Constanța Razie de amploare în Satul de Vacanță! Au fost aplicate mai multe amenzi

Foto: facebook/DGPMBLa data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, au desfășurat o acțiune de verificare la 4 agenți economici din Satul de Vacanță.
 
Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
 
Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma de aproximativ 800 de lei.
 

„De asemenea, specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 95.000 de lei, în baza H.G. 984/2005, precum și măsura complementară a sechestrului sanitar-veterinar pe 24 de kilograme de carne, al cărei termen de valabilitate ar fi fost expirat.
 
În plus, față de unul dintre agenții economici a fost aplicată măsura complementară a interzicerii desfășurării activității, pentru spații neautorizate sanitar-veterinar“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATE. Știri ConstanțaScandal de amploare în timpul unui control al comisarilor OPC în Satul de Vacanță! Mai mulți operatori economici, verificați (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Razie la Constanța! Vizate cartierul Henri Coandă și Satul de Vacanță (FOTO)

02 Jul 2023 1340

Bilanțul unei razii de amploare a Poliției municipiului Constanța în Satul de vacanță 136 de sancțiuni în cinci ore

26 Jul 2020 1961