Ofertele pentru anul scolar viitor se pot depune pana pe data de 14 iulie

Programul "Cornul si laptele" s-a incheiat fara probleme

Programul guvernamental "Cornul si laptele" s-a incheiat cu bine in anul scolar 2003. Prefectul Gheorghe Martin a anuntat ca a fost constituita comisia de licitatie pentru pregatirea programului guvernamental in anul scolar 2003/2004. Inca de pe acum incepe verificarea potentialilor concurenti, intrucat, asa dupa cum a recomandat prefectul, "nu trebuie mers numai pe pret, care este foarte important, la fel de mult conteaza si calitatea produselor oferite copiilor". In cadrul sedintei desfasurate ieri, a fost anuntata data limita pana la care societatile care doresc se pot inscrie la licitatie. Astfel, ofertele se pot depune pana la data de 14 iulie, la Consiliul Judetean Constanta, iar pe data de 15, plicurile cu ofere vor fi desfacute. Tot in cadrul sedintei a fost prezentata si comisia de licitatie, din care fac parte consilierul Prefecturii - Liliana Piscanu, seful Serviciului Buget-Finante din Consiliul Judetean - Dumitru Peftitii, directorul Directiei Trezorerie si Contabilitate Publica - Pena Antonovici, Liliana Stefanica - consilier CJC, Cristina Merscic - inspector la Inspectoratul Scolar, Maria Magdalena Dragomir - sef cabinet Igiena alimentara la DSP, si Corneliu Dumitrica - sef serviciu Igiena la DSV. Licitatia publica in cadrul careia vor fi selectati participantii la program in anul viitor se va desfasura pe data de 11 august. Incepand de saptamana viitoare, la sedinte nu vor mai participa reprezentantii societatilor Limco si Dobrogea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ștefănică Andrei Alexandru solicită acord de mediu pentru proiectul ,,Împădurirea suprafețelor agricole din localitatea Ostrov, județul Constanța-3 ha”

18 Oct 2023 597

Acord de mediu pentru „Împădurirea suprafețelor agricole din localitatea Ostrov, județul Constanța“

06 Sep 2023 660

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

10 May 2023 838

Polițist condamnat definitiv la închisoare pentru luare de mită. Câți bani ar fi cerut agentul unui șofer oprit în trafic (video)

09 May 2018 1719

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 martie 2018

23 Mar 2018 1981

Firma unuia dintre asociaţii Valentinei Ştefănică cheamă la judecată CNANDR SA Cestrin

01 Oct 2014 2306

Firmă apropiată familiei Uzun de la SPIT şi partener de proiect cu CJC Modificări în acţionariatul celebrei Eurolevel

16 Sep 2014 5885