Dobrogea, invadata de vrajitoare

Practicienele magiei s-au adunat pe litoral la cererea constantenilor

Incepand cu 1 iulie anul acesta, cea mai mare parte a vrajitoarelor s-au mutat pe litoral * Sunt aici tot felul de regine, imparatese, precum si nepoate ale unor nume ilustre ale magiei * Mica publicitate a ziarelor locale este plina de anunturi care spun aceste lucruri * Cele mai multe au fost "chemate de dobrogeni pentru a le rezolva problemele sentimentale si de afaceri" * Surprinzator este si faptul ca unele fac astfel de servicii gratuit in unele zile ale saptamanii

Ca la orice cotidian, si ziarul nostru monitorizeaza anunturile de mica publicitate. In ultima perioada, am constatat o inmultire peste poate a anunturilor care spun ca aproape toata pleiada de vrajitoare s-a mutat pe litoral. In marea lor majoritate, cele care apeleaza la astfel de practici spun in publicitatea pe care si-o fac ca sunt participante la tot felul de congrese de profil si ca, de fapt, sunt si cele mai tari care exista la nivel national si chiar mondial. Toate acestea demonstreaza si faptul ca ele gasesc acum la mare mediul propice, al prostiei, pentru a-si mari avantajele materiale. De cateva zile, vrajitoarele din toata tara spun ca vor veni pe litoral. Ele dau anunturi din ce in ce mai agresive pentru a-si atrage clientela venita in concedii sau numai pentru cateva zile la tarm de mare. Fiecare dintre ele anunta cu surle si trambite ca se afla la Constanta pentru rezolvarea unor situatii, dar - atentie! - nu pentru mult timp, ci doar doua saptamani, pentru ca, la puterea pe care o au, nu le trebuie vreme indelungata. Unele dintre acestea anunta, cu aceeasi mare pompa, ca ele sunt adevaratele vrajitoare, ba mai mult, sunt alese imparatese ale vrajitoriei, mari tamaduitoare etc. Si pentru a fi chiar si mai convingatoare, aflam ca "tamaduitoarea... participanta la Targul din 29 mai 2002 se afla timp de doua saptamani pentru rezolvarea unor cazuri. Testata de domnul Tugui si Mudava Constantin, lucreaza cu puteri paranormale". O alta "a fost aleasa de toate vrajitoarele din Romania ca imparateasa, la Targul International al Vrajitoarelor TIBCO, si se afla pentru prima oara pe 1 iulie la Constanta, la cererea constantenilor, pentru a rezolva prin puterile sale de magie alba orice fel problema". Intr-un alt anunt citim, la fel de uimiti, de cata imaginatie mai au niste femei care oricand pot pacali atata lume - si, culmea!, uneori chiar lume buna - ca "ea este autorizata si rezolva pe loc orice fel de problema".

Apar si contestatarele

Din peisajul vrajitoresc nu lipsesc nici "prezicatoare si faimoase care au participat la congresul de la "Romexpo" si au fost premiate ca fiind cele mai puternice, castigand diplome de ghicitoare si prezicatoare, leacuri cele mai eficiente si talismane de noroc se afla pentru dumneavoastra in Constanta". O alta, care este "puternica prezicatoare a vrajilor si blestemelor" si care, la fel, "a fost premiata cu diploma de merit la Salonul Magiei de la Bucuresti, se afla pentru cateva zile la Costinesti". Una - asta, desigur, daca este sa te iei dupa publicitatea pe care si-o face - este si ea "cea mai puternica vrajitoare din tara", numai ca ea a participat si la multe congrese din tara si din Europa, castigand si "cele mai eficiente plante si leacuri prin care se pot rezolva orice fel de probleme" si pe deasupra mai lucreaza si cu harul sfant. Dar, pe langa numele sonore si ilustre din galerie, apar si unele contestate chiar de catre suratele lor. Anuntul, destul de bine platit de altfel, spune nici mai mult, nici mai putin decat ca "in Constanta se afla o ghicitoare din Bucuresti, cu fusul fermecat de aur care este o impostoare, care profitand de naivitatea oamenilor ii face sa creada ca este o facatoare de minuni cu acel fus facut la bijuterie. Va anunt sa nu aveti incredere in reclamele pe care si le face cu escrocheriile ei". Surprinzator este ca totusi, din lipsa de clienti, unele vrajitoare presteaza gratuit munca in folosul comunitatii, dar asta numai trei zile pe saptamana, respectiv miercurea, vinerea si duminica.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

laura

07 Nov, 2013 19:48

Fiecare dintre noi avem probleme, unii mai grave, altii mai usoare si intodeauna rezolvarea lor porneste de la radacina. Impreuna putem sa aflam ce s-a intamplat sau de unde porneste acel rau. Afland cauza care ne-a creat o problema ne este mai usor sa o rezolvam.Daca aveti probleme in dragoste,in afaceri,,aveti probleme de sanatate,constactati-ma la nr 0767153423 0748338913 sau laura_laura266@yahoo.com si rezolvarea lor o vom gasi impreuna.Adevarul este in noi, in puterea noastra sta lucrul bine facut, in optimismul si dorinta noastra sta reusita. Vreau sa ma sunati pentru a depasi impreuna momentele grele, pentru a va ajuta sa lasati deoparte indoielile, nereusita sau neputintele.Numele meu este Laura si va pot oferii o consiliere specializata care va poate schimba cursul vietii.

Articole asemanatoare

​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța angajează. Detalii

26 Apr 2024 332

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 670

Termoficare Constanța SRL anagajează. Ești interesat?

25 Apr 2024 605

Termoficare Constanța angajează! Vezi ce post este disponibil

25 Apr 2024 228

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 377

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 800

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 466

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 385

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 881

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 7633

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 756

Marcel Ciolacu Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră

19 Apr 2024 595

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 555

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 806

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 592