O femeie din Arad a murit după ce a fost târâtă de un tramvai

Pompieri. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook/IGSU
  • O femeie din Arad şi-a pierdut viaţa după ce a fost târâtă de tramvai mai mulţi metri la coborârea din vagon, uşile închizându-se când victima încerca să coboare căruciorul în care se afla fata ei cu handicap, conform AGERPRES.
 
O femeie din Arad şi-a pierdut viaţa după ce a fost târâtă de tramvai mai mulţi metri la coborârea din vagon, uşile închizându-se când victima încerca să coboare căruciorul în care se afla fata ei cu handicap, conform AGERPRES.

Incidentul a avut loc într-o staţie de tramvai de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroşat o femeie de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, care a întocmit un dosar pentru ucidere din culpă.


Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că accidentul a avut loc pentru că vatmanul nu s-a asigurat corespunzător la plecarea din staţie.

„O doamnă încerca să coboare căruciorul cu fetiţa ei cu grad de handicap, moment în care uşile s-au închis, vatmanul nu a observat, nu s-a asigurat bine în oglinzi, şi a fost târâtă după tramvai, ajungând ulterior între peronul staţiei şi tramvai. Din păcate, a intervenit decesul femeii. Cazul este cercetat penal de Poliţie şi Parchet, aşteptăm concluziile anchetei”, a declarat directorul CTP Arad.


Martori ai incidentului au declarat că uşile vagonului s-au închis când femeia cobora căruciorul, iar tramvaiul s-a pus în mişcare. Victima nu a dorit să de-a drumul căruciorului şi a fost târâtă mai mulţi metri, până când a căzut pe liniile de tramvai.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la spital, pasagera a suferit leziuni interne grave. Ea a murit câteva ore mai târziu la spital.

Fetiţa victimei, în vârstă de 12 ani, se află în atenţia serviciilor de asistenţă socială, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Deces pe litoral: Bărbat înecat pe plaja Riviera din stațiunea Mamaia. Precizările SCJU

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 674

IGPR Infotrafic Transporturi agabaritice

29 Apr 2024 201

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 06

26 Apr 2024 266

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară! Situația pe Autostrada A2 București-Constanța

26 Apr 2024 380

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 486

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 762

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară! Situația pe A 2 București-Constanța

20 Apr 2024 412

Baschet Încă o victorie cu FCC UAV Arad, iar CSM Constanța ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 574

Baschet CSM Constanța și FCC UAV Arad susțin al doilea meci al finalei Ligii Naționale

17 Apr 2024 585

Baschet CSM Constanța a câștigat primul meci cu FCC UAV Arad din finala Ligii Naționale (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Apr 2024 939

Baschet CSM Constanța începe finala Ligii Naționale. Primele două meciuri, pe litoral. Intrarea este liberă!

15 Apr 2024 549

Ludovic Orban a depus la BEC o solicitare de clarificare privind votul în altă localitate

13 Apr 2024 462

CSM Constanța judo Vlad Topală, medaliat la Campionatul Național de seniori (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 639

CSM Constanța luptă iar pentru titlu! Andrei Talpeș - „Prin forța grupului și prin «Team is everything», am ajuns în marea finală“

12 Apr 2024 831

Rafila, anunț despre vaccinarea copiilor. „Sper ca oamenii să înţeleagă“

12 Apr 2024 586