Constanța Scriitoarea Aurelia Lăpușan, despre lansarea volumului „Flori de busuioc” (GALERIE FOTO)


 
  • Aurelia Lăpușan, scriitoarea originară din Constanța, a lansat joi, 21 martie 2024, volumul „Flori de busuioc”. 
     
Aurelia Lăpușan, scriitoarea originară din Constanța, a lansat joi, 21 martie 2024, volumul „Flori de busuioc”. 

Evenimentul editorial a fost găzduit de Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, în Aulă. 

Iată ce declară aceasta depre eveniment:

„Compleșitor a fost pentru mine evenimentul editorial al lansării romanului „Flori de busuioc”! Deși au trecut două zile greu îmi adun din memorie, stăpânindu-mi încă emoțiile, toate clipele petrecute  atunci împreună cu o mulțime de prieteni, cunoscuți, foștii mei studenți, foștii colegi de redacție, de bibliotecă, rude, vecini, cu mult peste o sută de oameni, care au venit ignorând ploaia ca să fie alături de mine. Aula Bibliotecii județene s-a încălzit și animat. Sufletul acțiunii a aparținut excepționalei actrițe Mirela Pană, care și-a asumat rolul de moderator. Prof.univ.habil. Angelo Mitchievici și prozatorul Ovidiu Dunăreanu, două voci autorizate, de notorietate, au formulat aprecieri despre carte, într-un registru laudativ, iar părintele Marius Moșteanu împreună cu distinsa doamnă Elena Moșteanu au presărat în sufletele noastre candoarea și farmecul busuiocului într-o caldă pledoarie a dragostei.

Colegii din presă au semnalat evenimentul, au relatat de la fața locului, au promovat cartea. Cei care nu au putut veni au avut șansa să urmărească live întreaga desfășurare. Nenumărați prieteni și cunoscuți de pretutindeni au reacționat pe rețelele de socializare.

Mulțumesc din tot sufletul fiecăruia dintre cei prezenți care mi-au arătat că nu sunt singură, m-au încurajat să continui, m-au făcut să cred și mai mult că steaua mea de dor și drag veghează asupra mea de oriunde ar fi. 

Cu toată gratitudinea...”, spune aceasta.Citește și:
LIVE VIDEO+TEXT: Romanul „Flori de busuioc” al Aureliei Lăpușan, lansat la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În ultimele 24 de ore Peste 100 de intervenții ale polițiștilor, în județul Constanța

26 May 2024 144

Alegeri locale 2024 Luminița Șandru, candidata PNL pentru funcția de primar al comunei Dumbrăveni, este convinsă că un management riguros al bugetului local poate da rezultate imediate

26 May 2024 197

Sondaj de opinie Mulțumiți de organizarea Zilelor Constanței? Răspunsul participanților la sondaj

26 May 2024 206

Imobiliare Constanța PUZ-ul inițiat de Agertrans SRL pentru ansamblul Smart Green Residence, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

26 May 2024 250

Sute de metri pătrați în zona Hotelului Metropol Primăria Constanța recuperează un teren din Mamaia, vizat de Dosarul Retrocedărilor! (MINUTA)

26 May 2024 227

#DobrogeaDigitală Planurile de dezvoltare pentru Constanța anilor 1930 - „Se va forma în mijlocul oraşului un adevărat covor de flori “ (V)

26 May 2024 266

O firmă deținută de Gabriel Comănescu, executată silit. AJFP Constanța vinde două bunuri de la ferma piscicolă situată pe malul Lacului Taşaul (DOCUMENT)

26 May 2024 222

Generația de Aur, meciul de adio. Elis Iordache, din Constanța, a fost crainicul evenimentului! „Mulțumesc, România, pentru că am trăit emoțiile cu tine!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 May 2024 394

Sute de contracte publice la Constanța! Ce afaceri are Hideg Cătălin, cel care i-ar fi denunțat la DNA pe generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, foști șefi în SRI (DOCUMENTE)

26 May 2024 403

Tiberius Dănuț Epure, fostul rector al Universității „Ovidius” din Constanța, răspuns negativ de la magistrați

26 May 2024 191

O firmă din Constanța va amplasa un sistem fotovoltaic pe acoperișul unui depozit

26 May 2024 158

Firme Constanța Termocentrale Constanța SRL. Claudiu - Ionuţ Creţu - Sârbu, preşedinte al Consiliului de Administraţie. Care e componența CA

26 May 2024 183

Ședință CJ Constanța Arhiepiscopia Tomisului primește o clădire, în folosință gratuită, pe strada Nicolae Titulescu nr. 17. La ce o va folosi?

26 May 2024 264

Constanța Un proiect al obiectivului de reamenajare a parcului din Poarta 6 este în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

26 May 2024 240

Consilierii județeni vor vota pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2024 al Muzeului de Artă Constanța (DOCUMENT)

26 May 2024 161