Baiatul lui Buzarnescu a fost scos de sub urmarire penala

Fiul comisarului Corneliu Buzarnescu, din cadrul Serviciului de Ordine Publica, este nevinovat. La aceasta conlcluzie au ajuns politistii in urma cercetarilor efectuate in cazul "luptelor" de la Mihail Kogalniceanu.

Timp de mai bine de o saptamana, anchetatorii au asteptata rezultatele de la medicina legala. In fine, dupa ce documentele au sosit, in cursul zilei de ieri, la dosar, s-au putut trage primele concluzii. Actele de la SML nu au facut insa decat sa confirme ceea ce reiesise deja din ancheta. Si anume ca ambele tabere se fac vinovate de iscarea conflictului de amploare care a cuprins, in urma cu aproximativ 10 zile, localitatea. Primii care au sarit la bataie au fost aromanii din Mihail Kogalniceanu, care i-au atacat pe constanteni in momentul in care acestia au iesit din discoteca. Dar acestia au ripostat. Nu toti, e drept, ci numai doi dintre ei, respectiv fratii Stere, care au dat si ei. Asa se face ca, finalizand cercetarile, politistii au dispus inceperea urmaririi penale fata de sase persoane si au intocmit, pentru acestea, referat cu propunere de trimitere in judecata sub aspectul comiterii infractiunii de incaierare. Politistii au concluzionat ca cei care au pornit violentele au fost localnicii, respectiv Adrian si Constantin Puiu, veri, ambii in varsta de 22 de ani, Florin Vagnar, de 21 de ani, zis Neamtu, si Florin Lache, zis Zainea, de 29 de ani. In momentul in care acestia au sarit la bataie, tinta lor fiind, evident, fiul comisarului Buzarnescu, nici constantenii nu s-au lasat mai prejos. Fratii Ion si Marian Stere, in varsta de 20 de ani si, respectiv, 23 de ani, au ripostat si au lovit si ei. George-Adrian Buzarnescu, inconjurat de cei care strigau "datii, ca e baiatul lui Buzarnescu!", constient de pericolul in care se afla, a scos pistolul cu gaze, pentru a-i tine la distanta pe atacatori. Desi acestia au afirmat ulterior ca tanarul a tras, expertiza balistica a infirmat acest lucru. Doi dintre atacatori s-au apropiat insa prin spate si l-au lovit pe fiul politistului in cap. Acesta a lesinat. Initial, anchetatorii au dispus inceperea urmaririi penale si fata de George- Adrian Buzarnescu, dar ulterior s-a constatat ca acesta a fost de fapt victima, fiind smuls din randul atacatorilor de catre politistii comunitari si transportat in sediul politiei. Asa ca ulterior, in ceea ce il priveste, s-a propus scoaterea de sub urmarire penala. De asemenea, s-a propus neinceperea urmaririi penale si fata de trei tineri care faceau parte din tabara localnicilor. Este vorba de George Orzaru, Sorin Pariza si Mihai Mircea Zisu.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA {/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1339

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 889

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1609

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 854

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 891

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 925

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2554

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1028

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3742

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 868

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1714

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 746

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2345

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2685

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3129