Dezbatere publică la Medgidia pentru elaborarea unui PUZ generat de un imobil ridicat de firma familiei Butnaru

Primăria Municipiului Medgidia organizează miercuri, 30 august 2023, de la ora 10.30, la sediul instituției din strada Olteniei nr.1, Compartimentul Urbanism, dezbaterea publică cu privire la:
ELABORARE P.U.Z. - CONSTRUIRE  IMOBILE C1 ȘI C2 - P+5E+6R LOCUINȚE COLECTIVE CU SPAȚII COMERCIALE LA PARTER ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN  generat de imobilul amplasat în județul Constanța, localitatea Medgidia, Str. Industriei 9 Bis , identificat cu nr. cadastral 110314, beneficiar  S.C.  HERMES  S.R.L.

Despre Hermes SRL 

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 24 august 2023, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul pe Strada Republicii, Bloc D9 Medgidia. 

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 7.686.557 lei, profit de 3.253.776 lei și 44 de angajați. 

Unic asociat este Marigen Prod SRL, iar administraor este Elena Odeta Butnaru, soția șefului ARR Constanța, Marian Butnaru.

Marigen Prod SRL mai figurează ca acționar 4,55% în cadrul Marcon Star SRL, iar Elena Odeta Butnaru mai figurează ca asociat 90,90% și administrator la Marigen Prod  SRL. 

Despre Marigen Prod SRL 

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 24 august 2023, societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social pe Strada Tudor Vladimirescu, Nr. 3C, Medgidia, Județ Constanța. 


Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 1.135.033  lei, profit de 345.743 lei și 10 angajați.

Asociați sunt Elena Odeta Butnaru cu 90,9%, Blanca-Elena Butnaru cu 4.55% și Dragoș Marian Butnaru cu 4,55%. Administrator este Elena Odeta Butnaru. 

Blanca-Elena Butnaru mai figurează ca asociat 50% și administrator la Chrisel Biopro SRL, Dragoș Marian Butnaru - unic asociat și amdinistrator la Xtreme Fitness SRL, iar Elena Odeta Butnaru - administrator la Hermes SRL. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Firma familiei Butnaru a contestat licitația pentru servicii de catering organizată de Primăria Mihai Viteazu în cadrul Programului de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.