Șase luni de administrație liberală. Primarul știe ce se întâmplă prin oraș?

  • 10% dintre concitadinii mei au ales Constanța Altfel, girată inclusiv de premierul de la acea vreme, Ludovic Orban și de președintele Klaus Iohannis
  • La distanță de șase luni a rămas încremenită doar pe un site de campanie
  • Primele șase luni de administrație liberală la Constanța, demonstrează clar că Boc și Bolojan au fost doar exemple aducătoare de voturi în campanie electorală


La publicarea rezultatelor exit-poll-urilor din noaptea alegerilor locale, la fel ca mulți dintre voi, am oftat cu subiect și predicat. Ma consider o persoană asumată și tocmai din acest motiv, nu am făcut un secret din faptul că mi-aș fi dorit altceva pentru Constanța.

10% dintre concitadinii mei au ales Constanța Altfel, girată inclusiv de premierul de la acea vreme, Ludovic Orban și de președintele Klaus Iohannis.
La distanță de șase luni a rămas încremenită doar pe un site de campanie.

Am decis să prefațez astfel, întâlnirea de mâine de la ZIUA LIVE cu dintinșii mei invitați, Feri Predescu și Florian Stoian.
Subiectul ales - șase luni de administrație liberală la Constanța este la prima vedere ofertant.

În realitate sunt foarte puține lucruri de spus și am și argumente: 1. Avem lalele. 2. Nu ne mai uscăm chiloții pe balcon. 3. Echipa din administrație este extrem de slabă, rezultatele lipsei de cunoștințe în materie, poate fi urmărită la secția de contencios-administrativ ale instanțelor din Constanța.
Bașca, la Prefectură. Adoptate ilegal au scris pe negru pe alb, juriștii din instituția Prefectului care a cerut Consiliului Local al Municipiului Constanța să revoce trei hotărâri adoptate la finalul lunii februarie. Și mai urmează…

4. Ședințele de Consiliu Local sunt un “deliciu”, clica din primărie s-a sudat deja, susținătorii și-au primit posturile promise, în timp ce mulți funcționari aleg să plece, unii pentru că nu vor să gireze o administrație care deocamdată se dovedește incapabilă, alții forțați cu ușa (n.r. la patrimoniu se petrece ceva de domeniul SF), alții lăsați pe dinafară de noua organigramă (n.r. asta s-a urmărit). Următoarea țintă ar putea fi chiar arhitectul-șef, adus de la Eforie să desăvârșească dezvoltarea urbanistică a urbei.

Omul refuză să semneze anumite documente și bine face, pentru că anii de pușcărie sunt întotdeauna pe persoană fizică.


5. Între timp, orașul este murdar, trotuarele sunt sparte, copacii sunt tăiați, fără să fie relocați iar câinii umblă fără covrigi în coadă, sensurile unice au crescut direct proportional cu taxele și impozitele, parcarea este mai scumpă decât rata de la bancă pe un an de zile, traficul este infernal, se plătesc din bugetul local studii costisitoare, se scriu și se rescriu regulamente la normă, în timp ce, prin cartiere și pe faleză, bălăriile îl salută din mers pe Ghiță Mureșan iar umbrele primarului îl dezinformează.
6. O serie de filmulețe de propagandă au luat cu asalt rețelele de socializare. Deserviciul este imens, dar factura va fi plătită în timp și îndesat!

O evaluare a primului an de mandat la primărie se va face și la partid. Una care se anunță cu toate cărțile pe masă. Aveți încredere! 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Schimb bușteni pentru o tonă de gunoi

19 Jun 2021 179

Ați votat, acum plătiți!

17 Jun 2021 1841

Editorial Tomitanii Constanţa. Atunci când pasiunea trece peste toate obstacolele

14 Jun 2021 2110

Editorial Să trăiți, cu șerpii, ne îndeamnă primarul Constanței!

12 Jun 2021 2894

Biblioteca Academiei Române găzduiește lansarea monografiei „Carol al II-lea al României. Un rege controversat“, amplă lucrare, în cinci volume

11 Jun 2021 1915

Editorial Bullying-ul, ca stil de viață în România

10 Jun 2021 2103

Editorial Ce ne facem cu traficul?

07 Jun 2021 2556

„Bucuria de a fi împreună, să ne ocupăm de literatură”

05 Jun 2021 2541

Editorial Au intrat în vigoare, noi măsuri de relaxare. Călătoriile, o sursă de detensionare și nu numai. Ne încumetăm?

03 Jun 2021 2646

Editorial Gustul dulce al copilăriei. Copilăria anilor '90

31 May 2021 2935

Editorial Chiar este blestemat Cazinoul din Constanța?

29 May 2021 3551

Editorial Frunzuliță, iarbă deasă / Constanța împărăteasă

27 May 2021 2631

Editorial Aşteptarea a luat sfârşit. Fotbalul e iar plin de viaţă!

24 May 2021 3011

Editorial Să ne bucurăm, așadar...

22 May 2021 2821

Editorial Când bogații îți spun că nu banii sunt importanți

20 May 2021 2619