Caz șocant la Botoșani! O femeie și-a aruncat copii de 2, respectiv 3 ani de la balconul unui hotel. Unul dintre micuți a murit

Foto cu rol ilustrativO femeie este suspectată că și-ar fi aruncat cei doi copii, de 2, respectiv 3 ani de la balconul unul hotel din Botoșani. În urma impactului, micuțul de 2 ani s-a stins la spital. 

După ce și-a aruncat micuții femeia a amenințat că își pune și ea capăt zilelor. 

Un negociator din cadrul Poliției Botoșani a purtat discuții cu femeia și aceasta a fost coborâtă în siguranță. 

Potrivit IPJ Botoșani, la data de 20.08.2023, IPJ Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, și-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, și amenință că se va sinucide.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului în locul în care se afla aceasta“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Botoșani. 


Femeia a fost coborâtă în siguranță si transportată la spital (sub supravegherea polițiștilor), pentru investigații medicale. 

Ulterior, aceasta a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani. 

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citește și: 

Tragedie în județul Prahova! Doi tineri au ars de vii într-o mașină cuprinsă de flăcări

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fetiţă de 13 ani, considerată principalul suspect în cazul dublei crime din județul Botoșani

04 Apr 2022 1726

Crimă înfiorătoare în județul Botoșani! Două femei, mamă și fiică, găsită decedate

03 Apr 2022 1490

Femeie asasinată de propriul fiu. Victima a fost omorâtă cu zeci de lovituri de cuţit

02 Oct 2018 1749

Crimă îngrozitoare în Botoșani! Adolescentă înjunghiată de 13 ori, găsită într-o pădure

25 Apr 2018 1692

Crimă în spital Un pacient a fost ucis de un coleg de salon

26 Feb 2017 2360