Imobiliare Constanța Milionarul Gheorghe Manole și fostul consilier municipal Iustin Fabian Roman ridică un complex turistic, la Olimp

  • Este vorba de o investiție pe drumul Pescarilor nr. 18 din Olimp, ce vizează construirea unui complex turistic cu funcțiuni mixte, hotel, centru de tratament și recuperare SPA
  • Firma este deținută de Gheorghe Manole, un milionar din domeniul energetic care are firmele în județul Buzău și de Roman Iustin Fabian, fost consilier municipal la Constanța
 
Nyota Olimp SRL a depus la APM Constanța memorandumul necesar pentru elaborare documentatie de urbanism PLAN Urbanistic Zonal - PUZ și RLU, pentru o investiție în Municipiul Mangalia, stațiunea Olimp.
 
Este vorba de o investiție pe drumul Pescarilor nr. 18 din Olimp, ce vizează construirea unui complex turistic cu funcțiuni mixte, hotel, centru de tratament și recuperare SPA, spații comerciale și apartamente de vacanță. Terenul studiat are o suprafață de 12.083 mp, situat în intravilanul municipiului Mangalia. Din punct de vedere funcțional, amplasamentul în studiu intră în categoria de folosință „curți-construcții”, conform extrasului OCPI, fiind ocupat parțial de vegetație spontană și face parte dintr-o zonă în process de extindere a municipiului Mangalia, la limita nordică a teritoriului administrativ.
 
Terenul este proprietatea Nyota Olimp SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare autentificat în 2021, certificat în intravilan conform PUG aprobat prin HCL în 25 iulie 2019, cu o suprafață totală de 12.083 mp.
 
Firma este deținută de Gheorghe Manole, un milionar din domeniul energetic care are firmele în județul Buzău și de Roman Iustin Fabian, fost consilier municipal la Constanța.
 

Nyota Olimp SRL

 
Societatea a fost fondată în anul 2021, iar conform termene.ro, nu are cifră de afaceri declarată, doar o pierdere, pe anul 2022, de 17.068 lei. Sediul social este în municipiul Constanța, pe strada Inului nr. 3. Asociați, cu cote egale, în firmă sunt Manole Gheorghe și Roman Iustin Fabian. Ei au și calitatea de administrator.

Manole Gheorghe mai apare în firmele Budureasca SA, Eximprod Power Systems SA, East Eolian Project SRL, CNC LTD Exim SRL, Total Electric Automatizări SRL, West Eolian Project SRL, Organic Budureasca SRL, Golești Solar Lake SRL, Power Business Office Building SRL, Gamaro Black Sea SRL, Viile Budureasca SRL, Six Wings SRL, North Eolian Project SRL, Rediu Regenerabile SRL, Zantiala Solar SRL, Green Electric Power Distribution SRL, Budureasca Viticultura SRL, Prakt Invest SRL, Suhurlui Eolian SRL, Eximprod Imobiliare SRL, South Eolian Project SRL, Smart Power Generation Beta SRL, Solar System Project SRL, Smart Power Generation Alfa SRL, Business Center EPG SRL, Gebeleizis Eolian SRL, Eximprod Servicii Suport SRL, Cudalbi Eolian SRL, Omega Eolian Project SRL, Ecro SRL, Certind SA, Pechea Eolian SRL, Gamma Solar Project SRL.
 
Roman Iustin Fabian este asociat și în companiile Nyota Mamaia SRL, Gamaro Black Sea SRL și Gamaro Dinamic Structure SRL.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Ansamblu rezidențial în Mamaia. Un imobil va avea până la 15 etaje

Modificări în Gamaro Construct SRL, firmă deţinută de fostul consilier local Iustin-Fabian Roman

În urma demisiei lui Iustin-Fabian Roman, postul de consilier local, declarat vacant (document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine a efectuat reparațiile în curtea Casei Căsătoriilor din Constanța?(DOCUMENT)

02 Jun 2023 1666

Ansamblu rezidențial în Mamaia. Un imobil va avea până la 15 etaje

18 Sep 2021 3554

Modificări în Gamaro Construct SRL, firmă deţinută de fostul consilier local Iustin-Fabian Roman

18 Jul 2017 8378

Pe strada Sarmizegetusa se va construi un bloc de locuinţe! Ce condiţii trebuie să îndeplinească

07 Oct 2016 4895

Haşotti şi Chiţac se luptă pentru primul loc la Senat! Cine pleacă acasă? La PNL Constanţa, numai şase-s norocoase!

05 Sep 2016 6340

În urma demisiei lui Iustin-Fabian Roman, postul de consilier local, declarat vacant (document)

28 Mar 2016 2522

UPDATE 2. Iustin-Fabian Roman a demisionat din funcţia de consilier municipal. Gheorghe Dragomir - „ Probabil a vrut să evite un act de demitere“

23 Feb 2016 3472

Consilier PNL cu venituri în regres Iustin Roman nu rezistă investiţiilor imobiliare (document)

17 Feb 2016 6331

Urări cumulate de la consilierul Iustin Roman

25 Dec 2015 2050

Sondajul pentru Primărie, ţinut la sertar de PNL Constanţa Privire de ansamblu asupra candidaţilor şi concluziile sociologilor

11 Dec 2015 4193

Sondaj PNL Constanţa Vergil Chițac a obţinut cea mai bună performanță pe dimensiunea de imagine

09 Dec 2015 3233

PNL Constanţa are abordare bipolară Opoziţie firavă în problema creşterii impozitelor în CLM Constanţa

25 Nov 2015 2899

Proiect pentru panouri informative în apropierea monumentelor istorice din municipiul Constanţa

14 Oct 2015 4342

Comunicat de presă - PNL

14 Oct 2015 1840

Consilierul Iustin Fabian Roman îl provoacă pe Decebal Făgădău Pistele pentru biciclişti, proiect uitat în sertarele Primăriei Constanţa?!

23 Sep 2015 2669