Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

Sursa PexelesUn student la Medicină și logodnica sa a trecut prin clipe groaznice din cauza unui șofer care se ocupă de transport alternatic, prin platforma Bolt. Acesta a comandat o cursă de la Spitalul de Pneumoftiziologie Palazu Mare, având ca destinație clinica OCH, din Ovidiu, iar la un moment dat șoferul a decis să îi lase pe cei doi în mijlocul câmpului, într-o zonă neamenajată pietonal.
 
Tânărul s-a adresat companiei prin intermediul serviciului de relații cu clienții, iar un răspuns de la companie a venit prin care a fost informat că se va analiza comportamentul șoferului și vor fi luate măsuri.


 
Redăm mai jos sesizarea studentului la Medicină și cele petrecute:
 

„Doresc să fac cunoscut comportamentul agresiv al unui conducător auto Bolt. În cursul zilei de astăzi, 04.04.2024, am comandat cursă cu punct de plecare de la spitalul de Pneumoftiziologie Palazu Mare, Constanța și destinația la Ovidius Clinical Hospital, Ovidiu, Constanța. Conducătorul auto s-a abătut de la traseul indicat de GPS iar în momentul în care am semnalat acest aspect într-un mod cât se poate de civilizat, dânsul mi s-a adresat foarte agresiv acuzandu-ma că eu sunt de vină pentru acest lucru, trebuia să spun de la început unde vreau să ajung.
I-am explicat domnului șofer în același mod civilizat că locația mea era corect introdusă, și nu am considerat că era necesar să ofer și indicații verbale pentru a ajunge la destinație. În acel moment, soferul a oprit brusc mașina în mijlocul străzii și pe un ton agresiv ne-a impus pe mie și logodnicei mele să coborâm în acel moment, în acel loc...
 
Pentru a evita orice pericol, ne-am supus indicației conducătorului auto... Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului... Fiind din nou expuși la alte pericole, aflându-ne pe un drum național , neexistând un spațiu destinat pietonilor, în plin câmp. Am trimis mesaje de ajutor pe aplicația bolt dar nu am primit niciun răspuns. La aproximativ 10 ore după acest incident și o sumedenie de mesaje trimise către compania bolt, atât prin aplicație cât și prin email și Instagram, în continuare nu primim niciun răspuns.
 
Poliția nu poate face nimic în astfel de situații deoarece nu am fost agresați fizic, aparent neexistând nicio metodă profilactică pentru persoanele cu acest potențial violent. Persoane în mașina cărora se pot urca și copii, femei gravide, bătrâni și care pot ajunge și ei să fie lăsați în mijlocul câmpului pentru simplul fapt că semnalează incorectitudinea prestării serviciului”, ne-a transmis studentul.

 
Așa cum spuneam și mai sus, compania Bolt a venit cu un răspuns pentru tânărul implicat în incidentul de mai sus. Iată ce i-a transmis reprezentantul companiei:Citește și

Accident rutier cu două mașini implicate, în zona Victoria, Constanța (FOTO+VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier cu două mașini implicate, în zona Victoria, Constanța (FOTO+VIDEO)

23 Jan 2024 3087

Realizatorul TV, Șerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier

21 Nov 2023 3122

Codul roșu produce efecte și acum Indicator STOP, pus la pământ de vijelie, a provocat un accident rutier în Constanța (FOTO+VIDEO)

20 Nov 2023 2747

Farul Constanța pierde la Helsinki și ratează calificarea în grupele Conference League

31 Aug 2023 1154

Farul Constanța joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League la Helsinki

31 Aug 2023 975

Atenție la țepele taximetriștilor! Care sunt metodele folosite pentru a păcăli călătorii (VIDEO)

02 Aug 2023 1533

În Constanța va opera o nouă flotă de transport alternativ Bolt/Uber! Cine sunt fondatorii firmei

18 Dec 2022 22811

Uber și Bolt, interdicție pentru tarifele diferențiate la orele de vârf. Ce spune Consiliul Concurenței

13 Oct 2022 1654

Caz șocant în cartierul CET din Constanța! Procurorii anunță finalul anchetei! (VIDEO+FOTO)

10 Sep 2022 4317

Consiliul Concurenţei propune reguli noi pentru Uber și Bolt

05 May 2022 1846

Respins la ITP?! Cele mai intalnite 11 motive

05 Mar 2021 8835

Ce reglementări sunt pregătite pentru intrarea în legalitate a activităţii de tip ridesharing. Ce costuri implică (document)

27 Jun 2019 3191

Taximetrişti din Constanţa în marş către Bucureşti. Protest împotriva ordonanţei pentru transportul alternativ gen Uber si Bolt (galerie foto)

17 Apr 2019 3726

O celebră cântăreață împlinește 25 de ani. A fost vedeta unui cunoscut serial pentru tineri

23 Nov 2017 1853

Atletul Usain Bolt şi gimnasta Simone Biles, campionii campionilor în 2016

28 Dec 2016 2087