Incendiu violent în localitatea Mahmudia, județul Tulcea! O casă și două anexe gospodărești, mistuite de flăcări (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto:ISU Delta TulceaAstăzi, în jurul orei 11:30, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs în localitatea Mahmudia, județul Tulcea.
 
Potrivit ISU Delta Tulcea, către locul intervenției s-au deplasat, de urgență, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere și SVSU local.
 

„La sosirea acestora, au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la vegetație  uscată pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha și  la o casa de locuit din vecinătate. În sprijin, a fost trimis un al treilea echipaj cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Pompierii militari au reușit să localizeze și să lichideze incendiul în aproximativ 2 ore, oprind propagarea acestuia la o altă casă de locuit din apropiere“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta.

  În urma incendiului, a ars casa în proporție de 60%, două anexe gospodărești și vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha.

 Cauza probabilă a acestui eveniment a fost stabilită ca fiind o scânteie mecanică provenită de la un aparat de tăiat electric.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Gospodării afectate de incendiile de vegetație, la Mahmudia, jud. Tulcea! Intervenția este în desfășurare! (VIDEO)

27 Jul 2022 2079

Zeci de hectare de stuf şi vegetaţie mistuite de incendii în judeţul Tulcea (GALERIE FOTO)

18 Feb 2022 1177

Județul Tulcea Zeci de hectare de vegetație, mistuite de flăcări. Intervin forțe impresionante (galerie foto)

26 Aug 2019 3724

Pensiune din judeţul Tulcea distrusă de flăcări. Turiştii autoevacuaţi printre care şi copii. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto)

22 Jun 2019 4784

Tulcea. Incendiu violent într-o gospodărie din Mahmudia (galerie foto)

28 Aug 2018 2363