Primăria Constanța a achiziționat aplicația pentru gestionarea locurilor de parcare. Când va fi funcțională și ce informații oferă beneficiarilor din municipiu? (document)


Primăria municipiului Constanța a încheiat achiziția directă a unei aplicații de tip soft pentru gestionarea spațiilor de parcare în municipiul Constanța. Pe baza nomenclatorului stradal, a OrtofotopIanului și a schițelor spațiiIor de parcare existente, în funcție de tipul parcării, furnizorul va genera o hartă GIS în format Stereo 70, care nu depinde de formatele deja existente (Google Maps, Open Street Maps, etc)și pe care se vor încărca toate locurile publice de parcare.  Rețeaua stradală a municipiului Constanța are o lungime de aproximativ 433 km, pe care sunt dispuse aproximativ 31.233 de locuri de parcare.

Astfel, vor fi evidențiate următoarele informații: numele arterei/zonei; numele blocurilor arondate; numele/numărul parcării, numărul locurilor și dispunerea acestora; numărul de înmatriculare al autovehiculului, numărul de autorizație /Contractul de rezervare, date ale proprietarului sau utilizatorului, tipul parcării, tipul taxării, intervalele orare de ocupare și locurile de parcare disponibile pentru care au fost depuse cereri și care vor fi evidențiate distinct.


Această aplicație se va integra cu softul actual de gestiune al datelor deținut de Biroul Siguranță Circulație Urbană și Parcări din cadrul Direcției Gestionare Servicii Publice a Primăriei municipiului Constanța. Aplicaţia va conţine un motor de căutare după numărul de înmatriculare al autoturismului, bloc, numele parcării, ce va permite accesul rapid la informaţii privind poziţionarea pe harta inteligentă a fiecărui loc de parcare. Totodată pentru administrator va genera raportări specifice asupra parcajelor din localitate, rapoarte specifice asupra situaţiei curente a tuturor locurilor de parcare, situaţii privind încasările lunare sau anuale, amenzi, restanţe etc. Totodată, aplicația va genera rapoarte sintetice în funcție de datele introduse (număr de locuri libere, data atribuirii etc.) punând la dispoziția beneficiarului criterii de căutare (numărul mașinii, nume prenume/denumire, număr parcare, bloc etc.) și conturi editabile.

Durata contractului este de un an de zile iar implementarea aplicației se va realiza în termen de doua luni de la semnarea contractului. Valoarea contractului este de 80.000 lei fără TVA și a fost câștigat de SC Nanoterra SRL din Craiova, județul Constanța administrate de Daniel-Costin Ebâncă, vezi secțiunea “documente”.


Citește și:

Primăria Constanța vrea să rezolve problema parcărilor cu un soft nou. Cât va costa și ce va indica șoferilor

Primăria Constanța vrea să gestioneze online locurile de parcare din municipiu


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Florin

05 Apr, 2020 15:20

Țara arde babele se piaptănă!!!

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 412

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Simonei Elena Radu, consilier achizițiii publice la Comuna Cerchezu (DOCUMENTE)

02 May 2024 414

Licitații Constanța Primăria Comunei Independența vinde mai multe apartamente

02 May 2024 460

Cumpărări directe Constanța Primăria Medgidia, licitație deschisă pentru servicii de asistență și dezvoltare programe software (DOCUMENT)

02 May 2024 654

Primăria Comana, județul Constanța pune la dispoziție aproximativ 40.000 de euro pentru dotarea unităților de învățământ cu mobilier școlar (DOCUMENTE)

02 May 2024 344

Primăria Independența, județul Constanța, a cumpărat servicii pentru proiectarea locurilor de joacă. Care este valoarea contractului (DOCUMENTE)

02 May 2024 394

Contestația pe legea electorală, respinsă și în apel Feliciei Ovanesian poate candida!

02 May 2024 387

PNL Constanța decide săptămâna viitoare cine îl înlocuiește pe Daniel Gigi Tatu în Consiliul Local Municipal Constanța!

02 May 2024 300

Primăria Constanța și-a dat acordul Costea Halep, unchiul tenismenei Simona Halep, construiește un bloc de opt etaje în zona Butoaie din Mamaia

02 May 2024 643

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

01 May 2024 545

Licitații Constanța Primăria Adamclisi a atribuit un contract de peste 800.000 de lei către două firme din București și Ploiești. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

01 May 2024 484

Cumpărare Directă Primăria comunei Bărăganu, județul Constanța achiziționează echipament TIC pentru Școala Gimnazială „Emil Gârleanu” (DOCUMENT)

01 May 2024 461

Primăria Constanța a scos la licitație lucrările de reabilitare energetică a clădirii liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”

01 May 2024 330

Kirvad Tour SRL va investi într-un imobil de două etaje, cu destinația servicii, comerț, sediu administrativ și showroom în Constanța

01 May 2024 373

Dosarul Marcon Star SRL vs. primarul municipiului Constanța, suspendat de judecători. Vezi de ce

01 May 2024 357