Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)


 
 În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Isus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „Dar din Dar se face Rai”.
           
Primăria şi Consiliul local al comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, Mariana Gâju, vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I (copii și adulți), au transmis reprezentanții CL Cumpăna. 
           
Un număr de 350 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei  zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Evenimentul are avea loc marți, 30 aprilie 2024, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate.
 

La Cumpăna, ca de fiecare dată în preajma sfintelor sărbători Pascale, Primăria și Consiliul local Cumpăna merg acasă la persoanele vârstnice, fără niciun venit sau cu venituri foarte mici, la persoanele cu dizabilități, să le aducă un strop de speranță, să știe că nu sunt singuri, să știe că au lângă dumnealor oameni care au hotărât să ajute de data aceasta,  un număr de 350 de persoane din comuna Cumpăna, cu produse tradiționale, tot de sfintele sărbători... cozonac, ulei, zahăr, făină, orez pe care gospodarii să le folosească în prepararea produselor pe care să le aibă pe sfânta masă, în ziua de Paște, a punctat edilul de la Cumpăna. 

 Mariana Gâju a menționat că vremea ploioasă nu constituie un impediment. 

Tocmai de aceea, colegii mei, funcționari publici și consilieri locali, vom merge, chiar dacă ziua este ploioasă. Cu Dumnezeu nu ne putem pune!

Vom merge la familii pentru a duce în ziua de astăzi pachetele și spunându-le: un Paște binecuvântat cu sănătate, cu credință, cu speranță că viața poate fi mai ușoară când ai  prieteni lângă umărul tău. 

Noi să ne pregătim să întâmpinăm învierea Domnului cu credință și cu dorința de a ne fi îndeplinite toate gândurile bune.

  


Citește și:

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)





 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Cumpăna, județul Constanța, a celebrat familia în comunitatea locală

16 May 2024 696

Primarul Mariana Gâju, prezentă la Cercul Pedagogic al Metodistelor 2024 (FOTO)

15 May 2024 627

Știri Constanța Ziua internațională a familiei, marcată la Cumpăna

14 May 2024 458

Cumpăna, județul Constanța, gazda Olimpiada Națională a Sportului Școlar - faza Națională la Handbal gimnaziu băieți și-a desemnat câștigătorii! (FOTO)

12 May 2024 679

Campusul Școlar din Cumpăna, județul Constanța, eveniment deosebit în cadrul proiectului "Food for Life" (FOTO)

09 May 2024 632

Competiție de handbal organizată de ISJ Constanța la Cumpăna Opt echipe vor lua startul la Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Etapa Națională

08 May 2024 655

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 946

Se amână Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța

30 Apr 2024 564

Primăria Cumpăna, Județul Constanța Peste 300 de vârstnici și persoane cu dizabilități vor primi de Paște produse alimentare

29 Apr 2024 400

CS Victoria Cumpăna Luptătoarele, nouă medalii la Turneul Internațional „Alina Vuc Trophy“ (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 678

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 783

Primăria Cumpăna, județul Constanța „Plantează în România, plantează în comuna Cumpăna!” (FOTO)

26 Apr 2024 730

Primăria Cumpăna Finala celei de a IV-a ediții a competiției între mai multe județe - „Cupa Satelor”

25 Apr 2024 409

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 773

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 815