LIVE VIDEO Declarații susținute de Mihai Lupu, la finalul ședinței CJC. "Am trecut prin momente grele eu și familia mea. Am avut trei bătălii cumplite, trei dosare. Nu vreau să par victimă"

După finalizarea ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța, Președintele Mihai Lupu a susținut o conferință de presă pentru a comunica publicului deciziile și direcțiile adoptate în cadrul întâlnirii.

La proiectele retrase a spus Lupu că avea semnale clare ca nu vor fi votate și că aceste proiecte dorește să fie insistate și regulamentele de organizare și funcționare.

În ședință Lupu a spus ca PSD a băgat primăria Deleni în faliment.

“Vreau să fac o precizare legate de sumele alocate la primării. La Deleni, ANAF execută primăria Deleni și le ia toate echipamentele pentru că nu au posibilitate să acceseze un credit la Trezorerie. Ei au avut o solicitare de 500.000 dar urgent erau 275.000 lei și au primit 30.000 lei”

Lupu amintește și de perioada grea pe care a traversat-o. 

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, reacție oficială după ce Andrei Bodean, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție - Serviciului teritorial Constanța, a clasat cercetările în dosarul în care a fost suspectat de luare de mită!

Clasarea a fost dată de procurorul Andrei Bodean, în baza art. 16, lit. c, Codul de Procedură Penală - nu există probe.

Mihai Lupu, președintele CJC, arată, într-o postare pe Facebook, că „justiția a fost făcută“, iar „nevinovăția și integritatea“ sa „au fost consolidate, odată cu această hotărâre“.

Am trecut prin momente grele eu și familia mea,dosare fabricate, în această perioadă. Vă mulțumesc tutoror.

Am avut trei bătălii cumplite, trei dosare. Niciodată n-am avut de-a face cu elemente de încălcare a legii.
N-am încălcat niciodată legea. Nu am făcut lucruri ilegale. 

Instanța a ținut cont de toate probele și le-a clasat (dosarele). Vreau să vă mulțumesc și nu vreau să par victimă.


Lupu spune cu fermitate că este ales de cetățenii acestui județ.

Sunt ales de cetățenii acestui județ și nu sunt în slujba lui X,Y sau Z , spune Lupu. 

Partidul meu este județul Constanța, oamenii acestui județ. Dacă un alt partid se va alătura proiectelor mele voi merge cu el. 





Citește și:

LIVE TEXTConsiliul Județean Constanța, în ședință pentru dezbaterea unui amplu set de proiecte (FOTO +VIDEO)

Declarațiile integrale le puteți urmări în VIDEO de mai jos: 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 464

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 565

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 664

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 564

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 618

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 674

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 542

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1298

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 630

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1111

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 529

Noi numiri în CA-urile spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, după revocarea lui Sorin Ciutureanu (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 591

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 800

Mihai Lupu vrea să retragă Consiliul Județean Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă (DOCUMENT)

16 Apr 2024 845

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 522