Constanța Persoane condamnate la închisoare, încarcerare la Penitenciarul Poarta Albă

Sursa foto: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii IPJ Constanța au pus în aplicare mai multe mandate emise de instanță pe numele unor indivizi condamnați la închisoare. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 1 lună de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat o femeie, de 48 de ani, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Femeia a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 5 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Citește și: 

Femeie condamnată pentru instigarea la săvârşirea unui act de terorism. Ce a decis instanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi bărbați au fost duși după gratii la Penitenciarul Poarta Albă, județul Constanța. Iată pentru ce infracțiuni

27 Apr 2024 68

Firme Constanța Mandate prelungite pentru membrii Consiliului de Administrație a Avicola Lumina SA

22 Apr 2024 369

Mai mulți inși au ajuns după gratii, la Penitenciarul Poarta Albă. Pentru ce infracțiuni

20 Apr 2024 621

Percheziții la Constanța într-un dosar de tentativă de tâlhărie calificată Doi constănțeni, acuzați că ar fi intrat în casa unei femei pe care au bătut-o (VIDEO)

18 Apr 2024 646

UPDATE Licitații publice. Proiectarea și execuția pentru modernizarea DJ393 și DJ391, lansate în licitație de ADD. Ce spune Consiliul Județean Constanța!

10 Apr 2024 892

Fostul deputat Eduard Martin a revenit în PSD, partidul în care a regăsit „echilibrul doctrinar"

10 Apr 2024 999

Achiziții publice în județul Constanța, nemenționate în declarațiile de interese. Consilierul local și „mecanismul” de succes (DOCUMENTE)

03 Apr 2024 1419

DIICOT face percheziții în Constanța și Iași! Procurorii acuză - trafic de minori, act sexual cu un minor, pornografie infantilă și proxenetism

03 Apr 2024 637

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 615

Ședință CJC Se votează prelungirea mandatelor administratorilor provizorii și bugetul de la Drumuri Județene SA (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 1090

In memoriam Constantin Zamfir Dumitru, directorul cu cel mai lung mandat din istoria Bibliotecii Județene Constanța

21 Mar 2024 566

IPJ Constanța Doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă. Pentru ce infracțiuni au ajuns în spatele gratiilor

20 Mar 2024 733

15 percheziții în București! Vizat ar fi medicul Hussein Shamieh. Intervenții chirurgicale estetice și reconstructive. Oficial de la Poliția din Constanța (VIDEO)

12 Mar 2024 1794

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști! Iată pentru ce era urmărit un bărbat de 35 de ani din Constanța

09 Mar 2024 722

Percheziții în Constanța! Procurorii acuză - evaziune fiscală în domeniul construcțiilor clădirilor rezidențiale și nerezidențiale

07 Mar 2024 597