Mai mulți șoferi din Constanța prinși băuți la volan! Exemple concretePolițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului din orașul Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din municipiul Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391 A, în localitatea Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Steagului din localitatea Comana, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un moped pe strada Stejarului din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pandurului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
Ppolițiști din cadrul Postului de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Libertării din localitatea Mereni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 

Polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un bărbat s-a „plimbat“ cu un cuțit în buzunar în sediile IPJ Constanța și Serviciul Rutier. A luat cu executare

19 Jan 2021 775

Scandalurile care au cutremurat Poliția Constanța. De la comisar șef Ioan Bucur la comisar șef Cornel Gabriel Coteanu

04 Sep 2020 2505

Poliția Rutieră Constanța are un nou șef!

08 Jul 2020 3141

Un tânăr din Ostrov prins drogat la volan

17 Jun 2020 948

Dosare de cercetare penală, întocmite de polițiștii de la Rutieră

15 Apr 2020 1340

Acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, demarată de polițiștii constănțeni. Ce sancțiuni au aplicat agenții (galerie foto+video)

03 Mar 2020 2870

Pieton, îmbrânceli cu polițiștii în zona Gării CFR. Totul a fost filmat

21 Feb 2020 2130

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

20 Jan 2020 770

Hotărâre definitivă pentru sporuri de noapte Un fost poliţist condamnat pentru abuz în serviciu a chemat la judecată IPJ Constanţa

16 Oct 2019 934

NEVERSEA 2019. 1800 de reprezentanţi ai MAI vor asigura măsurile de siguranţă la festival

03 Jul 2019 1098

Poliţiştii de la Biroul de analiză şi prevenirea criminalităţii au discutat cu elevii din câteva şcoli constănţene

22 May 2019 680

Cum a încercat un bărbat din Costineşti să scape de o amendă? Ce a stabilit instanţa

01 May 2019 1094

Zeci de șoferi vitezomani sancționați într-o singură zi pe DN22 Constanța-Tulcea. 8 conducători auto au rămas fără permis (galerie foto)

20 Mar 2019 3522

Fost poliţist de la Rutieră, dat în judecată de IPJ Constanţa

22 Feb 2019 2873

Interviu live Totul despre emiterea și punerea în aplicare a ordinului de protecție și despre obiectivele IPJ Constanța pentru anul 2019 (video)

02 Feb 2019 3112