Actualitate

Mama fetei dispărute din Caracal Poliţiştii au spus că fiica mea ar putea fi plecată "cu un Făt-Frumos"

Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Mama ei a declarat că poliţiştii din comuna Coşoveni i-au spus de mai multe ori că fiica ei este majoră şi ar putea fi plecată cu un iubit, "cu un Făt-Frumos", conform AGERPRES.

"Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau într-una, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra", a mai declarat presei mama Luizei Melencu.

Potrivit mătuşii Luizei, a doua zi de la dispariţia adolescentei, bunicul acesteia a primit un apel telefonic, de la un bărbat, care i-a spus să stea liniştit că fata este bine.

Până în prezent, anchetatorii nu au aflat "nimic concret" în legătură cu dispariţia fetei.
Dosarul de dispariţie a fost preluat de DIICOT, după ce poliţiştii din Coşoveni i-au spus că fata ar putea fi plecată cu un iubit.

"Întâi am mers la Coşoveni. După două luni ne-am dus la DIICOT Craiova, eu am contactat o avocată şi m-am dus personal la Craiova şi apoi DIICOT-ul a preluat cazul. Dânşii au spus că m-am dus cam târziu, în iunie, deja trecuseră două luni şi jumătate de când dispăruse Luiza, de pe 14 aprilie. M-am dus cam târziu, nu ştiam despre ce e vorba, nu cunoşteam procedurile", afirmă ea.

Mama feie dispărute, întrebată dacă printre obiectele găsite în locuinţa bărbatului din Caracal, reţinut în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, sunt şi lucruri care aparţin Luizei, a negat, arătând că i-au fost prezentate bijuterii pe care nu le-a recunoscut şi nu sunt ale fetei.

"Ieri m-au chemat, mi-au adus şi nişte bijuterii acasă să vedem dacă sunt ale Luizei şi nu, printre ele nu erau", spune mama Luizei.

"Eu aşa vreau, să fie găsită în viaţă, asta e singura speranţă. Voia să urmeze cursuri pentru make-up, să facă şcoala de şoferi, voiam să-i iau maşină", mai adaugă aceasta.

Femeia fost prezentă vineri şi sâmbătă la Caracal, în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal arestat preventiv cu acuzaţia de comitere a infracţiunilor de trafic de minori şi viol în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

Procurorii DICOT spun că, atât în cazul fetei din Dobrosloveni, cât şi în cel al fetei din Dioşti, "s-a constatat acelaşi modus operandi (răpire a unei persoane de sex feminin tânără, pieton ce apela la serviciile automobiliştilor ocazionali, inclusiv apeluri telefonice adresate membrilor familiei victimei prin care s-a încercat liniştirea lor sau inducerea unei piste false), precum şi împrejurările de timp şi de loc".
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procurorul general, despre cazul Caracal „Se lucrează la rechizitoriu în fază avansată“

10 Dec 2019 429

Mama Luizei Melencu, după întâlnirea de la Cotroceni „ A zis că o să fim ajutaţi, cu siguranţă“

29 Nov 2019 725

Dosarul Caracal Un bărbat de 44 de ani a fost reţinut pentru viol. Este suspectat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu

27 Nov 2019 789

DIICOT Cazul Caracal. Toate detaliile despre dispariția Luizei

06 Sep 2019 584

Gheorghe Dincă face mărturisiri. A indicat poliţiştilor locul unde ar fi aruncat cadavrul Luizei, prima sa victimă

06 Aug 2019 524