Mazăre - „Orice străin vine şi vede aşa ceva rămâne interzis” Ulise, printre gunoaiele şi şantierele din Mamaia ai poposit? (galerie foto)

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a participat, săptămâna trecută, la deschiderea Târgului de Turism al României, organizat la Romexpo. Excentricul primar nu a ratat ocazia de a şoca din nou prin vestimentaţia aleasă pentru eveniment. Edilul şef a apărut la târg costumat în eroul antic Ulise, înarmat cu suliţă şi accesorizat cu armură şi coif. „E o temă care mi se potriveşte, Ulise, care a fost călător, care a fost iubitor de ceea ce e frumos şi luptător. Nu l-au vrăjit pe Ulise de era să nu mai ajungă acasă? Îl aştepta Penelopa aia 20 de ani”, declara Mazăre în prima zi a Târgului de Turism.
Edilul şef a făcut reclamă pentru „copilul” său de suflet, staţiunea Mamaia: „Cu nebunia care este la noi de 1 Mai, orice străin vine şi vede aşa ceva rămâne interzis, cu gura căscată. Sau, altfel zis, îi intră muştele în gură. De 1 Mai este o evadare din cotidianul de zi cu zi, de supărări, de probleme, de învăţătură, de ălea ălealalte. Sunt cinci zile şi cinci nopţi de distracţie continuă, cu excepţia slujbei care va avea loc în mijlocul staţiunii Mamaia”.
Primarul Mazăre nu a scos însă un cuvânt despre cum arată staţiunea în acest moment al anului, cu o lună şi jumătate înaintea debutului sezonului estival.
Mamaia are acum un aspect dezolant. Vorbim despre clădiri nefinalizate, dar abandonate. Despre panouri ruginite. Despre utilaje de construcţii. Clubul Belagio este „străjuit” de o clădire cu mai multe etaje, departe de finalizare.
Ici, colo, în Mamaia poţi zări macarale, şantiere în lucru şi, ceea ce e de neînţeles pentru o staţiune care se pretinde a fi „de fiţe”, gunoaie. În acest context, cuvintele lui Mazăre par să aibă efect de bumerang: „Orice străin vine şi vede aşa ceva rămâne interzis, cu gura căscată”.
Problema este alta: unele dintre cele ce se văd azi în Mamaia vor întreţine aspectul dezolant şi după 1 Mai, şi după 1 iunie, şi după 1 iulie. Şi tot aşa, foarte probabil, în tot sezonul estival 2013.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

alin

24 Mar, 2013 12:30

comentariul dv nu respecta regulile de postare.

Articole asemanatoare

Judecătorii explică de ce i-au respins lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cererea de eliberare condiționată!

26 Apr 2024 496

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 252

Biroul Electoral a respins candidatura lui Matei la Primăria Năvodari! Se va adresa instanțelor de judecată

26 Apr 2024 484

CNAIR SA prin Direcția de Drumuri și Poduri cheamă în judecată UAT municipiul Constanța

26 Apr 2024 291

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 669

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 556

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 417

Achitare definitivă în cazul lui Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă

25 Apr 2024 568

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 732

Cazul fostului primar Cătălin Cherecheș menționat într-un raport al Departamentului de Stat al SUA! (DOCUMENT)

25 Apr 2024 547

Licitații publice Primăria caută o firmă care să reabiliteze energetic Școala Gimnazială nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța!

24 Apr 2024 321

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 351

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1117

Primăria Constanța anunță decizia privind etapa de încadrare pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice

22 Apr 2024 358

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cere Tribunalului București să fie eliberat condiţionat!

21 Apr 2024 1294