Mesaje de interes public! Petre Urziceanu, primarul localităţii Negru Vodă, face precizări importante

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
 
Petre Urziceanu, primarul localităţii Negru Vodă, ne-a declarat că, în momentul de față, la nivelul unității administrativ teritoriale a orașului Negru Vodă se află izolați la domiciliu un număr de 45 de persoane. „Acestea s-au întors din afara graniței (Franța, Germania, Anglia, Olanda și Belgia). Unii s-au izolat cu familia, alții singuri. Nu există persoane care prezintă semne de infectare cu virusul Covid 19, până în momentul de față. Comitetul local pentru situații de urgență al orașului Negru Vodă a adoptat două hotărâri cu măsuri ce implică limitarea contactării sau răspândirii virusului. La nivelul primăriei s-a suspendat activitatea cu publicul din data de 18 martie, comunicările se fac exclusiv prin mijloace electronice. Persoanele desemnate, în colaborare cu Poliția Națională, monitorizează zilnic persoanele izolate, în vedere asigurării acestora cu tot ceea ce este nevoie. Se fac anunțuri de către polițiști cu privire la părăsirea domiciliului de către cetățeni, strict pentru necesitate sau urgențe“, a mai precizat Petre Urziceanu, primarul localităţii Negru Vodă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Petre Urziceanu, primar al orașului Negru Vodă, averea și interesele (DOCUMENTE)

05 Sep 2023 1245

Dosarul, declinat la Tribunalul Constanța Edilii orașului Negru Vodă și salariații comunelor și orașelor din România au dat în judecată Guvernul și Ministerul Finanțelor

28 Jun 2023 1206

Iluminat stradal public extins, la Negru Vodă! APM Constanța a dat undă verde

13 Dec 2021 1766

#alegerilocale2020 Primarul orașului Negru Vodă, Petre Urziceanu(PNL) - „Am adus în Negru Vodă 17 milioane de euro din fonduri europene“

22 Aug 2020 2686

O firmă din Braşov se va ocupa de amenajarea spaţiilor verzi din Negru Vodă - judeţul Constanţa (document)

31 Oct 2018 2082

Interviu live cu primarul Petre Urziceanu și Gelu Dae, „Omul Centenar“ „Procurorul general al României, Nicolae Popovici, l-a convins pe Ceaușescu de faptul că Negru Vodă trebuie să devină oraș“ (video)

27 Sep 2018 4553

Interviuri live Istoria localităţii Cara-Omer, proiecte, dezvoltare, frumuseţea Pădurii Hagieni şi a siturilor arheologice. Negru Vodă în anul Centenarului! (documente + galerie foto)

24 Sep 2018 9074

Proiect de 5 milioane de euro, la Negru Vodă. Iată ce dorește să facă primarul în localitate

28 Aug 2018 1667

Primarul localităţii Negru Vodă din judeţul Constanţa, alături de preşedintele Klaus Iohannis. Cum a fost făcută poza?

17 Aug 2018 8673

Mercedesul, maşină de frontieră Candidaţii pentru Primăria Negru Vodă câştigă din agricultură (documente)

02 Jun 2016 5927