Bărbat din județul Vaslui reținut după ce și-ar fi agresat mama

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Hoceni, județul Vaslui a ajuns după gratii fiind suspectat că și-ar fi agresat mama.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

"Ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de la data de 9 spre 10 ianuarie 2024, ora 00.30, persoana vătămată, ar fi fost agresată fizic de către fiul său, fiind lovită cu un corp contondent în zona capului. Totodată, din cercetări a reieşit şi că persoana vătămată ar fi fost agresată de către fiu şi la data de 4 ianuarie 2024, când ar fi fost lovită cu pumnii în zona feţei. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 7 - 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor preliminare emise de către medicii legişti. În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Huşi, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, instanţa dispunând arestarea sa preventivă", au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.


Conform IPJ Vaslui în vederea emiterii ordinului de protecţie provizoriu, poliţiştii au completat formularul specific de evaluare a riscului şi deşi a rezultat o situaţie în care există un risc iminent, persoana vătămată s-a opus emiterii ordinului de protecţie provizoriu.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Citește și: 

Un bărbat a comis gesturi obscene în public și a agresat sexual o adolescentă. A fost reținut

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Agresiune în familie! Bărbat de 71 de ani, agresat de nepot în noaptea de Revelion. Făptașul, reținut

07 Jan 2024 829

Scandal în fața unui centru comercial. Bărbat lovit cu cu pumnii și picioarele!

24 Sep 2023 889

IPJ VasluiPersoana vătămată ar fi încercat să scape din agresiune și ar fi fugit în curtea unei vecine

10 Jul 2023 565

Trei membri ai unei familii au fost agresaţi de un copil de 13 ani după ce i-au cerut să dea muzica mai încet

05 Nov 2021 3275

O femeie ar fi fost agresată sexual de un tânăr, în Năvodari. Poliţiştii au deschis dosar penal

18 Dec 2018 1535

Caz șocant în județul Vaslui. Un bărbat și-a agresat copiii și soția și a aruncat cu apă fierbinte în femeie. Aceasta a ajuns la spital

24 Nov 2018 1456

Jandarm rănit în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat înarmat cu o suliță improvizată

06 Aug 2018 1826

Polițiști acuzați că au agresat un adolescent implicat într-un conflict. Conducerea IPJ a demarat o anchetă

23 May 2018 1990