Familia părintelui serviciilor secrete române ANRP, contestaţie în anulare în procesul cu fiica lui Mihail Moruzov

Pe rolul Curţii de Apel Constanţa a fost înregistrată o contestaţie în anulare depusă de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor în dosarul în care în calitate de intimat apare Aurora Moruzov.
 
Familia lui Mihail Moruzov, creatorul şi directorul Serviciului Secret de Informaţii al Armatei Române, solicită emiterea unor despăgubiri pentru un imobil situat în municipiul Tulcea.

Citeşte şi 

Aurora Moruzov cere despăgubiri, la Constanţa, pentru un imobil ce a aparţinut tatălui său
 
Pe data de 30 septembrie 2014, Tribunalul Tulcea, la cererea Aurorei Florina Moruzov, fiica fostului şef al Serviciului Secret de Informaţii Mihail Moruzov, a obligat Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor să emită titlul de despăgubire pentru imobilul situat în municipiul Tulcea, strada Miron Costin numărul 30. Mai mult decât atât, judecătorii au mai obligat Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor să emită titlul de plată. Atât reprezentanţii Comisiei Naţionale pentru Compensarea Imobilelor, cât şi cei ai Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor au atacat, la Curtea de Apel Constanţa, decizia Tribunalului Tulcea. Judecătorii constănţeni au menţinut decizia pronunţată pe data de 30 septembrie 2014, respingând acţiunea formulată de reprezentanţii ANRP şi CNCI.
 
Citeşte şi
Familia celebrului spion „marele anonim“ a câştigat procesul la Curtea de Apel Constanţa!
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#Dobrogea Digitală Prima structură informativă secretă din Dobrogea

24 Mar 2021 3431

Cei mai buni sportivi ai anului 2018, premiați la Gala Sportului Tulcean (galerie foto)

12 Dec 2018 2241

Mihai Ungureanu şi-a dat demisia de la SIE! A intrat în galeria foştilor comandanţi, alături de dobrogenii Moruzov, Vâlcu şi Doicaru

27 Sep 2016 2542

Masacrul de la Jilava. 75 de ani. Lista victimelor. Legături cu Dobrogea

26 Nov 2015 2977

Cine sunt şi ce averi au judecătorii vizaţi Şeful Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, foc şi pară după un proces la Constanţa (documente)

07 Sep 2015 5335

A creat Serviciul Secret de Informaţii al Armatei Familia celebrului spion „Marele Anonim“ a câştigat procesul la Curtea de Apel Constanţa!

16 Mar 2015 2374

Fiica părintelui Serviciilor Secrete Române se luptă cu statul Aurora Moruzov cere despăgubiri, la Constanţa, pentru un imobil ce a aparţinut tatălui său

21 Nov 2014 2775