Colegiul Economic Mangalia găzduiește un recital de jazz și poezie cu ocazia Zilei Îndrăgostiților



Colegiul Economic Mangalia găzduiește pe 14 februarie 2024, de la ora 11:00, recitalul de poezie și jazz „Poetul și Cântăreața – Povestea romantică a secolului XXI”, susținut de Mădălina Singer și Mihăiță Macoveanu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.
 
Mihăiță Macoveanu va susține un recital de poezie din creația personală, iar Mădălina Singer va interpreta piese din jazz-ul standard internațional, dar și pe versurile poetului.
 
Mica Artă Constanța, proiect de suflet al celor doi artiști, a pregătit un moment artistic deosebit pentru acest eveniment.
 
Proiectul „Poetul și Cântăreața“ este considerat a fi un veritabil proiect de țară. Cea mai frumoasă poveste de dragoste – în versuri, de pe planeta „Nepământ“, se află într-un permanent turneu național.
 
Protagoniștii acestui eveniment vin în întâmpinarea tinerilor, dar și a seniorilor, cu un proiect educațional, un spectacol unic în România.
 
Întrucât dorința lor este de a străbate țara și de a identifica, în rândul tinerilor, pe cei talentați, de a le insufla acestora necesitatea lecturii, dar și să le prezinte muzică de bună calitate, intrarea la eveniment este liberă.
 
Cei doi artiști au susținut recitaluri la București, Iași, Constanța, Năvodari, Timișoara,  Slobozia, Călărași, Buzău, Roman, Ploiești, Piatra Neamț etc. – evenimente care s-au bucurat de un real succes.
 

„«Perechea romantică a secolului XXI», cum au fost descriși, POETUL ȘI CÂNTĂREAȚA sunt conștienți de puterea harului și a talentului ce le-au fost hărăzite, dar și de obligația firească de a face din acestea un dar, de a se oferi întru-totul celor ce îi admiră, îi înțeleg, îi susțin și îi urmează”, se arată în comunicatul de presă.
 
Versurile lui Mihăiță Macoveanu au ajuns în Germania, la Mădălina, cântăreața de care s-a îndrăgostit pentru toate viețile și împreună cu care a demarat un proiect unic în țara noastră, proiect cu care s-au prezentat în fața românilor, la toate evenimentele culturale la care au fost invitați.

 

Mădălina este cântăreață de jazz și musical, de naționalitate română, născută în Piatra Neamț, având dublă cetățenie: română și germană. Până recent, Mădălina a activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluțiile avute pe scene din Germania și Elveția.
 
Mass-media din Germania i-a acordat o atenție deosebită, cântăreața fiind o răsfățată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, iar melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.
 
Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar cea mai importantă realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariția televizată de la SAT 1.
 
Supranumită de nemți „Vocea de Aur a Germaniei“, Mădălina s-a făcut remarcată prin calitățile ei vocale, pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internațional.
 
Citește și:
Ziua Culturii Naționale Recital de poezie și jazz la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DJST Constanța desfășoară campania de informare „Time to move 2023“

10 Oct 2023 907

Activități desfășurate de polițiștii constănțeni, în mai multe școli din Constanța și împrejurimi

08 Feb 2023 1069

Activități derulate în „Săptămâna meseriilor“ la Colegiul Economic Mangalia

06 Mar 2021 2500

Loc de muncă vacant la Colegiul Economic Mangalia. Detalii despre acesta

04 Jun 2020 2069

Elevii de la Colegiul Economic Mangalia, premii la Concursul pe meserii, etapa județeană

28 Feb 2020 3393

Post vacant la Colegiul Economic din Mangalia. Condiții

29 Jan 2020 2855

Post vacant la Colegiul Economic din Mangalia. Nu se solicită vechime

16 Nov 2019 3160

Colegiul Economic din Mangalia angajează administrator financiar

02 Oct 2018 1623

Colegiului Economic Mangalia a sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române

24 Jan 2018 2296

Elevii Colegiului Economic Mangalia, pe podiumul concursului județean Performanță în meserie

11 Dec 2017 3817

Sărbătoare la Mangalia - Unirea Basarabiei cu România

27 Mar 2017 4421

ISJ Constanţa şi 11 ONG-uri, implicate în proiect. Elevii din judeţul Constanţa, învăţaţi să fie voluntari (galerie foto)

26 Oct 2016 3979

Andreea Popescu, de la Colegiul Economic Mangalia, la etapa naţională a Olimpiadei disciplinelor Tehnologii

11 Mar 2016 3933

Colinde pentru copiii Școlii Sanatoriale Mangalia

14 Dec 2015 2144

Comunicat de presa “Hour of Code” la Colegiul Economic Mangalia

10 Dec 2015 1517