La multi ani, CTV ! (video)

ctv.jpgPrimul jurnal, prima prezentare, primul invitat în direct, prima ştire de ultimă oră citită pe post. Se întâmpla în urmă cu 3 ani, când CTV a intrat în casele dvs.

Acum suntem puţin mai mari, mai experimentaţi, mai familiarizaţi cu aşteptările dumneavoastră dar chiar şi aşa, încă nu am renunţat la ideea de a fi cei mai buni. CTV a fost de la bun început televiziunea constănţenilor, alternativa dvs la celelalte produse media locale. La moment aniversar ne-am hotarat sa va impartasim o mica parte din tot ceea ce se ascunde in spatele camerelor de luat vederi. De 3 ani echipa CTV lucrează pentru ca televiziunea constănţenilor să meargă mai departe. Şi nu a fost deloc uşor. Indiferent de hopurile de pe parcurs, reporterii au adus cele mai bune ştiri, operatorii cele mai spectaculaose cadre, iar imaginaţia personalului tehnic a dat naştere unor grafici de excepţie. Mulţi nu au dat, poate, nicio şansă acestui proiect, însă asta nu a dezamăgit, ci mai mult, a îndârjit echipa. Acum, ca şi în urmă cu 3 ani, fiecare emisie ne prinde cu acelaşi gând: CTV este televiziunea constănţenilor, o televiziune care te priveşte direct, o televiziune care te surprinde mereu. Să vedem cum incepe o zi obisnuita de munca in redactia CTV. Si pentru ca totusi astazi nu este o zi obisnuita, a venit timpul sa schimbam rolurile si sa fim noi cei care trebuie sa raspunda la intrebari. Si marturisim ca pentru multi dintre noi nu a fost deloc usor. Unii dintre noi ne-am lasat cu greu convinsi de colegi sa vorbim despre munca. Trecem si peste emotii si vorbim cu veteranii, ca sa aflam cum a inceput povestea CTV-ului si mai ales cum era televiziunea acum trei ani. De la punctul 0, CTVistii de atunci au dat startul unui proiect de succes. Multi dintre cei care ni s-au alaturat pe parcursul celor trei ani au gasit in CTV nu numai un loc de munca. A venit momentul sa facem cunostinta si cu cei din spatele camerelor de luat vederi.

Unii nici nu si-au dat seama cand a trecut timpul si am ajuns la varsta de 3 ani. Unii dintre noi isi amintesc cu drag de cele mai emotionante momente. Dintre ele, primul jurnal le intrece pe toate. Asta in timp ce altii vorbesc despre cele mai amuzante situatii.
Iar ceilalti spera ca in urmatori ani sa facem progrese din ce in ce mai mari. Nu putem decât să sperăm că CTV are un drum lung de parcurs, iar partea cea mai interesantă abia acum începe....

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ctv

31 Oct, 2010 21:44

Care 3 ani?A tecut un an de cand s-a redeschis ctv-ul dupa inchiderea in aprilie 2009.

Miky

28 Oct, 2010 12:41

Am si eu o nedumerire. Mai este deschis CTV? Eu stiam ca s-a inchis anul trecut, De altfel la RCS s-a si scos din grila de programe. Mie m-a placut postul asta cand s-a deschis. M-am interesat la prieteni, cunoscuti si nu mai stie nimeni de el. De ce spuneti ca a implinit 3 ani? Une emite? pe antena doar?

Articole asemanatoare

Farul Constanța Under-18 a pierdut finala Cupei de Tineret, dar vrea să-și ia revanșa în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO)

16 May 2024 213

Festivitate la baza Academiei Hagi Fotbalistele de la Farul Constanța primesc trofeul, medaliile și tricourile cuvenite campioanelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 May 2024 730

ZIUA Electorală Ioan Alexandru Picu, despre proiecte ambițioase pentru atragerea investitorilor și revitalizarea Palatului Copiilor (VIDEO)

15 May 2024 743

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța prezintă subiecte de interes local (Galerie FOTO)

15 May 2024 629

Oină Constanța Echipa Liceului Teoretic „Ioan Cotovu“ Hârșova, medaliată la faza națională a ONSS 2024 (GALERIE FOTO)

15 May 2024 691

Intervenție în premieră pentru echipa Heka Hospital Constanța! Viața unui pacient de 45 de ani a fost salvată

14 May 2024 1006

DGASPC Constanța face precizări despre situația copiilor intoxicați (VIDEO)

14 May 2024 524

ZIUA Electorală De la antreprenoriat la politică. Ioan Picu, despre proiectul său de suflet - Palatul Copiilor din Constanța!

14 May 2024 876

CSM Constanța volei Echipa Under-17, pe locul trei la Turneul Final - Perspectivă din Campionatul Național (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2024 462

Echipa Universității Ovidius din Constanța a cucerit titlul de campioană națională universitară la volei feminin (GALERIE FOTO)

13 May 2024 411

Volei feminin CSM Constanța U17 a cucerit titlul de campioană a României! Lupta cu Dinamo pentru lauri s-a dus până în ultima zi

13 May 2024 492

Societate comercială angajează muncitori necalificați, serioși și punctuali

13 May 2024 290

Fotbalistele de la Farul Constanța au devenit campioanele României (FOTO+VIDEO)

12 May 2024 1155

Spitalul „Foișor” Starea lui Florin Piersic se ameliorează

12 May 2024 410

​Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Universitatea Craiova Hagi - „Meci decisiv. Avem nevoie de victorie, care ne ține în joc“ (VIDEO)

12 May 2024 3362