niciun retrograd (Mercur va intra retrograd pe 1 aprilie), așa încât ”viteza de croazieră” a lunii va fi mare. Exact precum pe o autostradă liberă, fără aglomerație sau ambuteiaje.
Suplimentar, există o aglomerare de planete în zodia Peștilor (Venus și Marte, pe lângă Soare), cu alte cuvinte, atât femininul, cât și masculinul înoată în apele emoțiilor.
 
Astăzi și următoarele zile va fi despre cât de profund și intens putem să stăm în adâncimile emoțiilor, fără să judecăm, interpretăm, criticăm sau reacționăm prelungit.
 
Este în regulă să plângem, să ne descărcăm și să ne eliberăm. Dar dacă ne agățăm mental de interpretări și începem cu ”de ce mi se întâmplă mie asta? De ce eu?” corpurile vor reacționa intens.
 
În special zona gâtului, unde se exprimă nodul de plâns și unde rămân cuvintele sau sunetele, este deosebit de vulnerabilă toată această perioadă.
 
Nu întâmplător am ales să discutăm despre subiectul ”Au!” în această perioadă.
Pentru că ”au mă doare gâtul” se traduce ”au, nu îmi place ce am de înghițit acum în viața mea și opun rezistență”.
Îngrijind-o pe mama zilele astea, având și alți pacienți cu probleme, am remarcat la majoritatea modul în care opun o rezistență mentală uriașă la ceea ce li se întâmplă, agravându-și stările dificile cu întrebări de genul ”de ce mă doare așa? De ce mi se întâmplă mie? De ce nu mai trece?”. Explicațiile raționale pe care le ofer nu doar că nu ajută, ci chiar intensifică suferința.
”Este rezultatul comportamentului anterior mai nesăbuit, cu excese și abuzuri, este nota de plată fizică a suprasolicitării corpului” (explicația oferită) – iar reacția declanșată este ”ce proastă am fost, în ce hal mi-am bătut joc de corp” și victima iese la suprafață, conducând jocul.
 
Fiecare om știe exact ce a făcut, este conștient de auto-abuz și agresiune, dar preferă să-l ignore și să se ascundă în spatele autorităților medicale, care oferă ”etichete” cu nume științifice, în jurul cărora se pot crea povești impresionante.
 
În multe dintre cărțile scrise, în special în ”Sănătate 5D” și ”Manualul de sănătate”, https://shop.aska.ro/categorie.../carti/dr-sorina-soescu/ vă spuneam că întrebarea ”de ce?” este tipică copiilor și adolescenților. Care caută explicații logice la emoții și senzații (manifestări iraționale și ilogice), dar și la notele de plată ale corpului biologic (ce taxează exact ca Fiscul orice încălcare a legilor naturii).
 
Întrebarea de adult este: „Ce pot să fac pentru a-mi ușura starea?”
”Sunt conștient ce am făcut, îmi asum responsabilitatea pentru propria ignoranță, ce pot face în acest moment să fie mai ușor pentru mine și ceilalți implicați?”
 
Această întrebare ”ce” nu vine spontan. Apare doar după ce se stă mult timp în starea de ”de ce?” (uneori o viață întreagă) și eventual, apare saltul de maturizare, cu ”ce pot să fac?” ca și semn că persoana își asumă responsabilitatea, fără să cadă în victimă, fără să agreseze pe alții și fără să piardă energie în agitații mentale fără sfârșit.
 
Astăzi va fi despre observarea interioară, a apariției ”de ce?”urilor și eventuala transformare a lor în ”ce?”-uri.
Vă invit la Webinarul de pe 7 martie, în care vom focaliza dialogul în jurul asumării responsabilității ”ce pot să fac pentru a-mi ușura situația?”, indiferent că suferința este personală, sau a unui copil pe care îl avem în grijă.
De fiecare dată, putem să facem ceva, pentru a ușura, chiar și 1%, ceea ce este. Voi împărtăși din experiența personală și profesională în lucrul cu mașina minunată a corpului fizic, descoperind abilitățile sale incredibile de a rezista și de a se transforma.
Ne pregătim pentru o perioadă intensivă, pentru că după 10 martie, cu Luna nouă în Pești, maxim de eliminări emoționale (și fizice), urmează Echinocțiul de primăvară (pe 21 martie) și la puține zile după aceea, o super-lună plină cu eclipsă pe 25 martie – debutând sezonul și portalul eclipselor de primăvară.

 
Să nu anticipăm cascadele de apă și emoții ce urmează să fie prăvălite peste noi, doar să le punem pe hartă și să știm că trebuie să ne pregătim pentru venirea lor, în curând.
 
Astăzi, stăm cu noi înșine și observatorul interior, ne pândim ”de ce?” urile de copil și vânăm ”ce?”-urile de adult, ne odihnim cât ne permite energia zilei și învățăm să plutim cât mai eficient pe apele învolburate ale emoțiilor.
 
O zi de babă de martie 3 cât mai liniștită și echilibrată pentru noi toți,

 
Cu iubire


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 530

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 10. 18 aprilie 2024. Suntem în creștere de presiune atmosferică

18 Apr 2024 412

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua – ziua 7. 15 aprilie 2024. Începem o săptămână de lună în creștere intensă

15 Apr 2024 401

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 468

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 549

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea 1 – ziua 6. 31 martie 2024. Finalul oficial al perioadei de ”întuneric” mai lung

31 Mar 2024 510

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 3. 28 martie 2024. Valul de energie al eclipselor intensifică energia foarte tulbure

28 Mar 2024 512

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

24 Mar 2024 592

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 11. 21 martie 2024. Suntem la mijlocul unei săptămâni provocatoare

21 Mar 2024 481

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 8. 18 martie 2024. Astăzi este despre doza de joacă

18 Mar 2024 509

Hagi, după Rapid - Farul Constanța 1-2 „Am făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare din acest campionat“

15 Mar 2024 1841

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 5. 15 martie 2024. Energia își continuă evoluția sa ascendentă

15 Mar 2024 544

Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)

14 Mar 2024 1301

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 2. 12 martie 2024. Astăzi avem o energie interesantă

12 Mar 2024 585

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 14. 9 martie 2024. Astăzi avem luna întunecată, ziua dinainte de luna nouă

09 Mar 2024 694