Cultura

„Peter Pan“, un nou spectacol pentru copii la Teatrul „Căluțul de mare“


Peter Pan se va alătura, în curând, personajelor de poveste care sălășluiesc la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“.


El va păși, în premieră, pe scena instituției de cultură de la Marea Neagră, săptămâna viitoare, mai exact joi și vineri, de la ora 10.00, dar și duminică, de la orele 10.00 și 11.30, zi în care este programată și premiera oficială.

Spectacolul, o adaptare după celebra poveste a lui James Matthew Barrie, are la bază regia și scenariul lui Cristian Mitescu, coregrafia fiind realizată de Sergiu-Ionuț Anghel. Scenografia poartă amprenta creativă a Eugeniei Tărășescu-Jianu, iar muzica îi aparține lui Viorel Andrinoiu.

După cum precizează gazdele, spectacolul este adaptat etapei vârstă 4+ și este animat de actori dedicați ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“: Grațian Prisacariu, care îl va interpreta pe neînfricatul Peter Pan, Daniel Minciună, care-l va întrupa faimosul căpitan Hook, Daniela Manolache, care va fi Wendy, fetița care crede în existența zânelor. Arina Cojocaru va fi Zâna Clopoțica, iar John, frățiorul lui Wendy, va fi redat de Tiberiu Roșu. În rolul lui Picior de Lemn, spectatorii îl vor reîntâlni pe Emanuel Cristoiu, iar cățelușul Nana va fi întruchipat de Ion Ciolan.
 

„Micuții sunt așteptați la un spectacol muzical, cu personaje magice cum ar fi zânele, dar și indigenii mobuti și pirații cei petrecăreți, care cântă, dansează, se luptă în Țara Niciunde apărată de Crocodila, crocodilul cu ceas ce protejează acest loc, un spectacol în care vor descoperi alături de părinți, bunici și prieteni secretul copilăriei eterne a lui Peter Pan: inocența și frumusețea interioară pot fi păstrate doar prin povești“, spun gazdele.


Până la întâlnirea cu Peter Pan, cei mici sunt așteptați, în această duminică, de la orele 10.00 și 11.30, pentru a se întâlni cu un alt personaj faimos de poveste, Pinocchio.  De asemenea, săptămâna viitoare, marți, de la ora 10.00, dar și miercuri, de la ora 11.00, pe scenă va urca frumoasă Cenușăreasă.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou basm de Andersen prinde viață pe scena constănțeană Premiera „Lebedele”, un dar de Ziua Mondială a Teatrului, adresat copiilor

18 Mar 2019 486

Ziua mondială a teatrului de păpuşi va fi celebrată la Teatrul "Căluţul de Mare" din Constanţa

15 Mar 2019 341

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ pregătește trei spectacole pentru copii săptămâna viitoare

15 Feb 2019 513

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” aduce micilor spectatori două piese extrem de îndrăgite

24 Jan 2019 710

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” pregătește două spectacole pentru micii spectatori, în săptămâna ce urmează.

20 Jan 2019 657

„Șoricelul Kiți-Kiț” și „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani” la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța

13 Jan 2019 501

Funcție de conducere scoasă la concurs la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluţul de Mare” Constanţa. Ce condiții trebuie îndeplinite

20 Dec 2018 415

„Iată vin colindători”, un spectacol dedicat iernii

17 Dec 2018 546

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” îi invită în această săptămână pe cei mici la trei spectacole consacrate.

12 Dec 2018 508

Iată ce spectacole vă oferă instituțiile culturale din Constanța în acest weekend

07 Dec 2018 830

Copiii, aşteptaţi la spectacole! Programul Teatrului Pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”

07 Dec 2018 589

Spectacol dedicat zilei de Moș Nicolae, la sediul Teatrului „Căluțul de mare” din Constanța

29 Nov 2018 323

Eveniment aniversar și un spectacol în premieră, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”

22 Nov 2018 596

Programul Teatrului pentru Copii şi Tineret “Căluţul de mare” din Constanţa. Ce spectacole sunt programate

16 Nov 2018 474

Ce spectacole vor fi jucate la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” Constanţa în prima parte a lunii noiembrie?

28 Oct 2018 543