Fara scoala, dar cu frauda mare

Doi barbati din Constanta sunt acuzati de comiterea infractiunilor de inselaciune si fals intelectual. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta ii considera extrem de periculosi pentru modul de operare.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au facut recurs impotriva hotararii Tribunalului, care nu a fost de acord cu cererea de arest preventiv. Procurorii constanteni ii considera foarte periculosi. Priceperea celor doi barbati se reflecta in numarul mare de firme fraudate. Ei au fost prezentati instantelor pentru comiterea infractiunii de inselaciune cu consecinte foarte grave. Catalin Tudoran si Mihai Vicol sunt acuzati ca au prejudiciat 14 firme cu suma totala de peste doua sute de mii de lei. De asemeni, in sarcina acestora se mai retine si infractiunea de fals privind identitatea. Procurorul de serviciu a afirmat ca Tribunalul a comis o grava eroare ce trebuie indreptata prin arestarea preventiva a celor doi acuzati. Atata timp cat inculpatii sunt in libertate, exista riscul ca ei sa faca ce stiu mai bine, adica sa mai insele si alte firme. Inculpatii au luat cu facturi falsificate si sub alte identitati, BCA, mobila si alte materiale de constructii. Inculpatii se disculpa dand vina pe alte persoane care i-au pus sa comita aceste fapte. Ei se justifica prin faptul ca nu au multa scoala, unul dintre ei avand doar patru clase. Avocatii aparatori dau vina pe oamenii legii ca nu i-au anchetat pe adevaratii faptuitori si ca i-au lasat pe inculpati sa mai comita fapte penale, desi aveau destule dovezi pentru a opri aceasta retea, pentru a le umfla prejudiciul si astfel sa fie incadrati la o pedeapsa mai mare privatoare de libertate.

Scris de: {autor}Aurelian NICULAE{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Ovidiu Jandarmii din Constanța, în dispozitiv, la meciul de fotbal dintre Farul Constanța și CS Universitatea Craiova

13 May 2024 448

ZIUA LIVE Candidatul PSD, Horia Constantinescu aduce schimbare în administrație. Primăria mobilă în Constanța (VIDEO)

09 May 2024 770

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța A doua zi de desfășurare a festivalului SUNWAVES a fost una fără evenimente negative pentru cei peste 2.000 de participanți

03 May 2024 539

Scandal monstru la Costinești! Începe procesul turiștilor care s-au luat la harță cu polițiștii, în august 2023! (FOTO+VIDEO)

02 May 2024 1012

Investiția "Amplasare stație fixă telefonie mobilă", pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 467

Ordinul prin care colonelul Dima, fostul șef al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a fost trecut în rezervă nu se suspendă! Colonelul ceruse continuarea activității! (MINUTA)

17 Apr 2024 1385

Aviz consumatorilor. Aplicația MyEnel nu este disponibilă

11 Apr 2024 1287

Jandarmii din Constanța înaintați în gradul următor, de Ziua Jandarmeriei Române! (FOTO)

03 Apr 2024 612

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 554

Investiții Constanța Platforma betonată din incinta fabiricii de ciment din Medigidia, extinsă de Romcim SA

17 Mar 2024 875

Data Logic Azimur SRL va mobila și dota cu echipamente TIC cabinetele școlare din comuna Horia, județul Tulcea (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 606

Jandarmeria Mobilă Constanța asigură ordinea publică la meciul Farul Constanța vs. CFR Cluj

01 Mar 2024 542

Jandarmii din Constanța fac apel la respectarea ordinii la meciul de fotbal dintre Farul Constanța şi Oțelul Galați

24 Feb 2024 686

Accident în Argeș. O femeie, pieton, rănită grav în urma impactului

12 Jan 2024 925

Bătaie pe plajă! Final de anchetă după scandalul monstru de la Costinești, din august 2023. Patru bărbați, trimiși în judecată (FOTO+VIDEO)

03 Jan 2024 2097