Despre gaming cu Perry

gamer_1.jpgPeRRy, prezentatorul emisiunii noastre de pro-gaming ES, a acordat un interviu pentru editia online a ziarului Ziua de Constanta.

Acolo PeRRy a vorbit despre lucrurile care l-au indepartat de StarCraft si l-au facut sa se apuce de Counter-Strike, el spunand ca a fost fascinat de conceptul de "joc de echipa".
Un alt subiect abordat a fost lipsa sponsorilor pentru echipele de pro-gaming romanesti si faptul ca banii castigati la competitii se duc de multe ori in deplasarile la care erau invitati TeG, dar si colaborarea lui PeRRy cu site-ul nostru.

Desi ne ciocnim la cafea aproape in fiecare zi la GameX, m-am gandit ca e o idee buna sa-l descos putin despre interviul acordat site-ului Ziua de Constanta, despre cum a ajuns sa-l acorde si despre cum e sa fii o mica/mare vedeta in peisajul local de gaming.

Muffin: Salut din nou pe ziua de azi. Cum de te-ai nimerit in paginile virtuale a unui site constantean?
PeRRy: Buna Ana, m-am nimerit pe siteul din Constanta prin intermediul unor prieteni si totodata pentru ca site-ul ziarului a deschis de curand o sectiune de e-sports.
Muffin : Esti deja obisnuit cu felul in care decurge un interviu si cu atentia primita din partea presei?

PeRRy: De la fiecare interviu astept intrebari cat mai surprinzatoare, multe se repeta si normal nu prea ai cum sa dai aceleasi raspunsuri si devine plictisitor. Nu pot spune ca sunt obisnuit, imi face placere si ma bucur ca exista oameni interesati de parerea mea.
Muffin: Vorbind de interesul manifestat de presa pentru acest domeniu, ti se pare ca a crescut sau a scazut fata de alti ani?
PeRRy: Odata cu rezultatele bune din ultima vreme a gamerilor romani si cu odata cu aparitia GameX TV pot spune ca este o mediatizare din ce in ce mai mare a industriei gamingului.

Muffin: Crezi ca mediatizarea echipelor va ajuta sa va gasiti sponsori mai buni sau pana acum nu a influentat cu nimic acest aspect?

PeRRy: Nu se stie niciodata de unde apare un sponsor sau cum ajunge la urechile unui om important aceasta miscare... asa ca noi tot speram si participam cu interes la orice activitate in domeniu.
Muffin: Care a fost cea mai ciudata intrebare primita in cadrul unui interviu? (in afara de asta, vreau sa spun)

PeRRy: Acum imi vine in minte doar una amuzanta si anume daca imi plac fetele :D
Muffin: Te-ai obisnuit cu aparitiile in presa sau iti suni prietenii sa le spui "Uite-mi poza aici!"? Cat de greu e sa te obisnuiesti cu o astfel de atentie, atat a ziarelor/site-urilor cat si a fanilor?

PeRRy: Pot spune ca deja m-am obisnuit si e placut sa ai fani dar poate fi si foarte enervant cateodata pentru ca nu am numai fani :D ... nu imi sun prietenii dar mai dau un mass pe mess.
Muffin: Multumesc pentru raspunsuri, te las acum sa te intorci la antrenamente.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 526

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 472

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 944

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 581

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 763

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 433

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 521

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 479

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 771

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 728

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 855

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 784

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 995

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 718

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 675